Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Oμόφωνα απορρίφθηκε αίτηση αποφυλάκισης του Γρέγου


Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών, απέρριψε ομόφωνα την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του χρυσαυγίτη πρώην βουλευτή Αντώνη Γρέγου. Απορριπτική ήταν και η πρόταση του εισαγγελέα.

Το σενάριο «Νίκος Ξανθόπουλος και Βασιλάκης Καΐλας», που προσπάθησε να παίξει ο νεοναζιστής, παραήταν τρύπιο. Επικαλέστηκε λόγους υγείας και οικονομικούς λόγους. Τον έχει θέσει σε αργία, είπε, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ενώ και η γυναίκα του είναι άνεργη. Αντί να το σταματήσει εκεί, η πλευρά Γρέγου ισχυρίστηκε πως άμα βγει από τη φυλακή θα παίρνει το μισθό του. Ομως, η αργία (που συνοδεύεται από την καταβολή του μισού μισθού) έγινε με βάση την καταδίκη του και όχι με βάση τη φυλάκιση. Είτε παραμείνει στη φυλακή είτε βγει, από τον Δήμο θα εξακολουθεί να βρίσκεται σε αργία. Κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την έδρα. Εμείς θα συμπληρώναμε ότι πλέον δε λειτουργούν και τα σκυλάδικα, όπου δούλευε σαν «πορτιέρης», ενώ και ο προστάτης του, ο περιβόητος Σαξώνης, είναι στη φυλακή.

Οσο για το… άσθμα, μας θύμισε τον Μάκη Ψωμιάδη που αποφυλακίστηκε για τον ίδιο λόγο και κυκλοφορούσε με τη γνωστή πουράκλα στο στόμα! Τον Αύγουστο του 2019, συναντήσαμε τυχαία τον Γρέγο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Ξέρετε πού; Στο καπνιστήριο! Κάπνιζε αρειμανίως, όπως κι εμείς. Αλλά εμείς δεν… πάσχουμε από άσθμα.

Τέλος, δεν έπιασε ούτε το το παραμύθι της δήθεν αποχώρησής του από τη ΧΑ από το 2019. Ακόμα και η δήλωση αποχώρησης που επικαλέστηκε δεν είχε ημερομηνία! Κι αυτό, επίσης, δεν πέρασε απαρατήρητο από την έδρα.









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είμαι περίεργος όταν απορριφθεί η αίτηση αποφυλάκισης του Κουφοντίνσ τι θα λένε οι συγκεκριμένοι για τη Δικαιοσύνη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάνε μια απεργία πείνας και εσύ.Οι αλληλέγγυοι θα σου συμπαρασταθούν με πορείες, εμπρησμούς στόχων και λοιπές ακτιβιστικες ενέργειες.Έτσι ενεργούν για κάθε θιγμένο πολίτη.Τι όχι??