Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιατί επικήρυξαν μόνον τους δολοφόνους της 20χρονης;


Τριακόσιες χιλιάδες ευρώ προσφέρει η ελληνική πολιτεία σε όποιον δώσει πληροφορίες για τους ληστές και δολοφόνους, που εισέβαλαν τα ξημερώματα Τρίτης στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Καμία αντίρρηση και ενδεχόμενα να βοηθήσει την έρευνα των στελεχών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.
Δημιουργούνται, όμως, κάποια εύλογα ερωτήματα.
Σε ποια άλλη υπόθεση ληστείας μετά φόνου έγινε κάτι αντίστοιχο;
Σε ποια άλλη ανθρωποκτονία του κοινού ποινικού δικαίου χρησιμοποιήθηκε αυτή η μέθοδος;
Γιατί δεν έγινε μία παρόμοια κίνηση σε υπόθεση με ανθρωποκτονία εμπόρου ναρκωτικών, για την οποία οι αρχές είναι πεπεισμένες για τους δράστες, αλλά λείπει η βασική μαρτυρία; Χρήματα, τα οποία ενδεχόμενα θα είχαν πείσει τον μάρτυρα να καταθέσει και να εξαφανιστεί στο εξωτερικό;
Σε ποια άλλη ληστεία μετά φόνου έκανε δηλώσεις -κατ'εντολήν- ο εκπρόσωπος τύπου του Σώματος;

Πριν από περίπου έναν μήνα, δολοφονία στην Αθήνα έφθασε να γίνει αντικείμενο συζήτησης ακόμα και από Ευρωπαίους Αξιωματούχους, αλλά καμία επικήρυξη δεν δόθηκε για τους δράστες.

Μήπως παίζει ρόλο η υπηκοότητα τού θύματος;

ΥΓ: Δεν είναι συναισθηματικό το ζήτημα, απλά εντυπωσιάζει η διαφορετική αντιμετώπιση εγκλημάτων, που τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών παλεύουν με την ίδια θέρμη να εξιχνιάσουν.




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Βάσω είπε…
Εγω προσωπικά οταν το άκουσα το πρώτο που ειπα "Γιατί οχι και για τον Γιώργο;" Κριμα να φεύγουν τόσο άδικα οι άνθρωποι... Καλό παράδεισο και για τους δυο