Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σωτήρης Πανταλέων στο ΟΠΑΠ Game Time: Ματς «ζωής και θανάτου» για τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα


Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναλύει τα play off της Super League


Την πρώτη του συνέντευξη ως διευθυντής αγωνιστικών τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού παραχώρησε στην εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ο Σωτήρης Πανταλέων.

Μετά από 27 χρόνια στην ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, με την οποία κατέκτησε τέσσερα Πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα, ένα Λιγκ Καπ και ένα Σούπερ Καπ, ο Σωτήρης Πανταλέων, δηλώνει έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Δηλώνει οπαδός του Παναθηναϊκού και στο ποδόσφαιρο και χαρακτηρίζει το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (15:00) στην Τούμπα ως ένα ματς «ζωής και θανάτου» για τους «πράσινους». Θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος στα play off και θα καταφέρει να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αναλύει επίσης το άλλο ντέρμπι των play off Ολυμπιακός-ΑΕΚ (Κυριακή, 19:30) και τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Άρης (Κυριακή, 17:15).

Ο Σωτήρης Πανταλέων έχει αγωνιστεί και στη Γαλλία, με τις Κάννες για ένα χρόνο και παρακολουθεί γαλλικό ποδόσφαιρο. Το εφετινό πρωτάθλημα της Ligue 1 είναι συναρπαστικό, με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο. Εξηγεί ποια έχει το προβάδισμα και μιλάει για το ντέρμπι κορυφής Λυών-Λιλ (Κυριακή, 22:00).


Δείτε το βίντεο:












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια