Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα παράταση του χρόνο χορήγησης της κανονικής άδειας 2020 ζητά η ΠΟΑΣΥ


Έγγραφο τής ΠΟΑΣΥ προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ: Κατόπιν πολλαπλών οχλήσεων, αποδέκτης των οποίων γίνεται η Ομοσπονδία μας, επιθυμούμε την έκδοση σχετικής διαταγής για την παράταση του χρόνου χορήγησης κανονικής αδείας έτους 2020 πέραν της καταληκτικής ημερομηνίας που ισχύει.

Οι λόγοι που επιβάλλουν αυτήν την παράταση είναι η αντιμετώπιση των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών που προέκυψαν λόγω έκτακτων μέτρων πρόληψης και αποτροπής για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης. Αποτέλεσμα αυτών είναι η δυσκολία χορήγησης των υπολοίπων ημερών κανονικής αδείας έτους 2020. Ως ενδεικτική – καταληκτική ημερομηνία προτείνεται αυτή της 31ης Οκτωβρίου 2021, με την επισήμανση της μη διαταραχής των ήδη προγραμματισμένων κανονικών αδειών.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

 









Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το θέμα δεν είναι να παρατείνεται ο χρόνος χορήγησης, αλλά να χορηγούνται οι άδειες όπως προβλέπεται! Δλδ τι να το κάνω να μπορώ να πάρω την άδεια και μετά από 1,2 κ.λ.π. χρόνια, αν δεν μου την χορηγεί η υπηρεσία?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σοβαρές διεκδικήσεις.Σε μια εβδομαδα το πολυ 《ζητω και μπράβο στους συνδικαλιστές 》(μεταξύ τους θα συνχαιρονται) ,,,Στα σοβαρα ζητήματα μονο σφαλιάρες....Μιλήστε κύριοι για επικίνδυνο - ανθυγιεινό ,,,,Θεσεις μόνο μεσω πανελληνιων,τερματισμός του 0 στις μεταθέσεις, βαθμολογιο,,,,Εκεί καρπαζια....Εκει καταντησαμε απο τους συναδέλφους,μέλλοντες βουλευτές, πολιτευτές.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αντί να αιτείται η διοίκηση την παράταση το κάνει ο υπηρέτης της ... Εκπρόσωποι της Ποασυ τα μείζονα ζητήματα που βρίσκονται??? Δέκα χρόνια οπισθοδρόμηση δυστυχώς ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πραγματικά για γέλια είστε, έχετε καταντήσει γραφικοί. Ο συνδικαλισμος έχει πιάσει πάτο κύριοι, σηκωθείτε και φύγετε.
Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Και μετά παράταση των αδειών του 2021 και μετά του 2022 και πάει λέγοντας και μπράβο στην ΠΟΑΣΥ για τις επιτυχίες της. Ρε Σοβαρευτείτε επιτέλους!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ξεφτιλικια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρεζιλίκια... Ας μας "αποζημιώσουν" τα γαμησιάτικα που καναμε με εξαγορά του υπολοίπου αδειών να τελειώνομε... Το 2025 θα εχω 5 μερες του 2020, 10 μερες του 2021, 7 του 2022, 10 του 2023 και 15 του 2024, δλδ;