Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πού θα μετακομίσει τελικά η Δ.Α.Ε.Θ; - κείμενο αστυνομικών


Δημοσιεύουμε κείμενου, που λάβαμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr: Όλοι μας εμείς οι μάχιμοι αστυνομικοί της Δ/νσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσ/νίκης έχουμε αναστατωθεί με την μετακόμιση του κτιρίου της υπηρεσίας μας από την οδό Κατσιμιδη, που βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Θεσ/νίκης.


Ενώ αυτό το θέμα αφορά όλους μας, και τις διμοιρίες Υατ και Υμετ και τα γραφεία από τις γραμματείες, δηλ. πάνω από 600 συναδέλφους, ακόμα δεν μας έχει ενημερώσει κανένας και οι συνδικαλιστές μας, αφού ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ μας......

Είναι σίγουρο ότι αν φύγει η Δ.Α.Ε.Θ σε άλλο σημείο δυτικά, θα επηρεάσει αρνητικά κυρίως οικονομικά λόγω απόστασηςόλους μας και θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε με τις υπηρεσίες μας και τις μεταθέσεις μας, ενόψει του καλοκαιριού!!!!!

Αντί οι συνδικαλιστές να στηρίζουν τους αξιωματικούς μας, ας ενεργοποιήσουν επιτέλους το σωματείο μας, γιατί οι περισσότεροι νιώθουμε ότι κανένας δεν νοιάζεται για εμάς, παρά μόνο μας κοιτάνε για τις ψήφους και μονάχα για αυτό!!!!!

Ευχαριστώ πολύ για την δημοσίευση της επιστολής μας!

Ομάδα μάχιμων αστυνομικών Δ.Α.Ε.Θ









Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ερώτηση δλδ αυτοί που έστειλαν το κείμενο είναι μάχιμοι αστυνομικοί της ΔΑΕΘ;;
Οι υπόλοιποι τι είναι ανίκανοι;;
Και γιατί θυμήθηκαν το θέμα μετακίνησης τώρα που έχει εκλογές ενώ τους βλέπουν σαν ψήφους;;;
Περίεργα πράγματα που συμβαίνουν ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ που εμφανίζονται ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΟΜΑΔΕΣ άφαντες έως χθες. ...
Ο χρήστης IgT είπε…
Ο,τι να ναι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Nαι επιτέλους πείτε τα, κανένας δεν μας ενημερώνει, είμαστε όλοι μας πολύ αναστατωμένοι, μας ενημέρωσαν για φθινόπωρο πως θα πάμε στο άλλο κτίριο που είναι πολύ μακριά και ετοιμάζουμε τις αιτήσεις μας για να μετατεθουμε σε άλλες υπηρεσίες ανατολικά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ!
Ο χρήστης Adekastos είπε…
Ντακοτες , μάλλον οι καψιμιτζηδες το έστειλαν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στην υπηρεσία μας μέ τις αλλαγές στο κτίριο.
Πολύ σωστά τα λέτε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλοι μαζί να πιέσουμε να μην μεταφερθεί το κτίριο εκεί. Η απόφαση είναι τραγική και όλοι οι συνάδελφοι θα εργαζόμαστε μια ώρα τουλάχιστον επιπλέον καθημερινά. Όλα τα σημεία που μας απασχολούν (στόχοι ,σημεία έναρξης πορειών, γήπεδα ) είναι όλα κεντροανατολικά. Καμία λογική. Και υπάρχουν βλάκες που μένουν Εύοσμο που νομίζουν ότι θα τους βολεύει. Ορνια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όπως θα έφευγε η Δαεα για Μαρκόπουλο!
Ο χρήστης Μάχιμος είπε…
1) Όλοι εμείς οι ΜΑΧΙΜΟΙ δυτικοί αστυνομικοι τόσα χρόνια δεν βγάλαμε λέξη για το που είναι η έδρα των ΜΑΤ, γιατί απλά είμαστε ΜΑΧΙΜΟΙ και αγαπάμε αυτό που κάνουμε όπου και αν βρίσκεται! Κι εμείς χάνουμε λεφτά και ώρα από μετακινήσεις αλλά δεν το κάνουμε θέμα εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
2) Η μετακίνηση της έδρας ακούγεται εδώ και ΧΡΟΝΙΑ αλλά όλως τυχαίως τώρα έφτασε στα αυτιά σας και ενοχληθηκατε. Μάλλον άλλους τους ενδιαφέρουν οι ψήφοι! Μάλλον άλλοι έχουν πόνο με τους συνδικαλιστές! (Όχι δεν είμαι συνδικαλιστής και ούτε θα ήθελα να είμαι).
3) Όταν ανεβαίνει ένα άρθρο σοβαρό, καλό θα είναι να έχει υπογραφή για να ξέρουμε πόσο σοβαρά να το λάβουμε υπόψιν. Να δούμε πόσο ΜΑΧΙΜΟΙ είναι αυτοί που υπογράφουν.
4) Έχω εδώ δίπλα μου 15 ΜΑΧΙΜΟΥΣ, της διμοιρίας μου, με το 90% αυτών να είναι ανατολικοί και ΚΑΝΕΝΑΣ εξ αυτών δεν διαμαρτύρεται για τη μεταφορά της έδρας! Οπότε άκυρο το "ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΧΙΜΟΙ". Οι ΜΑΧΙΜΟΙ είναι στους δρόμους και όχι στα προεκλογικά άρθρα!
5) Όλοι εσείς που θα κανονίσετε τις καλοκαιρινές σας μεταθέσεις με τόση ευκολία , αφού είστε τόσο "δυνατοί" και φεύγετε οπότε θέλετε από τις μαζικές υοηρεσιες σας και επίσης "σας ρωτάνε" για το που θα εγκατασταθεί το κάθε δημόσιο κτίριο, μήπως θα μπορούσατε να κάνετε μια νύξη να έρθει το Τ.Α. Ευόσμου δίπλα ακριβώς στην πλατεία και να κανονίσετε να πάω εκεί για να μη χρειάζεται να παίρνω όχημα;;;
Δεν έχω κάτι άλλο να πω... Απλά αστείο κείμενο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μετά το γήπεδο της Τούμπας συνοδεία μέχρι το αεροδρόμιο και μετά 50 χιλιόμετρα μέχρι το Δερβένι.Ζωαρα θα κάνουμε φωστήρες που βρήκατε το κατάλληλο μέρος!Η αλλαγή στο τουρκικό τι ώρα θα γίνεται; 14:40; Όταν θα δουλευουμε στα πράσινα φαναρια τι ώρα θα μας αλλάζουν μετά από νυχτερινό; Τουλάχιστον θα είμαστε δίπλα στο Τιτάν να αναπνέουμε καθαρό αέρα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ξέρεις κανένας ποτέ θα μεταφερθεί η έδρα; Εμείς στα τμήματα δυτικής Θεσσαλονίκης περιμένουμε πως κ πως για να γίνουμε επιτέλους μάχιμοι κ εμεις!!