Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βγήκαν ξανά τα όπλα σε χωριό του Ηρακλείου


Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά έντασης στον Προφήτη Ηλία, όπου το Σάββατο καταγγέλλεται ότι ένας 27χρονος πυροβόλησε εναντίον ενός 45χρονου συγχωριανού του. Ο τελευταίος μάλιστα υπέβαλε μήνυση στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου αναφέροντας ότι κινδύνευσε και από τύχη οι σφαίρες από το πιστόλι του 27χρονου δεν βρήκαν στόχο το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τον 45χρονο καταγγέλλοντα, το Σάββατο γύρω στις 4 το απόγευμα έφυγε από το σπίτι του για να πάει στο ελαιουργείο όπου είχε πληροφορηθεί ότι κάποιοι του είχαν ρίξει μπογιές. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι φεύγοντας από το σπίτι του διαπίστωσε ότι ο φερόμενος ως δράστης και συγγενικό του πρόσωπο νεαρής ηλικίας τον παρακολουθούσαν. Κατά τη διαδρομή- σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- ο 27χρονος πυροβόλησε 5 έως 6 φορές εναντίον του αυτοκινήτου του χωρίς όμως να βρει στόχο. Φτάνοντας στο ελαιουργείο οι δύο συγγενείς πέρασαν από μπροστά του και τον απείλησαν.

Στη συνέχεια έφυγαν από το σημείο και πήγαν σε καφετέρια στην αρχή του χωριού όπου βρισκόταν ένας Αλβανός που έχει φιλικές σχέσεις με τον 45χρονο. Ο 27χρονος όπως καταγγέλλει ο 45χρονος πλησίασε τον αλλοδαπό και με απειλητικές διαθέσεις του πρόταξε το όπλο, λέγοντάς του ότι δεν πρέπει να έχει σχέσεις με τον 45χρονο. Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία πυροβόλησε και στον αέρα. 

https://creta24.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια