Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επανεκκίνηση των ελέγχων covid από την αστυνομία - Βγάζουν κόσμο από τα επιτελεία


Τους τελευταίους μήνες οι αστυνομικοί έλεγχοι για τον covid υποχωρούσαν με γεωμετρική πρόοδο και μετά τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη, σχεδόν εξανεμίστηκαν κι αυτό, περισσότερο εξαιτίας της απροθυμίας των αστυνομικών και λιγότερο της ηγεσίας.
 
Πριν από λίγο όμως, κατέστη εμφανής η αλλαγή στάσης της ηγεσίας μπροστά στον ραγδαία αυξανόμενο αριθμό των κρουσμάτων και της μαζικής εξόδου των πολιτών σε πάρκα, δρόμους και πλατείες και με διαταγή του κ. αρχηγού, αποφασίστηκε η έξοδος από τα επιτελεία μεγάλου αριθμού αστυνομικών, ώστε να ενισχυθούν τα κλιμάκια ελέγχου της ΓΑΔΑ. 

Από σήμερα μάλιστα, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, αναμένεται ν' αυξηθούν κατακόρυφα οι έλεγχοι και τα πρόστιμα πρόκειται να πάρουν μορφή βροχής.


του Γιώργου Καραϊβάζ
 
 








Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έξοδος από τα επιτελεία, συρροή στα ιατρεία τις ειδικές άδειες και τα υπόλοιπα αδειών.... Για να πέσουν πρόστιμα πρέπει αφενός να παρουσιαστούν για δουλειά, αφετέρου να ξέρουν και το αντικείμενο. Μεταξύ κατεργαρεων ειλικρίνεια!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί, υπάρχουν Επιτελεία?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για να βολεύονται κάποιοι που όλως συμπτωματικά είναι οι ίδιοι για πολλά χρόνια και οι υπόλοιποι να τραβάνε το κουπί.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μου αρεσει να διαβαζω πα σχόλια,είναι όλα τα λεφτά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κ. Καραιβάζ καλημέρα σας. Όλα όσα γράφετε για το συγκεκριμένο θέμα είναι ορθά. Γιατί στο τέλος το μόνο σίγουρο είναι ότι την ευθύνη για την έξαρση της πανδημίας θα την ρίξουν στην αστυνομία που είναι το εξιλαστήριο θύμα. Ήδη εδώ και δύο μέρες ξεκίνησαν πάλι οι έλεγχοι με εντατικούς ρυθμούς και ξαναγύρισαν τα σταθερά μπλόκα (που αλλού; στην Γλυφάδα μιας και υπηρετώ στη νότια). Οι εντολές άνωθεν είναι σαφείς... Πολλούς ελέγχους και πολλά πρόστιμα!!! Αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Δεν θα γίνει πάλι ο συνάδελφος σάκος του μποξ!!! Έλεγχοι θα γίνονται, αλλά πρόστιμα δεν θα πέφτουν... Για να μη νομίζουν οι στρατηγοί, οι ταξίαρχοι και οι διευθυντές ότι ο αστυφύλακας θα έρθει ξανά αντιμέτωπος με τον πολίτη και τις Ε.Δ.Ε.!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βγάζουν κόσμο έξω και τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά στα Α. Τ.
Ολοι θέλουν μια σκοπιά για να βγάλουν την απόσπαση covid και να ξαναγυρίζουν στην θαλπωρή του γραφείου τους.Ας μην βγούνε καθόλου, τους βάζουν μια στις τόσες για ελέγχους covid και κλαίγονται.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ξυπνάτε ωρε δείτε τη συμβαίνει κ που είμαστε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μια ακόμη αστυνομία υπηρετεί στα γραφεία στα επιτελεία και στις εξαφανισμένες διαθέσεις. Αν όλοι αυτοί χάνανε κάποιο σοβαρό επίδομα μάχιμου αστυνομικού το αποτέλεσμα θα ήταν χιλιάδες ακόμη στο δρόμο ή τι θαύμα θα αρκούσανε τα κονδύλια για επικίνδυνο και σοβαρή πληρωμή των νυχτερινών. Αφού όμως καταχρηστικά τα παίρνουνε όλα χωρίς να τα δουλεύουν και δεν υπάρχει βούληση να γίνει το ξεσκαρτάρισμα θα είμαστε συνέχεια στο ακουστικό και θα περιμένουμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε παιδιά κοντεύω 24 χρόνια υπηρεσίας, σε όλο τον υπηρεσιακό μου βίο, ακούω και διαβάζω ότι αδειάζουν τα γραφεία και όλο γεμάτα είναι... Ο ένας πάνω στον άλλο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για δώστε και ένα στατιστικό για να γελάσουμε...... Πόσοι τελικά θα βγούνε από τα γραφεία και πόσοι τελικά θα φτάσουν στα Τμήματα ; Ακούμε αυτό το ανέκδοτο χρόνια τώρα. όλο βγαίνουν από τα επιτελεία και όλο αυτά γιγαντώνονται.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κόψτε νυχτερινά πενθήμερα ας δουλεύουν ωράριο γραφείου έτσι και αλλιώς αυτό κάνουν. Κόβονται νυχτερινά πενθήμερα στα γραφεία επιτελεια και ας δωθεί κανένα επίδομα στα παιδιά που δουλεύουν στο δρόμο. Αν κοπουνε να δείτε πόσο γρήγορα και εύκολα θα λυθεί το θέμα με τον αριθμό τον αστυνομικών στα τμήματα και στον δρόμο. Βγάλτε και κανέναν συνδικαλιστή πεζοδρόμιο να κάτσει σε κανένα περιπολικό αν χωράει ακόμα....όχι σκοπιές και γύρω γύρω από καμία πρεσβεία που νομίζουν ότι δουλεύουν με αυτές της υπηρεσίες. Κόψτε και καμία από αυτές της έξτρα αδειουλες που παίρνουν...Μια χαρά κόσμο έχει η ελληνική αστυνομία, αν δεν κρύβονται στα γραφεία δεξιά αριστερά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γραφεία επιτελεια από 45-50 χρόνων και πάνω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ λέω να βγουν συνεργεία της πολιτικής άμυνας...και να κάνουν ελέγχους, αυτοί άλλωστε ανταμοιφθηκαν για το έργο τους κατά της πανδημίας από την κυβέρνηση!!! Η αστυνομία να κάνει τη δική της δουλειά...οι ναρκεμποροι και οι μπουκαδωροι κάνουν πλέον χρυσές δουλειές!!! Όσοι για τους γραφιαδες...γελάνε και τα τσιμέντα!!!
Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Όλοι συμφωνούν ότι ο κόσμος εχει κουραστεί και πρέπει να του δώσουν διεξόδους και ψάχνουν τρόπους να ανοίξουν δραστηριότητες, ήρωες οι γιατροί, επιβράβευση οικονομική και ηθικοί σε γιατρούς και πολιτική προστασία. Ο Αστυνομικός στην όλη ιστορία πάλι στην απ'έξω. Δημοσιογράφοι, πολιτικοί, φυσική και πολιτική ηγεσία εναντίον του, ΕΔΕ ,αφόρητη πίεση από όλους, ο συνδικαλισμός κοιμάται ύπνο ελαφρύ. 21 χρόνια στο πεζοδρόμιο κουραστηκα πλέον να είμαι ο τελευταίος τροχός της αμαξης.Να βγουν όλοι αυτοί που διατάζουν στο δρόμο να τα βάλουν με τον κόσμο,τους εργαζόμενους, τους αγρότες και όλους γενικά που στο κάτω κάτω δε σκότωσαν κανέναν δεν έκλεψαν απλά εγκληματισαν και πήγαν μια βόλτα.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Πολύ ορθόν.
Ο χρήστης Ανωνυμος είπε…
Μέχρι το προαύλιο μωρέ θα βγουν :)