Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το Α.Τ. Νέας Φιλαδέλφειας επισκέφθηκαν μέλη του ΜΠΡΟΣΤΑ


Παραθέτουμε την ανακοίνωση:

Αντιπροσωπεία μελών του Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α βρέθηκε στο Α.Τ Ν.Φιλαδέλφιας προκειμένου να διαπιστώσει την διαρκή καλυτέρευση τόσο των υποδομών όσο και των υπηρεσιακών συνθηκών που έχουν σημειωθεί προς όφελος των συναδέλφων μας εκεί.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που διανύουν οι υπηρεσίες της Βορειοανατολικής Αττικης λόγω της υποστελέχωσης αφού η μείωση του προσωπικού την τελευταία εξαετία είναι άνω του 30%. Με τις συνεχείς απαιτήσεις για διαθεση προσωπικού για ενίσχυση άλλων υπηρεσιών εκτός διευθυνσης αλλά και των απαιτήσεων για σημεία ελενχων λόγω covid μέχρι πριν λίγες ημέρες.

Χωρίς να ξεχνάμε τις απαιτήσεις για τη φρούρηση σε πλήθος στόχων!

 



Το αίσθημα ελπίδας και ικανοποίησης του προσωπικού έχει μεταστραφεί στο σύντομο χρονικό διάστημα που έχει αναλάβει τη διοίκηση της υπηρεσίας ο Α/Α κ.ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ.Καθως ανακαίνησε πλήρως το κτίριο της υπηρεσίας με δική του πρωτοβουλία με επαφές που πραγματοποίησε τόσο με τον ιδιοκτήτη κ.ΣΤΕΡΓΙΟΥ όσο και με δωρεές τοπικών φορέων προς την υπηρεσία!

Η εναρμόνιση με το ΠΔ.για έκδοση εβδομαδιαίας υπηρεσίας,η προσπάθεια για ύπαρξη περιπολίας στον τομέα του,ακόμη και όταν αυτή απασχολείται ευρύτερα έχουν τονώσει τις προσδοκίες του προσωπικού!

Μόνο αγκάθι ο μειωμένος αριθμός των ατόμων και οι αποσπάσεις που σαν αποτέλεσμα έχουν την υποστελέχωση!

Υπαρκτό ωστόσο στις περισσότερες αστυνομικές υπηρεσίες της ΔΑΒΑΑ και της ΥΑΒΑΑ!

Οι άμεσες βελτιώσεις:

Αφού φρόντισε να ενεργοποιήσει μια καινούργια μίσθωση το 2019 αφού η προηγούμενη είχε λήξει το 2012

Από κοινού με τον ιδιοκτήτη και πολιτικό μηχανικό προέβησαν σε ολική ανακαίνιση-ανακατασκευή!





Ειδικότερα:

 1.Στο κτηριο έχει τοποθετήθει κύκλωμα επιτήρησης με κάμερες τόσο εξωτερικά περιμετρικά όσο και εσωτερικά σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους που προβλέπεται!

 2.Εχει φροντίσει να βαφτούν τα γραφεία με υλικό antigrafity! Αλλά και να αντικατασταθούν φθαρμένα και παλαιά έπιπλα μέσω δωρεών ώστε να βελτιωθεί η εικόνα του κτιρίου.

3.Εκτος του γραφείου του Αξιωματικού Υπηρεσίας που έχει κατέβει στο ισόγειο οποίου καιρό πριν συστεγάζονται ιδιωτική επιχειρήση σε συνενόηση με τον Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας έχει κατέβει και το γραφείο έκδοσης ταυτοτήτων στο χώρο του ισόγειου ώστε οι πολίτες που προσέρχονται για έκδοση ταυτότητας να μην εμπλέκονται με τυχόν προσαγόμενους της ασφάλειας.

Το ασανσέρ διαθέτει κλειδί ώστε να πηγαίνει απευθείας στον επιθυμητό όροφο χωρίς στάσεις ενδιάμεσα σε περιπτώσεις μεταφοράς κρατουμένων!

4.Μια από τις σημαντικότερες καινοτομίες στην υπηρεσια είναι η τοποθέτηση ειδικού button ασφαλείας ώστε αφού ρωτήσει τον σκοπό της επίσκεψης ο Αξιωματικός Υπηρεσίας πατώντας το να επιτρέπει την είσοδο!Φυσικά η πόρτα είναι ασφαλείας και οι υαλοπίνακες αλεξίσφαιροι!

 5.Το σημαντικότερο όλων όμως είναι η δημιουργία χώρου διαλείμματος για το προσωπικό σε  ειδικά διαμορφωμένο χώρο και η δημιουργία αποδυτηρίων με ντουλάπες για τα προσωπικά είδη του προσωπικού και ντούς!

Πράγμα που δείχνει το ενδιαφέρον για το προσωπικό ώστε σε ιδανικότερες συνθήκες να ανταποκρίνεται πιο αποδοτικά και επαγγελματικά!

Προβλήματα στα οχήματα δεν υπάρχουν αφού γίνεται συνεχής συντήρηση και φυλάσσονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο!

Ένα κτήριο και μια υπηρεσία που λειτουργεί σε σύγχρονα στάνταρ μην έχοντας να ζηλέψει τίποτε από τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές αστυνομίες!Μπορούσε να γίνει οδηγός και για πολλές άλλες στην ΔΑΒΑΑ αλλά και πανελλήνια!

Μετά το πέρας της ενημέρωσης αναφερθήκαμε σε υπηρεσιακά θέματα κοινού ενδιαφέροντος στα οποία υπήρχε ταύτιση απόψεων όπου ο Α/Α κ.ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ με την εμπειρία του από τους παλαιότερους αξιωματικούς στη ΔΑΒΑΑ συμπλήρωσε σκέψεις και απόψεις μας,με την εμπειρία του στο αντικείμενο της αστυνόμευσης!

 



Ενδεικτικά αναφερθήκαμε:

 α.Στην ανάγκη ενίσχυσης των αστυνομικών τμημάτων ως κύτταρο της αστυνόμευσης με ικανό προσωπικό για να έχουν ειδικότερο έλεγχο της περιοχής τους!

Να φτάνουν έγκαιρα οι πληροφορίες στους διοικητές!

β.Απεμπλοκή απο πάρεργα όπως μεταφορές ψυχασθενών!

Καθώς επίσης κα σε ένα θέμα που έχουμε αναφερθεί την δημιουργία ιδιόκτητων κτηρίων και αστυνομικών εγκαταστάσεων μέσω ΕΣΠΑ.

 Οι εποχές αλλάζουν,οι προκλήσεις είναι μεγάλες και το επίπεδο του συνδικαλισμού αλλά και της διοίκησης θα πρέπει να μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις χωρίς να αναλώνεται σε τετριμένα που έχουν λυθεί με π.δ και εργασιακή νομοθεσία.

Ούτε παρουσιάζοντας ως επιτυχία τους ότι μετά από παρέμβαση τους δόθηκε μια οφειλόμενη ανάπαυση!

Συμπερασματικά από την επίσκεψη μας δύο Αστυνομικό Τμήμα της Ν.Φιλαδέλφιας διαπιστώσαμε ότι όταν ξεπερνιούνται τα βασικά προβλήματα που είναι λυμένα με πάγιες διατάξεις.

Μπορούμε να κάνουμε ένα ή περισσότερα βήματα ΜΠΡΟΣΤΆ ώστε να ξεφύγουμε από τη μεμψιμοιρία και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο τόσο για εμάς που έχουμε δει να παιρνούν τα χρόνια χωρίς τίποτε να ταράζει τα λιμνάζοντα νερά όσο και για τους νέους συναδέρφους που έρχονται με όνειρα και γρήγορα ξυπνούν σε μια δυσάρεστη πραγματικότητα!

Συγχαρητήρια για το επίπεδο του Διοικητή στο Α.Τ Ν.Φιλαδελφιας και εκφράζουμε την πρόθεση μας να συνεργαστούμε με κάθε πρόσ









Δημοσίευση σχολίου

20 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καταρχάς μαθε να γραφεις σωστα ωστε να καταλαβαινουμε τι διαβαζουμε σε ολες τις γραμμες(αν δεν μπορεις άστο γιαυτους που μπορουνε). Κατα δευτερον ο αλλος συναδελφος της φωτο υπηρετει στο Αρχηγειο τι σοι νοιαξιμο εχει για εμας που υπηρετουμε στην ΔΑΒΑΑ. Κατα τρίτον ελα πες μας αληθεια ποσα ρουσφετια σου εφτιαξε ο δικας και τον επαινεις. Συνδικαλιστης εισαι για εμας τους κατωτερους οχι για να εκθειαζεις τους ανωτερους προς αποκομιδή εύνοιας. Αμα καποια στιγμη εκλεγεις βεβαια και δεν κανεις απλα βόλτες για φημη ισως καταλαβεις δυο πραγματακια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν ισχύουν όλα αυτά μπράβο στον διοικητή του τμήματος, μακάρι να του μοιάσουν και άλλοι διοικητές.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κατι κρύβεται πίσω από ολα αυτα? Νυχτα τον έδιωξαν απο το ατ οακα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άσε τα παιδιά να κάνουν το κέφι τους και τη δουλειά που δεν κάνουν αυτοί που πρέπει,..Γτ τόσο χωσιμο που τρώνε οι συνάδερφοι στα Α.Τ και τα Τ.Α .Αν εμφανιστεί η ένωση και οι εκλεγμένοι του προεδρείου..Έχουν να φάνε ντομάτα 🍅..Όσο για σένα που προφανώς είσαι ένας από αυτούς..Έχεις πιάσει στασίδι στις δημοσιεύσεις του..Αν δεν σου αρέσει μην διαβάζεις και κάνε καμιά υπηρεσία..Κίτρινη πένα 😉
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο ρε παιδιά που περνάτε και εσείς από το Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α από καμιά υπηρεσία.Γιατι αυτοί οι παλαιοκομματικού από το προεδρείο της Ένωσης μόνο σε πολιτικά γραφεία καταδεχονται να πάνε και στην ΓΑΔΑ για κάνα ρουσφετακι..Στις επόμενες εκλογές δεν θα βρουν ούτε την ψήφο τους..Μπράβο και στον Διοικητή γιατί επιτέλους ένας αξιωματικός ενδιαφέρθηκε και για τον απλό αστυφύλακα..Κάτι άλλοι μόνο κονέ για το σπίτι .Αμάξι για τους πάρτι τους και οι αστυφύλακαιοι κανένα σάπιο xsara με καφάσι να κρατάει το κάθισμα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τον άλλο εσύ καφεντζου ξέρεις ότι τον έδιωξε μαζί με άλλους τέσσερις συν πέντε που έφυγαν νύχτα η εκλεγμένη διοικητής του με την Ένωση!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάλλον είσαι άσχετος και δεν ξέρεις την πραγματικότητα. Μάθε την αλήθεια και μετά γράψε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ που έτυχε παλιότερα να υπηρετώ στην περιοχή στο Α.Τ Νέας Χαλκηδόνας,οσοι το θυμούνται επι Δεκελείας, που πλέον εχει καταργηθεί θυμάμαι τα χάλια που είχαν τα κτήρια και των δύο αυτών υπηρεσιών. Ντρεποσουν να μπεις μέσα και να λες ότι είναι αστυνομική υπηρεσία. Τώρα εγώ σαν συνάδελφος που βλέπω αυτή την αλλαγή τι να πω? Μπράβο που έγινε και σε αυτούς που το Έκαναν και μακάρι να υπάρξουν και άλλες ανακαινίσεις αυτού του επιπέδου. Τώρα το τι κρύβεται ουδόλος με απασχολεί.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι περνανε απο την Υπηρεσια και εμας που υπηρετουμε εκει δεν μας ενημερωσε κανεις να παρευρεθούμε. Τι σοι συνδικαλισμος ειναι αυτος που δεν βρεθηκε μαζι μας να του πούμε τα προβληματα μας παρα μονο εκλεισε ραντεβου με τον διοικητη..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το παλιο τμημα δεν ηταν επι της Δεκελείας... Μαθετε πρωτα εσεις τα φερέφωνα να τα λετε σωστα γιατι εκτιθεστε..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επειδή και στις απαντήσεις παλι τα γραφεις λαθος απορω γιατι γραφεις ανωνυμα. Ολοι καταλαβαινουμε οτι εισαι ο ιδιος γιατι δεν βγαζουν νοημα τα σχολια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απαντηση στον 11.00 αμα δεν σαρεσει η κριτικη και οι αληθειες μην τα γραφεις στα site.Αλλα ειναι ωραια να το παιζεις καποιος σε οσους δεν ξερουν. Τωρα για κεφι δεν ξερω και ντοματες αλλα εσυ παντως στις προηγουμενες εκλογες δεν πηρες ουτε την ψηφο σου. Κατι ξέρουμε που δεν σε ψηφησαμε. Μιλα τωρα σε κανα δοκιμο μπας και φαει το παραμυθι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσυ κυριε αξιωματικε του Αεροδρομιου με τι αμαξι μετακίνησε λες και δεν καταλαβαμε ποιος εισαι....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ψαξε ψαξε και θα βρεις την αλήθεια... Νομίζεις οτι ήταν αξιος και τον πήγαν Φιλαδέλφεια? Τα ρεπο τα δίνει λες και δουλεύεις στο χωραφι του... Γι αυτο και εφυγαν πολλοί αστυνομικοι τον τελευταίο καιρό.... Επίσης το τμημα της Χαλκηδόνας ηταν επι της Δεκελείας πολυ παλια και μετα πηγε σε ενα μικρο στενο κοντα με το παλιο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τέλειο!!Τι Ευρώπη..CSI!!
Μπράβο στον Διοικητή!
Μπράβο και στα παιδιά!
Τώρα γιατί κάποιοι γράφουν ακόμη για τέτοια έργα αρνητικά με ξεπερνάει!
Ο άλλος πάνω λέει αν είναι ψηφισμένοι;
Αν είναι μπράβο τους που ασχολούνται..Αν όχι δύο φορές μπράβο..Αν συνάδερφος κατηγορεί τέτοιες κινήσεις..Η θέση του είναι στα σπήλαια και τις ξύλινες σκοπιές!
Αν είναι από την Ένωση..Αντί να γράφουν μπούρδες και να μην τους βλέπουμε πουθενά..Ας συνεργαστούν με αυτά τα παιδιά,μας έχει κουράσει η διάσπαση τους απλούς αστυνομικούς!
Ο χρήστης Apostolopoulos dimitrios είπε…
Επειδή είσαι μόνιμος σχολιαστής!Όσοι διαβάζουν bloko έχουν δει ότι όποτε απαντάω..Απαντάω επώνυμα και σε όλους!Άλλο αυτό και άλλο να πρέπει να ανοίγω μόνιμα διάλογο με λασπολογους!!Φυσικά δεν ξαναπανταω γιατί χάνεται το νόημα από τα άρθρα..Μην μου χρεώνεις όμως και το κράξιμο που τρως από συναδέρφους!
Αντί να γράφεις μόνιμα..Βρες ζωή..Δούλεψε που μάλλον έχεις ξεχάσει πως και παρήγαγε συνδικαλιστικό έργο!
Ξέρω ξέρω απλός αστυνομικός..Που κάνει δημοκρατική κριτική!!Σε θέτω στη δημόσια κρίση στο εξής..Μην βλέπεις εφιάλτες!Φυσικά και είμαι παντού με το έργο μου!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Μέχρι αρχές του 2007 ήταν Δεκελείας 2.Μετα μεταφέρθηκε Μαραθώνος 29 και με την Ένωση Πίνδου 37.ετσι ενημερωτικά.έχει δίκαιο ο απο πάνω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οτι τωρα εσυ εισαι απλος αστυνομικος....γελανε και οι πέτρες...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσυ γραφεις μονιμα και μας εχει ζαλισει τι κανει ο καθενας. Οσο για το ποτε σχολιαζεις φαινεται απτο υφος γραφής. Δεν ειμαστε ξερεις του δημοτικου ουτε μπηκαμε με ενα τενεκε λαδι ξερουμε και ξεχωριζουμε και αναγνωριζουμε. Πηγαινε τωρα να βρεις κανένα διοικητή γιατι απτους απλους αστυνομικούς δεν ξερει κανενας οσο και να γραψεις στο bloko.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν μπορειτε να απαντατε σε δημοσιο διαλογο ουτε βριζω ουτε αναφερομαι σε εκτος υπηρεσιας θεματα. Αλλα εχετε μαθει να μιλατε σε κλειστα αυτια και να προσπαθειτε να κλεψετε δημοσιοτητα απο αστυνομικου περιεχομενου σελιδες. Ξαφνικα μου γινατε ολοι μαστερ συνδικαλιστες. Για μια θεση στο τραπεζι παλευετε. Που ησουνα τοσα χρονια? Ξαφνικα μας πονεσες?