Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

28χρονος διακινητής ναρκωτικών με στέκι λύκειο έπεσε στα χέρια του ΤΑ Κορωπίου


Η θρασύτητα του μικρεμπόρου ναρκωτικών ξεπέρασε κάθε όριο αφού έφτασε στο σημείο να έχει κάνει… στέκι του την είσοδο του 1ου Γενικού Λυκείου Κορωπίου. Εκεί, το τελευταίο χρονικό διάστημα, προμήθευε με ναρκωτικά όχι μόνο ενήλικους αλλά και ανήλικους χρήστες οι οποίοι τον… επισκέπτονταν συγκεκριμένες ώρες της ημέρας αλλά και της νύχτας.

Η πληροφορία έφτασε στα αυτιά των στελεχών του Τμήματος Ασφαλείας Κορωπίου τα οποία για ακόμα μία φορά απέδειξαν την αξία τους στην αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων.

Έθεσαν τον 28χρονο, κάτοικο Μαρκοπούλου, σε παρακολούθηση και την περασμένη Πέμπτη, γύρω στις 10.30 το βράδυ, τον συνέλαβαν έξω από το συγκεκριμένο σχολείο την ώρα που εξελίσσονταν οι… αγοραπωλησίες.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του στο Μαρκόπουλο βρήκαν και κατάσχεσαν 118 γραμμάρια ινδικής κάνναβης, 500 ευρώ καθώς και όλα τα σύνεργα που απαιτούνται για τον διαμοιρασμό τους σε δόσεις ώστε στη συνέχεια να τις πουλήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ο δράστης, ομογενής εξ Αλβανίας, έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για εγκλήματα κατά της ζωής, όμως είχε διαφύγει στη γειτονική χώρα από την οποία επέστρεψε πρόσφατα και δραστηριοποιήθηκε στη διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών, κάτι το οποίο είχε ξανακάνει.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο διακινητής επισκεπτόταν το στέκι του είτε έξω από το 1ο Λύκειο Κορωπίου είτε στη μικρή πλατεία μπροστά από το 1ο Δημοτικό Κορωπίου, δύο φορές την ημέρα.

Η πρώτη ήταν το μεσημέρι γύρω στη 1 με 2 και η άλλη το βράδυ γύρω στις 10 και οι χρήστες κάθε ηλικίας ήξεραν πότε ακριβώς θα τον βρουν εκεί.

Οι αστυνομικοί του Τ.Α. Κορωπίου συνέταξαν τη σχετική δικογραφία, τον μετέφεραν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και ορίστηκε τακτική δικάσιμος στο Εφετείο (αφού ο συνδυασμός των αδικημάτων αγοράς και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την πώληση είναι κακουργηματικού χαρακτήρα) αλλά αφέθηκε ελεύθερος!

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος 28χρονος έχει πρωταγωνιστήσει σε πλήθος επεισοδίων σε βάρος πολιτών και μάλιστα έχει τη φήμη του… νταή στην περιοχή.

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια