Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα δολοφονία στον κόσμο της νύχτας; - Ποιος ήταν ο 58χρονος που έπεσε νεκρός στη Μεταμόρφωση


Προεπιλεγμένος στόχος και σημείο, γρήγορη προσέγγιση και διαφυγή, αδιαφορία για τους αυτόπτες μάρτυρες. Αυτά τα στοιχεία, μαζί με το παρελθόν του θύματος, κάνουν αξιωματικούς της Ασφάλειας να μιλούν για ακόμα μία δολοφονία, η οποία σχετίζεται με τον κόσμο της νύχτας. 
Το θύμα, 58 ετών, ένας παλαίμαχος πυγμάχος, ο οποίος παλαιότερα είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις εκβιασμών, είχε το παρατσούκλι "Κεφάλας". Οι δράστες, δύο στον αριθμό, επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και στις έντεκα και μισή τη νύχτα προσέγγισαν την καντίνα στο "φανάρι του Βλάχου", διασταύρωση Ιφιγενείας και Τατοΐου. Ο 58χρονος ήταν ανάμεσα σε κόσμο, αλλά αυτό δεν έκανε τους δολοφόνους να αλλάξουν τα σχέδιά τους. Πυροβόλησαν και εξαφανίστηκαν με τους πρώτους αυτόπτες μάρτυρες να περιγράφουν "δύο άτομα με κράνη".




Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ούτε στη μπουτζουανα Νιγηρία Κολομβία δε γίνονται αυτά διαλυμένη αστυνομία κρίσεις κρίσεις ξανά κρίσεις κ κάθε ικανός σπίτι του.....τραγική χωρα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άλλη μια εξιχνίαση ….
Ο χρήστης Αντώνης είπε…
Τι είναι αυτά που λες ΑΣΧΕΤΕ
Ο χρήστης Αντρέας είπε…
Κάθε ικανός των εκάστοτε πολιτικών γραφείων να λες καλύτερα.... Κολομβία των Βαλκανίων έχουμε γίνει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΧΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΕ ΞΕΡΩ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υπηρεσιες επί υπηρεσιών για να δημιουργούνται θέσεις αξιωματικών και να δείχνει ότι κάνει έργο κάθε πικραμένος διαλυμένα Α.Τ και Τ.Α και μια Άμεση Δράση το καμάρι της Αστυνομίας να υπολειτουργεί.Περα από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες Ασφαλείας οι οποίες παράγουν σοβαρό ισως πρέπει όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες να τις ξαναδούμε από την αρχή.Δεν γίνεται μια πόλη 5 εκκατομυριων να φυλάσσεται τη νύχτα από εκατό ανθρώπους.Ειναι αδύνατον.Γεμιστε την Αθήνα το βράδυ με περιπολικα .π.χ Πεζές περιπολίες τι προσφέρουν?Το 1960 έχει παρέλθει προ πολλού.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι σχέση έχει η αστυνομία με την εγκληματικότητα ; Δε λέω έχει το κακό της το χάλι από εξοπλισμό και από ηθικό, αφού διαρκώς βάλλεται επί δικαίων και αδίκων. Αλλά το πραγματικό χάλι οφείλεται 1ον στο νομοθετικό σώμα (βουλευτές) που ψηφίζουν πολύ χαλαρούς νόμους, 2ον στους δικαστές και εισαγγελείς που επιβάλλουν ακόμα και σε αυτό το πολύ χαλαρό νομικό πλαίσιο τις ελάχιστες δυνατές ποινές. Ποιός βγαίνει κερδισμένος ; Μα οι εγκληματίες φυσικά και οι δικηγόροι που τους υπερασπίζονται σε πρώτη φάση.
Σύμπτωση ή όχι, τόσο η πλειοψηφία των βουλευτών μας, όσο και όλοι οι δικαστές έχουν βγάλει τη νομική (πρώην ή νυν δικηγόροι)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν ξεπεράσουμε αναλογικά το Μεξικό σε δολοφονίες ξυπνήστε με.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να εκσυγχρονίσουν τα τμήματα και τις διευθύνσεις ασφαλείας όλης της χώρας παιδιά άμεσα με δυναμικό ανθρώπινο και υλικοτεχνικά.φτασαμε στο μη παραπέρα.οτι άλλο πούμε είναι ....όλοι μαζί πολιτική και φυσική ηγεσία να στραφούν προς αυτό το κομματι.γνωμη μου πάντα παιδια
Ο χρήστης Unknown είπε…
Φωνή βοώντος αγαπητέ δυστυχώς. Προς επίρρωση.. Με τί διασταλτική ερμηνεία της εντολής που έλαβαν από τους πολίτες ( αναφέρομαι στους βουλευτές που ψηφίζουν τους νόμους) ψηφίζουν αυτά τα αισχη , τα οποία μάλιστα παρουσιάζουν σαν προσαρμογές στον σύγχρονο νομικό πολιτισμό; Επίσης οι δικαστές, σε τι επίπεδο Νομικού πολιτισμού έχουν φτάσει που η αρχή της επιείκειας έχει χάσει την έννοια της κ έχει γίνει αρχή της ατιμωρησίας;
Ποιον εκπροσωπούν οι ανωτέρω δύο εξουσίες αφού οι πλειοψηφία των πολιτών αιτούνται εκ των πραγμάτων εφαρμογή της τάξης και του Συντάγματος;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ελληνική πολιτεία είναι διεφθαρμένη από τα θεμέλιά της. Υπάρχει διαπλοκή πολιτών, πολιτικών, υπαλλήλων και επιχειρηματιών. Όλοι αυτοί κάνουν από μικρές έως μεγάλες παράνομες πράξεις και η ανομία τους συμφέρει. Κανείς δεν μπορεί να βάλει τέλος σε αυτό υπό τις τρέχουσες συνθήκες. Το επιχείρησε ο Καποδίστριας να μας κάνει κράτος αρχών και τον σκότωσαν. Επιχείρησαν οι Βαυαροί να μας κάνουν ένα σύγχρονο δυτικό κράτος και τους έδιωξαν. Οι επόμενοι που άφησαν τα συμφέροντα να κάνουν το παιχνίδι τους επιβίωσαν. Αυτοί είμαστε. Το Μεξικό και η Κολομβία της Ευρώπης. Μια Σικελία και μια Νάπολι σε μορφή κράτους.