Νέα δωρεά 5.500 αντιδραστηρίων στο «ΘΡΙΑΣΙΟ» Νοσοκομείοαπό τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ


Από την εμφάνιση της πανδημίας στη χώρας μας ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑστέκεται σταθερά και αδιάλειπτα δίπλα στοΕθνικό Σύστημα Υγείας, μέσα από ένα ευρύ πρόγραμμαστήριξηςύψους 8.000.000ευρώ, που ενισχύει τη δυναμικότητα των νοσοκομείων και θωρακίζει τη δημόσια υγεία. 

Για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο βρέθηκαν οι ανάγκες τηςΔυτικής Αττικής και πιο συγκεκριμένα του Γενικού ΝοσοκομείουΕλευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ», στο οποίο ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑπραγματοποιεί νέα προσφορά 5.500 αντιδραστηρίων, για διαγνωστικούς ελέγχουςCOVID-19. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι,ο Όμιλος έχει ήδη προσφέρει 4 πλήρη συστήματα μοριακής ανίχνευσης του ιού SARS CoV-2 και 20 αναπνευστήρες προηγμένης τεχνολογίας για την ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείαςστα νοσοκομεία «ΘΡΙΑΣΙΟ» και «ΑΤΤΙΚΟΝ». 

Από  την έναρξη της πανδημίας,  ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην κάλυψη αναγκών σε δομές υγείας και πρόνοιας της Δυτικής Αττικής, μετις δωρεές εξοπλισμού και αναλωσίμων προς τους δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας- Ειδυλλίας και Μεγαρέων, καθώς και προς τα νοσοκομεία «ΑΤΤΙΚΟΝ», «ΘΡΙΑΣΙΟ», «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» να ανέρχονται στα3.000.000 ευρώ. 

ΟΔιοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ»,κ. Δημήτρης Αντωνίου, δήλωσε:«Τα ΕΛΠΕ ήταναπό την πρώτη στιγμή στο πλευρό  μας, στηρίζοντάς μας σε έναν πρωτόγνωρο αγώνα, με στόχο να προστατεύσουμε και να σώσουμε ανθρώπινες ζωές.Θέλω για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω τον Όμιλο, όχι μόνο για το γεγονός ότι ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη και πρόκληση που αντιμετωπίζουμε, αλλά κυρίως για τον τρόπο που το κάνει. Άμεσα και αποτελεσματικά, με πραγματική κοινωνική ενσυναίσθηση».

Με αφορμή τη νέα δωρεά στο Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ», ο κ. Σωτήρης Αναστασιάδης,Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ σημείωσε: «Ο αγώνας ενάντια στην πανδημία συνεχίζεται. Είναι μια μάχη που δίνεται αδιάκοπα για πάνω από ένα χρόνο. Όσο η πίεση στο ΕΣΥ παραμένει,τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στην Πολιτεία και την κοινωνία, συμβάλλοντας με κάθε δυνατό τρόπο στην προστασία της δημόσιας υγείας». 
1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Όσα υλικά αγαθά και να δωρίσουν, αν δεν προσληφθούν Γιατροί και Νοσηλευτικό προσωπικό, δεν θα έχουμε ευχάριστα αποτελέσματα