Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΑΞΙΑ: Χορήγηση self-test και στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας

 


Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας:

Στη χθεσινή ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Υπουργείου Υγείας ανακοινώθηκε η χορήγηση self-test σε όλο το Δημόσιο για το προσωπικό που παρέχει υπηρεσίες με φυσική παρουσία. Στην απόφαση αυτή δεν συμπεριλαμβανόταν το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομιας το οποίο νυχθημερόν εργάζεται σε άμεση επαφή με τους πολίτες, εκτιθέμενο έτσι στον κίνδυνο της μετάδοσης του covid 19 του οποίου το ίδιο το προσωπικό προσπαθεί να σταματήσει τη διάδοση του.

 

Η Ομοσπονδία μας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφουγκραζόμενη την δυσαρέσκεια των συναδέλφων μας για την εξαίρεση τους για μια ακόμη φορά από την συμμετοχή στο δωρεάν αυτό διαγνωστικό test κινήθηκε άμεσα και παρενέβη τόσο στην Πολιτική όσο και στη Φυσική Ηγεσία του Σώματος προκειμένου να αρθεί η αδικία αυτή. Όπως ενημερωθήκαμε σήμερα, τροποποιήθηκε η ανωτέρω απόφαση και θα συμπεριλαμβάνεται πλέον στους δικαιούμενους χορήγησης του self-test και το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομιας. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την άμεση ανταπόκριση και παρέμβαση της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας και να δηλώσουμε την ικανοποίηση μας για αυτή.

 

Όλοι από κοινού αγωνιζόμαστε για τον ίδιο σκοπό και σε αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινούμαστε ενωμένοι χωρίς κραυγές και τυμπανοκρουσίες έχοντας ως γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών και των συναδέλφων μας.

 

Ευελπιστούμε, πως κάποια στιγμή θα σταματήσει σε αυτό τον τόπο, το αυτονόητο να αποτελεί κατόρθωμα. Μάλλον, έχουμε αρκετό δρόμο να διανύσουμε αλλά είμαστε διατεθειμένοι να τον περπατήσουμε με σταθερά βήματα μέχρι τέλους.

 


 

poaxia.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια