Ζάκυνθος: Οργανωμένο σχέδιο η εκτέλεση τού 54χρονου, γνώριζαν κάθε λεπτομέρεια


Μόνο τυχαίο περιστατικό δεν θεωρούν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ τη δολοφονία του 54χρονου, στο κέντρο της Ζακύνθου. Αντίθετα είναι βέβαιο ότι οι εκτελεστές γνώριζαν πολύ καλά τις συνήθειες του θύματος, ενώ είχαν από πριν οργανώσει και το σχέδιο διαφυγής τους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες στις 11.30 το πρωί της Παρασκευής, 7 Μαΐου, ένα ασημί Fiat Panda με φιμέ τζάμια προσέγγισε το γραφείο ενός πολιτικού μηχανικού, στο οποίο βρισκόταν ο 54χρονος.

Σε πρώτο χρόνο πυροβόλησαν δύο φορές για εκφοβισμό, καθώς φαίνεται ήξεραν ότι ο πεζός άνδρας στο απέναντι πεζοδρόμιο ανήκε στη φύλαξη τού 54χρονου. Ο ιδιώτης φρουρός έπεσε να καλυφθεί και ένα άτομο μέσα από το αυτοκίνητο άνοιξε πυρ, πιθανά με καλάσνικοφ, προς το γραφείο.

Ο 54χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μία βολίδα τον βρήκε στο κεφάλι. Στην κοιλιακή χώρα τραυματίστηκε ο αδελφός του πολιτικού μηχανικού, ο οποίος ήταν στον χώρο, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο ζωής.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν καμένο το όχημα των δραστών έξι χιλιόμετρα μακριά από τη σκηνή του εγκλήματος.

Ο τρόπος δράσης των εκτελεστών, αλλά και το γεγονός ότι πριν από περίπου έναν χρόνο ο 54χρονος είχε πέσει θύμα απόπειρας ανθρωποκτονίας, κάνει τους αστυνομικούς να θεωρούν πως έχουν να κάνουν με ένα συμβόλαιο θανάτου.

 

Μανώλης Ασαριώτης1 σχόλια :

kostas303 είπε...

Άργησαν λίγο να καταλάβουν ότι πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου. Ούτε μετά από την προηγούμενη αποτυχημένη προσπάθεια δεν το κατάλαβαν.