Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΑΣΠΑ Θεσσαλονίκης: Με επικοινωνιακά τερτίπια δεν θα αλλάξει τίποτα


Ανακοίνωση τής ΑΣΠΑ Θεσσαλονίκης: Το φρικιαστικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά , ένα ακόμα στα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια φέρνει στην επιφάνεια την τεράστια έλλειψη αστυνόμευσης που υπάρχει σε πάρα πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα.

Μία έλλειψη αστυνόμευσης που οφείλεται ξεκάθαρα στην τελείως λάθος διαχείριση του προσωπικού , καθώς και στην τελείως λάθος ιεράρχηση των προτεραιοτήτων της ΕΛ.ΑΣ.

Άρα το πρώτο θέμα έπρεπε να είναι η ενίσχυση της ουσιαστικής και προληπτικής αστυνόμευσης .
Δυστυχώς όμως πρώτο θέμα είναι η επικήρυξη των δραστών με 300.000 ευρώ , τα οποία σίγουρα δεν θα επαναφέρουν στην ζωή το θύμα και δεν θα συμβάλλουν στην προστασία της υπόλοιπης κοινωνίας .

Ενώ μιλάμε για την Αστυνομία , η ασφάλεια του πολίτη και η αστυνόμευση ειδικά τα τελευταία χρόνια περνάει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα.
Αστυνομία για τα σύνορα , αστυνομία για τον covid,αστυνομία για τα γήπεδα, αστυνομία για βουλευτές ,δημάρχους,δημοσιογράφους,εφοπλιστές,"επίσημους",αστυνομία για πρεσβείες προξενεία,στόχους κινητούς και ακίνητους ,αστυνομία για τα δικαστήρια ,για τα εμβόλια, για τα δικόγραφα, για τα γνήσια ,για τον αντικαπνιστικό, και ότι περισσέψει αστυνομία για τον πολίτη

Ακριβώς όπως το γράφουμε

Ότι περισσέψει

Πριν κάποιους μήνες ο Υπουργός είχε δηλώσει ότι κάθε γειτονιά θα βλέπει περιπολία κάθε δέκα λεπτά στην γειτονιά του .Να είστε σίγουροι ότι από τότε που το είπε μέχρι και σήμερα υπάρχουν γειτονιές που δεν έχουν δει ούτε ένα περιπολικό , ούτε μία μηχανή

Οι αιτίες πολλές μα πάνω από όλα η λάθος διαχείριση του προσωπικού που οφείλεται ξεκάθαρα στο ΡΟΥΣΦΕΤΙ

Ενισχύθηκε η ομάδα ΔΙΑΣ Θεσσαλονίκης πριν 2 χρόνια με 80 περίπου άτομα.Σήμερα υπηρετούν σε αυτήν λιγότεροι και από αυτούς που υπήρχαν πριν πάνε οι 80.

Που πήγαν όλοι αυτοί θα πει κάποιος
Ψάξτε καλά και θα τους βρείτε

Τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης που θα έπρεπε να κινούνται και να επιλαμβάνονται άμεσα , κάθε τρεις και λίγο ακινητοποιούνται για ελέγχους covid, στα όρια της πόλης για να μην βγαίνουν εκτός νομού οι πολίτες, έξω από προξενεία σε συνοδείες ομάδων και αν περισσεύει κανένα , κάνει και καμία περιπολία .1 με 2 πληρώματα για όλο τον νομό. Δηλαδή 4 αστυνομικοί από τα περιπολικά της ΑΔ για 1.500.000 πολίτες.....
''ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ''

Κάτι αντίστοιχο και για τις ομάδες ΟΠΚΕ .
Μία ανά βάρδια για ολόκληρη την πόλη κα σχεδόν πάντα ακίνητη σε "στόχους" ή ενίσχυση σε άλλη υπηρεσία για επιχείρηση

Όλα τα Αστυνομικά τμήματα της πόλης είναι άδεια με αποκορύφωμα το ΑΤ Λευκού Πύργου που εδώ και 5 χρόνια από την περίφημη αναδιάρθρωση και μετά είναι μονίμως 100 άτομα λιγότερα από την προβλεπόμενη οργανική .

Είναι μία τρανή απόδειξη ότι το ρουσφέτι ζει και βασιλεύει , όταν μάλιστα η Διεύθυνση Αστυνομίας τα τελευταία 2 χρόνια έχει ενισχυθεί με πάνω από 100 άτομα .
Που πήγαν όλοι αυτοί

Ψάξτε και θα τους βρείτε

Για ποια Αστυνόμευση μιλάμε όταν όλα τα Αστυνομικά Τμήματα βγάζουν ένα και μόνο περιπολικό(αν δεν βγάζουν κοινό με άλλο ΑΤ) το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με τις κλήσεις του κέντρου .Άρα ουσιαστικά δεν υπάρχει αστυνόμευση .

Και αν συνεχίσουμε θα γράψουμε βιβλίο

Από αυτά τα λίγα όμως αλλά αδιαμφισβήτητα μπορεί κανένας να αντιληφθεί ότι η πρόληψη και η αστυνόμευση έχουν πάει περίπατο.

Αφήστε λοιπόν τις επικηρύξεις και περάστε στην ουσία

Ενισχύστε της ομάδες αστυνόμευσης
Ενισχύστε τα Αστυνομικά Τμήματα
Και αλλάξτε επιτέλους και το τιμωρητικό πλαίσιο

Διότι η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ έχει ξεχειλίσει

Ο καρκίνος δεν αντιμετωπίζεται με ασπιρίνη ....

ΑΣΠΑ Θεσσαλονίκης









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πριν τρια χρονια δεν λεγατε τα ιδια , τωρα θυμηθηκατε οτι δεν υπαρχει προσωπικο στους δρομους