Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θέρμη: Εξιχνίαση 10 περιπτώσεων διαρρήξεων οχημάτων! Είχαν ρημάξει αυτοκίνητα σε Κέντρο Υγείας, Φράγμα Θέρμης, Σούπερ Μάρκετ και άλλα σημεία



Στην εξιχνίαση δέκα  περιπτώσεων διαρρήξεων οχημάτων στην περιοχή του Δήμου Θέρμης, οι οποίες έγιναν σε οχήματα σταθμευμένα κατά μήκος των κεντρικών λεωφόρων και οδών της Θέρμης και σε χώρους στάθμευσης υψηλής επισκεψιμότητας (σούπερ μάρκετ, Κέντρο υγείας, άλση και το φράγμα της Θέρμης) καθώς και σε μια περίπτωση στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, προέβησαν Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης. 

Ειδικότερα από την Αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι διαρρήξεις έγιναν από δυο ημεδαπές και έναν ακόμα άγνωστο δράστη οι οποίες έσπαγαν ανάλογα με την περίπτωση ένα από τα παράθυρα των οχημάτων αφαιρώντας από το εσωτερικό τους τσάντες και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. 

Από την δράση τους κατάφεραν να αποσπάσουν 1.100€ περίπου κάρτες τραπεζών, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των παθόντων.

Πρόκειται για μια ακόμη επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης το τελευταίο διάστημα. Θυμίζουμε την εξιχνίαση τριών ακόμη υποθέσεων (δείτε εδώ σχετικά) που έγιναν στη περιοχή μας (την εξιχνίαση 16 κλοπών σε εταιρεία αποθήκευσης και διανομής οινοπνευματωδών ποτών, τις φθορές και καταστροφή του Εθνικού μας Συμβόλου, που έγιναν παραμονές της Εθνικής Επετείου 25ης και την αρπαγή αλυσίδας από αμέριμνη ηλικιωμένη).  Σύμφωνα επίσης με ασφαλείς πληροφορίες της THERMISnews.gr βρέθηκε και το δεύτερο όχημα που είχε κλαπεί προ λίγων ημερών από τα Βασιλικά (δείτε σχετική δημοσίευση εδώ)


THERMISnews.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια