Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βανδαλισμός στο γραφείο του δικηγόρου της δομής ηλικιωμένων Κρήτης


Βανδάλισαν άγνωστοι το γραφείο του πληρεξούσιου δικηγόρου της δομής ηλικιωμένων, Νίκου Ρουσσόπουλου, στην Αθήνα προκάλεσε ομάδα δέκα ατόμων το απόγευμα της Τετάρτης.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το γραφείο του έγινε άνω-κάτω, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, η επίθεση σχετίζεται με την υπόθεση της ΜΦΗ στα Χανιά, καθώς τα άτομα που προκάλεσαν τους βανδαλισμούς του φώναζαν χαρακτηριστικά… “παραιτήσου από την υπεράσπιση των δολοφόνων των Χανίων”.

Μάλιστα, όπως προσθέτει ο κ. Ρουσσόπουλος, κάποιος από την ομάδα τραβούσε και βίντεο από την επίθεση στο γραφείο.

Επί τόπου βρέθηκε κλιμάκιο της Σήμανσης μήπως και συλλέξει στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών.



δικηγόρος γηροκομείο

δικηγόρος γηροκομείο

δικηγόρος γηροκομείο

δικηγόρος γηροκομείο

Επιπλέον λίστα με 95 μάρτυρες κατάθεσε στον Άρειο Πάγο ο δικηγόρος της δομής ηλικιωμένων

Συμπληρωματικό υπόμνημα με επιπλέον 95 μάρτυρες κατάθεσε στον Άρειο Πάγο ο πληρεξούσιος δικηγόρος της δομής ηλικιωμένων, Νίκος Ρουσσόπουλος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δικηγορικού του γραφείου:

Μετέβην σήμερα, ήτοι στις 05/05/2021 περί ώρα 12:30 στην Εισαγγελία του Άρειου Πάγου για την κατάθεση συμπληρωματικού υπομνήματος-αναφοράς προκειμένου να εξετασθούν 95 μαρτύρες από την πλευρά του Οίκου Ευγηρίας Χανίων.

Ζήτησα να μην γίνεται διαχωρισμός μεταξύ μαρτύρων κατηγορίας και μαρτύρων υπεράσπισης, διότι βρισκόμαστε στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης και έτσι όλοι οι μάρτυρες είναι μάρτυρες αληθείας.

Διαμαρτυρήθηκα εντόνως, διότι μόνο ο Εισαγγελέας θα κρίνει αν θα ασκήσει ποινική δίωξη που, κατά τη δική μου εκτίμηση, δεν προκύπτει η τέλεση κανενός αδικήματος, καθώς επίσης διαμαρτυρήθηκα να μην διαρρέουν έγγραφα της διαδικασίας σε ιστοσελίδες, όπως το facebook, των καταγγελλόντων.

Αθήνα, 05.05.2021

Ο υπογράφων για την επιχείρηση
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π. ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ





Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπορεί να φανεί ακραίο και ζητάω συγνώμη από τους αναγνώστες.... Μπράβο τους.. Εύγε, να γίνουν τα χέρια τους... Πολύ καλά του έκαναν και λίγο ήταν...