Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Toποθέτηση οικίσκου για τους αστυνομικούς που φυλάνε τα εμβόλια για τον κορονοϊό στο Ωραιόκαστρο


Κείμενο του Ευάγγελου Ευαγγέλου

Όπως έχει διαταχθεί από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και από την Πολιτική Προστασία, η Ελληνική Αστυνομία φυλάει τις αποθήκες στις οποίες φυλάσσονται τα εμβόλια για το COVID-19 στο Ωραιόκαστρο.

Μετά από συνάντηση που είχαμε, την 02/04/2021 (μαζί με τον ΡΙΖΟ Αθανάσιο), με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Λάζαρο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ, μας ενημέρωσε οτι θα τοποθετηθεί την 05/04/2021 στο συγκεκριμένο χώρο φύλαξης, ειδικός οικίσκος, στον οποίο θα μπορούν να εκτελούν υπηρεσία φύλαξης 24ωρες το 24ωρο, υπό ανθρώπινες συνθήκες, οι συνάδελφοι που διατίθενται γι’ αυτό το σκοπό!

Ως διαφαίνεται, με την κατάθεση αιτιολογημένων προτάσεων ( όπως πριν λίγο καιρό η τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στο συγκεκριμένο σημείο, μετά από πρόταση ), η συγκεκριμένη διοίκηση αποκρίνεται, ώστε να διευθετηθούν ολοένα και περισσότερα ζητήματα που ταλανίζουν το προσωπικό κατά την άσκηση των καθηκόντων τους!

Και σήμερα Πραγματοποιήθηκε, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η τοποθέτηση του!

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Κ. Ευαγγελος

Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ

Μέλος του Ε.Κ.Α Θεσσαλονίκης








Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ
ΕΝΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΗΜΙΚΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΠΟΥ
ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ
Ε ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΗ ΧΩΡΩΦΥΛΑΚΑ
(ΚΑΜΙΑ ΜΟΜΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάρτε τον Μένιο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να είσαι ευχαριστημένος συνάδελφε που έχει και χωράφια.Το να προσπαθείς να ουρησεις σε μπουκαλάκι του νερού είναι πιο δύσκολο.Τι να καταλάβουν αυτοί μέσα από τα γραφεία τους με τις προσωπικές τουαλέτες.