Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γλυκά Νερά: Με 300.000 ευρώ επικήρυξαν τους δολοφόνους


Με κάθε τρόπο και μέσο οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εξιχνιάσουν άμεσα τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά.

Με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, δίδεται αμοιβή 300.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες στην ελληνική αστυνομία για την ταυτότητα των δραστών.

Από την περιγραφή του 33 χρόνου συζύγου της, οι αστυνομικοί γνωρίζουν πως οι δράστες ήταν τρεις, είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, ενώ έχουν πληροφορίες ακόμα και για την σωματοδομή τους.

Πρώτα έδεσαν με σχοινί και φίμωσαν με ταινία τον 33χρονο. Στη συνέχεια έδεσαν με ένα ρούχο τα χέρια της 20χρονης μητέρας και απαιτούσαν να τους αποκαλύψουν που είχαν κρύψει τις οικονομίες τους.

Αφού την σκότωσαν και άρπαξαν τα χρήματα, εξαφανίστηκαν. Ο άνδρας κατάφερε να συρθεί και με τη μύτη του να καλέσει από το κινητό τηλέφωνο του την αστυνομία, ζητώντας βοήθεια.

 

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολυ σωστη η αντιδραση με την επικυρηξη των δραστων.Για την εκτελεση του Γιωργου Καραιβαζ θεωρηθηκε μαλλον ανουσια η επικυρηξη.Πρεπει να ντρεπεστε οι αστυνομικοι συντακτες που το αφησατε ασχολιαστο.Λυπαμαι.