64 νέα βαν - ανακριτικά τροχαίας - Πού κατανέμονται


Παρελήφθησαν 64 νέα οχήματα ειδικής χρήσης – ανακριτικά τροχαίας τύπου van , που εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας. Από αυτά τα 49 αποκτήθηκαν μέσω συγχρηματοδότησης του Ταμείου Συνοχής, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 και τα 15 μέσω συγχρηματοδότησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης.Τα οχήματα κατανέμονται στις ανάλογες υπηρεσίες, ως εξής:

 23 στην Αττική,

   5 στη Θεσσαλονίκη,

   5 στη Στερεά Ελλάδα,

   4 στην Κρήτη,

   4 στην Πελοπόννησο,

   4 στη Δυτική Ελλάδα,

   4 στη Θεσσαλία,

   4 στην Ήπειρο,

   4 στη Δυτική Μακεδονία,

   4 στην Κεντρική Μακεδονία και

   3 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Υπενθυμίζεται ότι εντός του 2020 η Ελληνική Αστυνομία υλοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, με την παραλαβή (1.453) νέων οχημάτων (σχετικό το από 13-12-2020 Δελτίο Τύπου ), ενώ πρόσφατα παρελήφθησαν επιπλέον (255) οχήματα (σχετικά τα από 23-02-2021 16-03-2021 13-04-2021 και 06-05-2021 Δελτία Τύπου).
Με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύεται σημαντικά και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ανακριτικα τροχαιας , περιπολικα τροχαιας και παει λεγοντας ξανα και ξανα εχουν κανει ανανεωση στολου ποσες φορες απο το 2005 που ειμαι εξω και τα α.τ. , τ.α. και η ομαδα δι.ας στην βορειοανατολικη που τυγχανει να βλεπω κινουνται ασταματητα με παλαιωμενα οχηματα μοτ.τες με εκατονταδες χιλιαδες χιλιομετρα στην πλατη ....

Ανώνυμος είπε...

ανακριτικα οχηματα που δεν διαθέτουν συγχρονους φαρους ικανους να προειδοποιουν σε μεγαλη αποσταση τους λοιπους χρηστες των οδών ( σε τροχαια ατυχηματα ) και να παρέχουν ασφαλεια στα πληρωματα

Ανώνυμος είπε...

x k.
Κάνεις λάθος και στο λέω με βεβαιότητα. Οι φάροι τους κυριολεκτικά " σκοτώνουν" και φαίνονται από πολύ μακριά. Στο λέω γιατί στην υπηρεσία μου, τα χρησιμοποιούμε ήδη, εδώ και ένα μήνα. Μην σχολιάζεις και βγάζεις συμπεράσματα, από φωτογραφίες. Μια δοκιμή, θα σε πείσει ότι έχεις άδικο.