Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

29 συλλήψεις για τη φωτιά και τα επεισόδια στον αγώνα της Αχαΐκής με τον Παναιγιάλειο - ΒΙΝΤΕΟ


Σε συλλήψεις μετατράπηκαν αργά το βράδυ οι 29 προσαγωγές που έγιναν το απόγευμα της Κυριακής μετά τα επεισόδια στο γήπεδο της Αχαϊκής. Κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού, εμπρησμό και χρήση κροτίδων και πυροτεχνημάτων. 



H Αστυνομία προχώρησε αρχικά στις προσαγωγές των 29, μετά τις συμπλοκές που έγιναν το απόγευμα κοντά στο γήπεδο της Αχαΐκής και είχαν σαν αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά από καπνογόνο.

Ολοι τους έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού στην Πάτρα. Πρόκειται για φιλάθλους του Παναιγιάλειου οι οποίοι εντοπίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητα από αστυνομικούς, στην Πατρών Κλάους κοντά στο ύψος της Βενιζέλου, κατά την επιστροφή τους στο Αίγιο από την Κάτω Αχαΐα.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας θα μεταβούν στην Πάτρα, προκειμένου από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους να διαπιστωθεί εάν τα συγκεκριμένα άτομα σχετίζονται με τα επεισόδια.

Υπενθυμίζεται πως στο παιχνίδι της Αχαϊκής με τον Παναιγιάλειο προκλήθηκε ένταση, ενώ ακολούθησε πετροπόλεμος και ρίψη καπνογόνων ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων.

Φίλαθλος πέταξε καπνογόνο με αποτέλεσμα να προκληθεί  φωτιά σε ξερά χόρτα.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια