Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πελώνη: Η υπόθεση της ΕΜΑΚ είναι ένα πρώτο βήμα και όλα αξιολογούνται και εξετάζονται


Για τα εγκαίνια των νέων περιφερειακών αεροδρομίων, την πορεία των εμβολιασμών αλλά και τους ελέγχους που θα εντατικοποιηθούν το επόμενο διάστημα μίλησε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

 

Η κα Πελώνη απάντησε και σε ερωτήσεις για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Απάντησε και για το θέμα που αποκάλυψε η kathimerini.gr όσον αφορά στην εμφάνιση τουρκικών αλιευτικών στην Γαύδο. Όπως είπε η Ελλάδα θα απαντήσει με διάβημα.

 

Είπε ακόμα για το θέμα των υποχρεωτικών εμβολιασμών απαντώντας: «Η απόφαση για την ΕΜΑΚ αφορά μία πολύ κρίσιμη υπηρεσία που αφορά την ασφάλεια, μία υπηρεσία που δεν μπορεί να λείψει κανένας. Ο πρωθυπουργός έχει πει ότι θα γίνει η συζήτηση για τους υγειονομικούς τον Σεπτέμβριο. Η υπόθεση της ΕΜΑΚ είναι ένα πρώτο βήμα και όλα αξιολογούνται και εξετάζονται».

«Ο πρωθυπουργός μετέβη με το πλοίο της γραμμής στην Τήνο και λόγω αλλαγής στο πρόγραμμά του μίσθωσε ιδιωτικό ελικόπτερο για να μην μετατρέψει σε θαλάσσιο ταξί ελικόπτερο του στρατού», είπε απαντώντας η κα Πελώνη στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και σχετικό δημοσίευμα.

 

Για το 112 απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι «είναι ένα έσχατο εργαλείο ενεργοποίησης. Στην περιοχή η εκκένωση έγινε με φυσική παρουσία και δεν χρειάστηκε να ενεργοποιηθεί το 112».

newsit.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια