Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επισκευάζεται η ταμπέλα του ΑΣ Τήλου ύστερα από 30 χρόνια


Κείμενο του Κώστα Σαμπάνη: Μετά από 30 και πλέον χρόνια η ταμπέλα του Αστυνομικού Σταθμού Τήλου με μεράκι επισκευάζεται βάφεται και συντηρείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ταμπέλα είχε κατασκευαστεί στα τέλη της δεκαετίας του 80 και έκτοτε δεν είχε δεχθεί καμία φροντίδα ή συντήρηση. Τώρα με πρωτοβουλία του Διοικητή του Α.Σ. Τήλου και με την συνδρομή και προσφορά του μαραγκού του νησιού και του γνωστού καλλιτέχνη-ζωγράφου Pierre - Marie Bordez η ταμπέλα έχει αποκατασταθεί και δεσπόζει στην είσοδο του κτηρίου. 



Στις φωτογραφίες φαίνεται το πριν και το μετά. Από δεξιά ο διοικητής του Σταθμού και αριστερά ο ζωγράφος Pierre - Marie Bordez.  



Υ.Γ. Σας αποστέλλω το μήνυμα αυτό γιατί αστυνομία υπάρχει όχι μόνο στην Αθήνα και τις μεγαλουπόλεις αλλά και στα μικρά ακριτικά νησιά που δοκιμάζονται καθημερινά και πραγματικά κρατούν Θερμοπύλες.

 

   Ο διοικητής του Αστυνομικού Σταθμού Τήλου

            Σαμπάνης Κων/νος

 









Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι βαθμό έχει;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προσπαθώ να καταλάβω ποιος είναι ο διοικητής και ποιος ο ζωγράφος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιάννης κερνά Γιάννης πίνει.
Μόνος του ευλογά τα γενιά του.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μην ξεχάσεις να βάλεις στολή, όχι μόνο μαγιό.
Ο χρήστης Alex1985 είπε…
Πολλά μπράβο για αυτή την όμορφη πρωτοβουλία σας .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διευθυντής
Ο χρήστης Unknown είπε…
Μπράβο στο προσωπικό του Α.Σ.Τήλου! Μια απλή, ανθρώπινη δήλωση, που δείχνει πως λειτουργούν οι σχέσεις αστυνομικών και πολιτών στα ακριτικά μας νησιά.Έτσι ήταν πάντα και έτσι πρέπει να παραμείνουν. Με γυρίσατε πριν 45 χρόνια, που ήμουν εκεί. Θυμάμαι το Σταθμό και τις μέρες εκείνες με συγκίνηση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αμα δεν εχεις φορτο εργασιας , δεν φευγεις με πονοκεφαλο απ το τμημα , δεν σε ζαλισε ο αξυπ ο διευθυντης και το προσωπικο βαρδιας στα τηλεφωνα για περιστατικα και αλλα και γενικα δεν εχεις δουλεια να κανεις , ακομα και η ταμπελα αποκτα σοβαρο νοημα και μετατρεπεται σε μεσο προβολης ημων και να χαμε να λεγαμε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στρατηγος του νησιου και κραταει και θερμοπυλες αμα λαχει ναουμε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο του. Ωραία κίνηση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παράδειγμα προς μίμηση και για άλλα τμήματα που αν και κάποτε ήταν στολίδια τώρα ρημάζουν. Εύγε.