Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ξετρύπωσαν φίδι από αυτοκίνητο (ΒΙΝΤΕΟ)


Πολίτης πήρε τηλέφωνο γύρω στις 4 χθες το απόγευμα, το 100 και την πυροσβεστική και ανέφερε ότι βρίσκεται ένα φίδι στο μοτέρ του αυτοκινήτου του.

Στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και αφού διαπίστωσαν τη βασιμότητα ειδοποίησαν τον Ανθυπαστυνόμο Προϊστάμενο τους, ο οποίος είναι βραβευμένος φιλόζωος και αυτός προχώρησε στον απεγκλωβισμό, την περισυλλογή και εν συνεχεία, την παράδοση του ερπετού στην ΑΝΙΜΑ.

Όπως προέκυψε, ο πολίτης με την σύντροφο του και την αδερφή της, είχα πάει στην Αρτέμιδα Αττικής για καφέ και εν συνεχεία, στα ΚΤΕΛ Κηφισού, προκειμένου να αναχωρήσει για την επαρχία η αδελφή της κοπέλας. Εκεί διαπίστωσαν, ότι υπήρχε ένα φίδι το οποίο εξείχε από τον προφυλακτήρα  και κυριολεκτικά κρεμόταν το μισό, απ έξω. 

Προφανώς είχε βρει την ευκαιρία να τρυπώσει στο όχημα, όταν οι επιβάτες του έπιναν το καφέ τους. Όταν προσπάθησαν οι Πυροσβέστες να το βγάλουν, αυτό κρύφτηκε στο εσωτερικό του μοτέρ. Εκεί ανέλαβαν οι Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και έφεραν το περιστατικό σε αίσιο τέλος.











Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για όλα η αστυνομία. Σε λίγο θα βγάζουμε βόλτα και τη γάτα η το σκύλο του κάθε πολίτη.
Ο χρήστης Ανωνυμος είπε…
Παντα η Αστυνομια βγζει το φιδι απο την τρυπα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο στον συνάδελφο, όμως δεν υπάρχει περίπτωση οι Πυροσβέστες να άφησαν το αυτοκίνητο με το φίδι στους Αστυνομικούς.