Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γλυκά Νερά: Τη σκότωσαν αν και τους είπε πού είναι τα χρήματα


Χωρίς να λογαριάσουν ούτε δευτερόλεπτο την ανθρώπινη ζωή οι τρεις ληστές και δολοφόνοι έπνιξαν την 20χρονη μητέρα στα Γλυκά Νερά, παρόλο που ήδη τους είχε πει ο σύζυγός της πού θα μπορούσαν να βρουν τις οικονομίες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Huffpost, σχεδόν από την πρώτη στιγμή ο 33χρονος είχε υποδείξει στους κακοποιούς ότι σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι υπήρχαν δέκα χιλιάδες ευρώ. Πρόκειται για μία ανάληψη χρημάτων, που είχε κάνει το ζευγάρι τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαδικασίες αγοράς ενός οικοπέδου.

 

Κάλεσε το "100" με τη μύτη

 

Οι δράστες επιτέθηκαν πρώτα στον 33χρονο άνδρα. Του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με σχοινί. Γύρω από τον λαιμό τύλιξαν μία ταινία συσκευασίας τόσο σφιχτά, που λίγο έλειψε να χάσει και τις αισθήσεις του. Με ταινία του κάλυψαν το στόμα και τα μάτια και τον έριξαν κάτω από το κρεβάτι.

Την 20χρονη την ακινητοποίησαν και τη δέσμευσαν με ένα ρούχο της. Πολύ κοντά στη γυναίκα βρήκαν ακόμα ένα ρούχο, το οποίο δεν έχει διευκρινιστεί εάν το χρησιμοποίησαν για να της κλείσουν το στόμα ή απλά πίεσαν το κεφάλι της στο στρώμα.

 

Ο 33χρονος κατάφερε αρκετή ώρα αργότερα να καλέσει το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης από το κινητό τηλέφωνό του, πληκτρολογώντας τον αριθμό "100" με τη μύτη του. Ο αστυνομικός τον άκουσε να του επαναλαμβάνει τη λέξη "βοήθεια" και τη διεύθυνσή του.

Οι πρώτοι ένστολοι, που έφθασαν στη μεζονέτα, δεν γνώριζαν τί περιστατικό έχουν να αντιμετωπίσουν. Αρχικά προσπάθησαν να σπάσουν την κεντρική είσοδο, αλλά η πόρτα ασφαλείας άντεξε στα χτυπήματά τους και έτσι μπήκαν από μία πόρτα στην πίσω πλευρά της κατοικίας. 

Πρώτα είδαν τον σκύλο της οικογένειας να κρέμεται με το λουρί του από την κουπαστή της εσωτερικής σκάλας. Στον 2ο όροφο, στο υπνοδωμάτιο, είδαν τη γυναίκα επάνω στο κρεβάτι, δίπλα της το έντεκα μηνών βρέφος και τον 33χρονο σε κατάσταση σοκ.

 

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς δεν έχουμε δει τίποτε ακόμη. Με το χαζοχαρούμενο ποινικό μας σύστημα γινόμαστε συστηματικά το Μεξικό και η Κολομβία της Ευρώπης. Γινόμαστε με την ατιμωρησία και τον φόβο εξοπλισμού της αστυνομίας λόγω δικτατορικών-κατοχικών συνδρόμων παράδεισος για τους εγκληματίες όλου του κόσμου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν οι κυβερνήσεις στρέφουν την αστυνομία στο άγριο ξυλοκόπημα των εργαζομένων και στην προστασία της πλουτοκρατίας και δεν ενδιαφέρεται για τη ζωή και την προστασία των απλών πολιτών και συγχρόνως έχεις μια αστυνομία διεφθαρμένη, πελατειακών σχέσεων και ανίκανη να αντιμετωπίσει το έγκλημα, αυτά και χειρότερα θα έχουμε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι