Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χίος: Βαριά ποινική δικογραφία για τη γυναίκα που πέταξε καυστικό υγρό στον 73χρονο


Συνελήφθη η γυναίκα που επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε 73χρονο άνδρα χθες Πέμπτη στη Χίο. Σε βάρος της αλλοδαπής γυναίκας σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, του εμπρησμού και της πρόκλησης φθορών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, χθες το μεσημέρι η γυναίκα που έχει καταγωγή από τη Βουλγαρία, επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε άνδρα, προκαλώντας του σωματικές βλάβες, ενώ ακολούθως χρησιμοποιώντας εύφλεκτη ύλη και δύο φιάλες βουτανίου (γκαζάκια), προκάλεσε φωτιά σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας του 70χρονου, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

Στην κατοχή της δράστιδας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αεροβόλο όπλο - ρέπλικα, μαχαίρι με μήκος λάμας -7- εκατοστών, καθώς και τρείς (3) φιάλες με εύφλεκτη ύλη.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν αντικείμενα σχετιζόμενα με την επίθεση και τον εμπρησμό του δικύκλου. Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είναι γνωστή στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, αφού τον Μάρτιο του ’20 είχε προβεί σε ρίψη αυγών στην Εισαγγελία Χίου και τον περασμένο Ιανουάριο είχε απειλήσει με ψεύτικο όπλο εργαζόμενη σε Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Ειδικής Αγωγής στην πόλη της Χίου.

 





Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφηστε την εξω ρε αργα ή γρηγορα καποιον θα φαει... Στανταρ