Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι για την επίθεση στον 60χρονο στη Νέα Σμύρνη


Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι πέντε κατηγορούμενοι για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 60χρονου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης πριν πέντε ημέρες.

Οι κατηγορούμενοι, στους οποίους κατά περίσταση αποδίδονται τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, βαριάς σωματικής βλάβης, παραβίασης των μέτρων κατά του κορωνοϊού και παραβίασης του νόμου περί όπλων, συνελήφθησαν μετά από καταγγελία του θύματος ότι ξημερώματα της 12ης Μαΐου τού επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο όταν τους έκανε παρατήρηση για «κορωνοπάρτι» στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, του αφαίρεσαν το κινητό του.

Στις απολογίες τους ενώπιον της ανακρίτριας οι κατηγορούμενοι ζήτησαν συγγνώμη για όσα συνέβησαν, ομολογώντας ότι ήταν παρόντες στη συμπλοκή. Και ο κατηγορούμενος που φέρεται να χτύπησε τον 60χρονο με μαχαίρι ομολόγησε ότι είναι ο δράστης του τραυματισμού του θύματος, δηλώνοντας πως έχει μετανιώσει για την πράξη του.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι οι πέντε κατηγορούμενοι, με την επιβολή των περιοριστικών όρων της εμφάνισής τους δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

 





Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφεθησαν ελευθεροι και αυτοι που μαχαιρωσαν εναν ανθρωπο για πλακα , και ετσι θα αφεθουν ελευθεροι και αλλοι και αλλοι βεβαιως βεβαιως χωρις την παραδειγματικη πραγματικη τιμωρια που τους αξιζει και μπειτε στη θεση του ανθρωπου που μαχαιρωσαν πως θα αισθανθει οταν αυριο τους δει μπροστα του αλλα και στη θεση αλλων συνανθρωπων μας που ερχονται δυστυχως σε παρομοια θεση αλλα και των συναδελφων που και σε αυτην την υποθεση οπως και σε αλλες εργαστηκαν με ζηλο και υπερωριακα για να ταυτοποιησουν τους δραστες και να τους οδηγησουν στη δικαιοσυνη. Η κακοποιηση ζωου εχει γινει κακουργημα (και συμφωνω) και το διοικητικο προστιμο ειναι 30 000 ευρω. Η συγκεκριμενη 《κακοποιηση》και καθε κακοποιηση ανθρωπου , αντιμετωπιζεται απο τα δικαστηρια με αυτον τον τροπο και αυτες τις ποινες. Που ζουμε τελοσπαντων ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ζήτησαν συγγνώμη ομως
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν χρειαζονται πολλα λογια δυο λεξεις μονο ΤΖΑΜΠΑ ΤΡΕΞΙΜΟ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τους έκαναν τη μούρη κρέας... Αυστηρότατη ποινή!!