Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χειροπέδες σε αστυνομικό στο Ηράκλειο – Οδηγούσε αυτοκίνητο με τεράστια ποσότητα εκρηκτικής ύλης


Σοκ προκαλεί η σύλληψη αστυνομικού, στη Μεσαρά, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι μετέφερε μια τεράστια ποσότητα ζελατοδυναμίτιδας ή δυναμίτιδας στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου που οδηγούσε. Η σύλληψή του έγινε πριν λίγες ώρες, μετά από τυχαίο έλεγχο που του έκαναν άνδρες του ΤΑΕ Μεσαράς. Ο ίδιος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπήρχαν μέχρι στιγμής, δήλωσε ότι είχε άγνοια για το τι μετέφερε.

https://creta24.gr

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του cretalive.gr: O αρχιφύλακας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretalive, αρχικά φέρεται να δήλωσε στο κλιμάκιο του ΤΑΕ μόνο το ονοματεπώνυμό του, ενώ στην συνέχεια, όταν εντοπίστηκαν τα εκρηκτικά, ανέφερε την ιδιότητά του, λέγοντας χαρακτηριστικά "είμαι αστυνομικός, κάντε ό,τι θέλετε".

Ο ίδιος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι είχε δανείσει το αυτοκίνητο στον κουνιάδο του και ότι δεν έχει καμία σχέση με τα εκρηκτικά, και δεν γνώριζε τίποτε γι' αυτά.

Στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου οδηγήθηκε, εμφανίστηκε και ο κουνιάδος, που ανέλαβε την ευθύνη για τα εκρηκτικά και επίσης συνελήφθη. Παράλληλα, όπως λένε οι πληροφορίες, αναζητείται η σύζυγός του αρχιφύλακα, ο οποίος υπηρετεί σε άλλο νομό της Κρήτης.
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι έγιναν εξονυχιστικές έρευνες στα σπίτια και τους χώρους των εμπλεκομένων, στο νομό Ρεθύμνου, ωστόσο δεν βρέθηκε κάτι σχετικό με το φορτίο των εκρηκτικών.

Η εμπλοκή του συγκεκριμένου αστυνομικού σε μια τέτοια υπόθεση έχει προκαλέσει μεγάλη έκπληξη σε συναδέλφους του που τον γνωρίζουν υπηρεσιακά και προσωπικά, καθώς όπως λένε, όλα τα χρόνια που υπηρετεί στο Σώμα δεν έχει δώσει την παραμικρή αφορμή.








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μήπως έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι υπήρξε κορυφαίος συνδικαλιστής και ότι υπηρέτησε στην ασφάλεια υπουργού ΠΡΟΠΟ; Και ναι είχε δώσει δικαιώματα.