Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΚΑ Θεσσαλονίκης: Προβλήματα στη χορήγηση των ρεπό στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου - Αναλήψεως


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης: Ομάδες εργασίας του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου - Αναλήψεως, τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα προστασίαςκαι το σχετικό υγειονομικό πρωτόκολλο για την πανδημία του ιού COVID - 19, έπειτα από καταγγελίες συναδέλφων μας σχετικά με τη μη χορήγηση - συσσώρευση μεγάλου αριθμού ημερήσιων αναπαύσεων - ρεπό.

Όπως διαπιστώσαμε και πληροφορηθήκαμε από τους συναδέλφους και τα στελέχη της Διοίκησης που συνομιλήσαμε και συζητήσαμε, όσα ζητήματα άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, θα δρομολογηθούν, ώστε να τύχουν άμεσης προτεραιότητας επίλυσης, ενώ για τα υπόλοιπα θα γίνουν το συντομότερο οι απαραίτητες από μέρους τους ενέργειες για τη διευθέτηση του προβλήματος.

Με τη σειρά μας, θα μεταφέρουμε εγγράφως μέσω σχετικού υπομνήματος, όλα όσα μας αναφέρθηκαν προς την ηγεσία της αρμόδιας Διεύθυνσης και της Γενικής και σε εύλογο χρονικό διάστημα θα σας ενημερώσουμε για την πορεία επίλυσης τους. Δεν νοείται στη σύγχρονη Ελληνική Αστυνομία του 2021, ο σκληρά εργαζόμενος Αστυνομικός να μην μπορεί να λαμβάνει έγκαιρα και κανονικά τα ρεπό του, σε σχέση και με το τεράστιο έργο που επιτελεί στις μέρες μας.

Υπενθυμίζουμε σε κάθε περίπτωση ότι θα πρέπει να εφαρμόζονται πιστά οι διατάξεις του π.δ. 394/2001, για το ωράριο εργασίας και ειδικότερα η δεσμευτική και ξεκάθαρη διαταγή υπ. αριθ. 72175/10/662011 από 2/10/2010 του Α.Ε.Α./Δ.Α.Π./Τμ. 2ο, υπογραφόμενη από τον τότε κ. Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και νυν κ. Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, που ορίζει όλα τα σχετικά με τη χορήγηση των ρεπό μας.

Θεσσαλονίκη

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφού στέλνει άτομα στο κέντρο να κοιτάνε πως πίνουν τα ποτά τους οι Θεσσαλονικείς...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μόνο του το Τμήμα στέλνει άτομα για να επιβλέπουν πως πίνουν τα ποτά τους οι θεσσαλονικείς ; Έτσι του καπνισε του Διοικητή δηλαδή ; Δε νομίζω. Κάποιος τον διέταξε να το κάνει. Για αυτές τις διαταγές θα πει καμιά κουβέντα κάποτε το ΕΚΑ ;