Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

To στερνό αντίο


Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετήσαμε, στην Καλλίφυτο Δράμας, τον Γιώργο μας, τον πάντα χαμογελαστό και καλοσυνάτο άνθρωπο που ποτέ δεν μας χαλούσε το χατήρι.

Το γιο, τον πατέρα, τον σύζυγο, τον αδελφό, τον φίλο που ήταν πάντα δίπλα μας και μας έκανε  να χαμογελάμε ακόμη και στις δύσκολες στιγμές.

Όλοι εμείς θα σε θυμόμαστε για το χαμόγελό σου, την καλοσύνη σου και την καθαρή ψυχή σου.


ΥΓ: Εκ μέρους της οικογένειας το bloko.gr ευχαριστεί τους δεκάδες αναγνώστες του που απο την πρώτη στιγμή γράφουν τα καλύτερα για τον Γιώργο.








Δημοσίευση σχολίου

29 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Τα θερμά μου συλλυπητήρια παιδιά σε όλους σας.εμεισ η απλή τιλεθεατεσ δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ήσουν ο καλύτερος! Αληθινός Ανθρωπος και Αγωνιστής. Αναπαύσου εν ειρήνη!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια του και τους συνεργατες του. κριμα πολυ κριμα παντα θα τον θυμομαστε για τον ομορφο χαρακτηρα του
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αντίο γιωργο σε ευχαριστω α μ π σ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ !!!!
ΕΎΧΟΜΑΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ στην οικογένειά του
Να βρεθούν σύντομα οι δράστες (ηθικοί και Φυσικοί αυτουργοί)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι δράστες θα εντοπιστούν γρήγορα. Του το χρωσταει αυτό η Αστυνομία. Γιατι την αγαπούσε. Αναπαύσου εν ειρήνη. 🙏 Ενας Αστυνομικός αναγνώστης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα σχόλια είναι περιττά!!Καλό κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους,καλό παράδεισο στον κύριο
Καραιβαζ.Αμεση σύλληψη των δολοφόνων,των ηθικών αυτουργών και παραδειγματική τιμωρία. Κανενα δικαίωμα δημοκρατίας σε αυτούς που την καταπατούν.
Ο χρήστης Kallia Pappa είπε…
Συμφωνω με οτι γραφετε με πονεσε πολυ ο τροπος που εχασε τη ζωη του αυτος ο δυνατος ισορροπημενος και ευαισθητοποιημενος ανθρωπος. Κουραγιο στην οικογενεια του και σε ολους σας. Ειστε η συνεχεια του επαγγελματικα σας παρακαλω συνεχιστε το λειτουργημα,σας σαν να ειναι μαζι σας καθημερινα. Ετσι θα μοας λειπει λιγοτερο.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Μακάρι να ανακαλύψετε ποιος κρύβεται από πίσω...Σα να ήταν μέλος του σπιτιού μου στενοχωρήθηκα..καλό ταξίδι.😥
Ο χρήστης Κωνσταντίνος είπε…
Αιώνια η μνήμη σου αγαπητέ Γεώργιε Καραϊβάζ,καλό Παράδεισο.
Εύχομαι να βρεθούν οι άνανδροι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί και να τιμωρηθούν όπως αρμόζει.
Ευχαριστώ πολύ για όλα όσα κάνατε για εμάς,στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα μας των Ελλήνων Αστυνομικών,δεν θα ξεχάσω ποτέ μια κουβέντα σου,μη μου ζητάει κάνεις ρουσφέτια για τίποτα,ζητήστε μου να στηρίξω με την πένα μου τα αιτήματα σας θα το κάνω,να ζητήσω Ρουσφέτι και να τους έχω υποχρέωση ποτέ,δεν θα ιμαι ελεύθερος,αυτός ήταν ο πατριώτης μου Γεώργιος Καραϊβάζ,θα σε θυμάμαι πάντα για το μεγαλείο ψυχής σου.

Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όποιος σηκώνει ανάστημα και δεν φιμωνεται σ αυτό το τόπο εκτελείται από πληρωμένους δολοφόνους όμως μόνο το σώμα του εκτέλεσαν ούτε την ψυχή του ούτε αυτά που άφησε πίσω του θα μπορέσουν να τα σβήσουν.ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ μπαγασα!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ελαφρύ να είναι το χώμα που τον σκεπάζει...
Κρίμα απλά κρίμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ !!!ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!
Ο χρήστης ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ είπε…
ΕΓΩ ΟΙΚΙΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ 73 ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΣΟΒΑΡΗ ΤΟΥ ΟΨΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΜΩΣ ΙΣΩΣ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΟΠΛΟΥ ΓΙΩΡΓΗ. ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ. ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ. ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αθάνατος.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Κρίμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα. ""ΒΟΥΝΑ" Δεν πεθαινουν ποτε.... Περαστικοί είμαστε όλοι. Όπως τα λεφτά κ η εξουσία. Υπάρχουν κάποιοι όμως που περνώντας βοηθουν ανθρώπους δημιουργουν κ σου δίνουν ένα προτυπο ζωής αξιόλογο. Είναι ωραία να είσαι καλός δίκαιος ελευθερος κ ασυμβιβαστος κ μαχητής. Συνεχίστε να γράφετε κ μην φοβάστε. Αντιο λεβεντη.
Ο χρήστης nikosmix είπε…
Καλό παράδεισο!!!
Ο χρήστης nikosmix είπε…
Καλό παράδεισο!!!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Καλό παράδεισο στεναχωρήθηκα σαν να έχασα τον αδελφό μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και κουράγιο να βρεθούν οι δολοφόνοι του
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τιμη μας που τον γνωρισαμε και συνεργαστηκαμε για 12 χρονια.... Δεν το πιστευουμε ... ο καλυτερος ανθρωπος στον χωρο!!!
Για παντα στην σκεψη μας και στην καρδια μας.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κριμα..... οι καλοι φευγουν.... καλο παραδεισο......
Ο χρήστης runner2002 είπε…
Λες κ έχασα δικό μου άνθρωπο ..Μεγάλος ο πονος..Αδικος κ τόσο φρικτός ο τρόπος που σου πήραν τη ζωή σου..Μακάρι να βρεθούν οι ηθικοί κ φυσικοί αυτουργοί..Δύναμη στην οικογένεια σου
Ο χρήστης Unknown είπε…
Δυστυχώς τους καθαρούς ανθρώπους η Ελλάδα τους τρώει
Ο χρήστης Unknown είπε…
Πόσο σωστά λόγια. Κρίμα να ζούμε σε μια κοινωνία που πάντα την πληρώνουν σωστοί άνθρωποι. Καλό ταξίδι εκεί ψηλά.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Έκλαψα σαν να έχασα δικό μου άνθρωπο.Δεν ξέρω γιατί? Ο τρόπος του το βλέμμα του δεν ξέρω νιώθω ότι πήρε μαζί του πολλά...Ας γαληνέψει η ψυχούλα του!!! Γιατί η δική μας μετά από αυτήν την απώλεια και τον τρόπο της μόνο ανησυχεια και μεγάλα ερωτηματικά... Καλό παράδεισο!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλό Παράδεισο! Συλλυπητήρια στην οικογένεια..
Ο χρήστης Kallia Pappa είπε…
Ολα τα ανωυερω σχολια και δηλωσεις με αντιπροσωπευουν γι αυτον τον αληθινο ανθρωπο. Εχω ομως μια απορια και απαιτηση να μου απαντηθει. Την τελευταια του μερα στην εκπομπη αληθειες γιατι το πρωτο σχολιο που εκανε στην "παρουσιαστρια" οταν τον παρουσιασε ηταν "δυστυχως" για την υπαρξη του στην εκπομπη. Τι συνεβη και εκανε αυτη την δηλωση δημοσια. Τελευταια ηταν πολυ μαζεμενος και προβληματισμενος καπως απογοητευμενος. Νομιζω καποιοι μαθαιναν κατι μεσα απο την εκπομπη. Να μας δοθουν εξηγησεις αφου δημοσια παρουσιασαν αυτη την περιεργη διενεξη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εδώ και 15 μήνες είμαι άνεργη! Εδώ και 15 μήνες σε παρακολουθούσα. Δεν έχασα ούτε μια εκπομπή σου. Γιατί ήξερα ότι αυτό που θα πεις θα είναι αυτό και οχι κάτι άλλο. Κάθε Σάββατο στην ίδια λαϊκή αγόρα ψωνίζαμε. Την μέρα εκείνη είχα ετοιμασίες για τα γενέθλια του συζύγου μου. Μέτα το τέλος της εκπομπής άρχισα να ετοιμάζω για να τα γιορτάσουμε οι δυο μας λόγω της κατάστασης που επικρατεί. Ερχόμενος από την δουλειά ο σύζυγος με ενημέρωσε ότι σε σκότωσαν. Γέλασα και του είπα τι λες??? Ο άνθρωπος ήταν στην εκπομπή. Μου έδειξε στο ίντερνετ και δεν το πίστευα. Σαν να μην ήθελα να το πιστέψω. Και όμως ήταν ΑΛΗΘΕΙΑ. Εκείνη την ώρα ένιωσα σαν να έχασα δικό μου άνθρωπο. ΑΔΙΚΟ. Εύχομαι να βρεθούν οι άνανδροι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Κουράγιο και υπομονή. Να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει. Καλό Παράδεισο!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θερμα Συλλυπητηρια στους Οικειους του.Σας αξιζει να εισαστε περηφανοι για τον Συζυγο, Πατερα, Παιδι & Αδελφο σας. Σας ευχομαι Δυναμη