Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΜΑΣ: Ας τα ζυγίσουμε όλα πριν ψηφίσουμε


Ανάρτηση της ΕΜΑΣ: Η Θεσσαλονίκη μας έχει 82 εκλεγμένους αντιπροσώπους στη ΠΟΑΣΥ και συμμετείχαν περίπου 450 υποψήφιοι στις εκλογές του 2018..

Καλό είναι στις επικείμενες εκλογές της Ένωσης να τα "ζυγίσουμε" όλα πριν ασκήσουμε το δικαίωμα της ψήφου..

Ο συνδικαλισμός χρειάζεται άτομα με όρεξη για προσφορά, για δυναμική ανάδειξη των προβλημάτων καθώς και πηγμή για ρήξη με τη Διοίκηση οπότε και εάν χρειαστεί!! Και δυστυχώς αυτά τα άτομα στην πόλη μας είναι ελάχιστα!!!

Σίγουρα δε χρειάζεται άτομα άφαντα επί μία τριετία και βάλε που δε χάλασαν τη "ζαχαρένια" τους και δεν εξέθεσαν τον εαυτό τους με παρεμβάσεις και τοποθετήσεις τους για εργασιακά ζητήματα που μας απασχολούν όλους, καθώς και άτομα που δεν έκαναν ούτε μια πρόταση για τη βελτίωση του εργασιακού μεσαίωνα που επικρατεί στην Πόλη μας την τελευταία δεκαετία περίπου, με ευθύνη και των ΠΡΟΕΔΡΕΙΩΝ του Σωματείου!!!

Έτσι μόνο θα βγει κερδισμένο το συνδικαλιστικό μας κίνημα και με νέες άφθαρτες, δυναμικές φωνές αλλά και με έμπειρες που αποδεδειγμένα και διαχρονικά είναι δίπλα στο συνάδελφο, θα αναγεννηθεί από τις "στάχτες" και θα έχει πιθανότητες να πετύχει πολλά περισσότερα εις όφελος του κάθε ένα από ΕΜΑΣ..

 

Ενωτική Μαχητική Αστυνομική Συσπείρωση - ΕΜΑΣ

 

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια