Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Μακάρι να υπάρξει Ανάσταση κάποια στιγμή''


Ανάρτηση του Χρήστου Κονταρίδη:

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ διανύει εδώ και πολλά χρόνια η Ελληνική Αστυνομία, καθώς έχει μετατραπεί σε μια εταιρεία security για τους έχοντες την δύναμη (πολιτικούς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, άσχετους που έχουν μπάρμπα στην Κορώνη) και δεν βλέπω Ανάσταση.

"Υπηρετικό προσωπικό» είχε τους αστυνομικούς ο Φουρθιώτης, που κάποιοι του το παρείχαν δωρεάν, την ίδια στιγμή που η περιοχή που διέμενε δεν έχει περιπολικό για τη νύχτα και την ίδια στιγμή που η Ν.Α. Αττική έχει ένα περιπολικό από την Ηλιούπολη έως το Λαύριο!!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ ? Για να έχει ο πολίτης ή για να φυλάνε τους τηλεοπτικούς σταθμούς ως σταθερές ή μη βάρδιες? Και πιστεύετε πως ο Μένιος είναι ο μόνος?

Πως γίνεται σε ένα Α.Τ. να υπηρετούν 40 άτομα και τα 25 να είναι αποσπασμένα σε φυλάξεις επισήμων? Πόσοι πια είναι αυτοί οι επίσημοι στην Ελλάδα και γιατί να υπάρχουν Αστυνομικοί δύο ταχυτήτων?

Και όλοι αυτοί οι αξιωματικοί δεν βλέπουν ποιο είναι το πρόβλημα και πως γίνεται ένας υπουργός 4 φορές στο ίδιο πόστο να θεωρείται επιτυχημένος όταν η ελληνική κοινωνία δεν βρίσκει καμία μα καμία συμπαράσταση στα προβλήματά της από την Αστυνομία, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των "ακριτών" που υπηρετούν σε μάχιμες υπηρεσίες, ενώ κάθε φορά παραδίδει μια χειρότερη Αστυνομία από αυτήν που παραλαμβάνει?

Μακάρι να υπάρξει ΑΝΑΣΤΑΣΗ κάποια στιγμή !!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ.








Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ταυτίζομαι απόλυτα, σε επαρχιακό Τμήμα της Μεσσηνίας με 25 άτομα δύναμη οι 10 είναι απεσπασμενοι αλλού και οι υπάρχοντες ίσα ίσα φτάνουν για να υπάρχει 1 άτομο να σηκώνει το τηλέφωνο στο Τμήμα. Αυτή την Αστυνομία θέλουν. Να τους χαιρόμαστε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η αστυνομία ήδη πηγαίνει μπροστά. Όποιος διαφωνεί, ας ενημερωθεί, ότι τα στελέχη της, ήδη έχουν παραλάβει τον κώδικα δεοντολογίας . Αυτά τα ολίγα.