Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

H Πλατεία Βικτωρίας στα χέρια των Εμπόρων Ναρκωτικών


Δημοσιεύουμε κείμενο, που λάβαμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr: Σας απευθυνόμαστε ως Σύλλογος Πολιτών Πλατείας Βικτωρίας,ο οποιός δημιουργήθηκε προκειμένου να αναζητήσει βοήθεια για την απελπιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η περιοχή μας εδώ και δύο μήνες. Ενώ εμείς βρισκόμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας και με το φόβο των προστίμων και του ιού, έχει στηθεί με την ξεκάθαρη ανοχή της Αστυνομίας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, πιάτσα  ηρωίνης ακριβώς κάτω από τα σπίτια μας σε όλη την ευρύτερη περιοχή.

 Καθημερινά δεχόμαστε απειλές είμαστε μάρτυρες συμπλοκών, είμαστε αναγκασμένοι να φοβόμαστε να πάμε και να έρθουμε από τις δουλειές μας ενώ έχουν σημειωθεί και κρούσματα επιθέσεων. Παρά τις επανειλλημένες και κυριολεκτικά χιλιάδες κλήσεις προς την Αστυνομία από όλους τους περίοικους προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ζήτημα δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση εδώ και 3 μήνες. Είμαστε αναγκασμένοι να συμπεράνουμε ως εκ τούτου ότι υπάρχει συνεργασία (ενδεχομένως και χρηματισμός;) των υπεύθυνων των αστυνομικών δυνάμεων που αφήνουν ανενόχλητους τους εμπόρους ναρκωτικών να δρούν στην περιοχή μας. Βοηθήστε μας γνωστοποιώντας το ζήτημα προκειμένου να βρεθεί προ των ευθυνών του το Υπουργείο. Μπορείτε και εσείς να διαπιστώσετε την άθλια κατάσταση που επικρατεί στις οδούς Ελπίδος, Αριστοτέλους, Φυλής ιδιαίτερα κατά τις βραδυνές ώρες όταν και υποτίθεται ότι υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας. Όπως φαίνεται η απαγόρευση δεν ισχύει για τους εμπόρους νακρωτικών. Φέρτε προ των ευθυνών του τον Υπουργό, την Δίωξη Ναρκωτικών και το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα πριν θρηνήσουμε (ξανά στην περιοχή) κάποιο θύμα εξαιτίας της απαράδεκτης κατάστασης.

 

Σύλλογος Πολιτών Πλατείας Βικτωρίας

 









Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ψέμματα λένε,έχουμε πατάξει την εγκληματικοτητα!!!
Ο χρήστης Γεώργιος είπε…
Έτσι και χειρότερα είναι τα πράγματα.Μένω στην οδό Ελπίδος εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ καταστρέφονται, οι είσοδοι των πολυκατοικιών γεμάτες σύνεργα, διαρκείς καβγάδες φωνές απειλές κλοπές. Ευχαριστώ που κάποιοι επιτέλους πήραν πρωτοβουλία και το bloko που προσπαθεί να βοηθήσει. Ρωτήστε ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ να παραδώσει τη γειτονιά μας στους εμπόρους. Γιατί ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και τώρα μετά τη δημοσιότητα που δώσατε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ όχι επιχείρηση ούτε μισή περιπολία. Ας γνωρίζουν οι υπέυθυνοι ότι δεν θα περάσει έτσι θα το κυνηγήσουμε όσο δεν πάει νομικά,δημοσιογραφικά, πολιτικά και θα έχει κόστος για τους ίδιους η επιλογή τους
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ξεχνανε κάποιοι οτι εδω και 8 χρονια οι χρηστες μενουν ατιμωρητοι ... οπότε οσο και αν διαμαρτυρονται καποιοι και συνεργα θα βρισκουν , και χρηστες και χιλια δυο γιατι πολυ απλα δεν τιμωρειται .
Το χειροτερο απο ολα ... και ενπορος ναρκωτικων να ναι καποιος αν ειναι και χρηστης ναρκωτικων πεφτει στα μαλακα....
Οποτε ας τα βαλουν με το νομοθετη , οχι με αυτον που εφαρμοζει τον νομοθετη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βάλτε τους αριστερούς μπαχαλακηδες, να προστατεύουν τις πλατείες, αφού γκρινιάζετε για την παρουσία των αστυνομικών έστω και για ελέγχους covid.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί ήταν ποτέ σε άλλα χέρια? Η πολιτεία που είναι? Αααααα ναι ξέχασα στέλνει την αστυνομία να πιάνει τον χρήστη με το 1γρ. Να παρουσιάζει νούμερα συλλήψεων, να γεμίζει το πρεζοβαν με τους ίδιους και ίδιους χρήστες... ατέλειωτες ώρες ανούσιων μεταγωγών και οι άλλοι να βγάζουν δελτία εγκληματικότητας τη πολλές συλλήψεις είχαμε για ναρκωτικά, που να γνώριζε ο πολίτης την αλήθεια.