Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θρήνος στη Φθιώτιδα για τον πρώην Αστυνομικό Διευθυντή που «έσβησε» από Covid


Σοκ στη Λαμία και τη Φθιώτιδα, στην είδηση ότι ένας νέος άνθρωπος «έφυγε» στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας μετά από σύντομη μάχη με τον κορωνοϊό.

Πρόκειται για τον 57χρονο πρώην Αστυνομικό Διευθυντή Γρηγόρη Τσιμιτσέλη ο οποίος διασωληνώθηκε στις 20 Απριλίου μετά τις επιπλοκές που του δημιούργησε ο επικίνδυνος ιός, δεν κατάφερε όμως να τον νικήσει, βυθίζοντας στο πένθος τους φίλους και συγγενείς του και φυσικά τους συναδέλφους του στην αστυνομία.

Είχε εργαστεί σε υπεύθυνα πόστα ή σαν Διοικητής, στις Αστυνομικές Υπηρεσίες σε Λοκρίδα, Καμένα Βούρλα, Δυτική Φθιώτιδα και για πολλά χρόνια στη Λαμία, φθάνοντας με το βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή στη θέση του Α’ Βοηθού του Διευθυντή της τότε Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Συνεπής, δίκαιος και με υψηλό αίσθημα ευθύνης υπηρέτησε με συνέπεια για πολλά χρόνια το Αστυνομικό Σώμα και τον πολίτη. Ο κορωνοϊός όμως δεν κάνει διακρίσεις όχι σε αξιώματα ή επαγγέλματα, αλλά ούτε σε ηλικίες, καθώς ήταν μόλις 57 ετών και όσοι τον ήξεραν έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο που πρόσεχε την υγεία του.

Η κηδεία του θα γίνει τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου και ωρα 13:30' το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στο Νέο Κρίκελλο.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Το συγκινητικό αντίο από το συνάδελφό του και Αναπληρωτή Δήμαρχο Μακρακώμης Πάνο Κοντογεώργο:

«Καλό Ταξίδι Γρήγορη μας, καλό ταξίδι Ταξίαρχε μας ..
Θέλω να γράψω πολλά άλλα δεν βγαίνουν ..
 Δεν βρίσκω λέξεις να περιγράψουν τον πόνο που νιώσαμε όλοι οι συνάδελφοι σου όλοι οι φίλοι σου  στο άκουσμα της είδησης πως ο Γρηγορης  έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό στην εντατική.
Τι να γράψω για τον αδερφό και φίλο που μεγαλώσαμε μαζί , ερχόταν συνέχεια στην Γραμμένη στην αδελφή της μάνας του στην ίδια γειτονιά, και μετά βρεθήκαμε στις ίδιες υπηρεσίες στην Αστυνομία ...
Αρχιφύλακας στο ΑΤ. Μακρακώμης, συνέχεια στον Άγιο Κωνσταντίνο,  ως ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ , μετά στο ΑΤ. Μακρακώμης ως Διοικητής , ακολούθως Καμμένα Βούρλα  ως Διοικητής, μετά στην Αστυνομική Διεύθυνση και στην Γενική στην Λαμία ..
Είναι άδικο,  πολύ άδικο δεν το χωράει ο νους μας και πονάει πολύ.
Εκ μέρους του Δήμου μας της  θερμά συλλυπητήρια στην μητέρα του πατέρα του αδελφή του και στους συγγενείς του .
Καλό ταξίδι αδερφέ , καλή αντάμωση  και Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου πιτσιρικά να παίζουμε στην πλατεία στην Γραμμένη ,  και θα σε θυμάμαι πάντα και για την ευγένεια σου, και για πολλά άλλα που περάσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια ....»

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια