Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε αναρρωτική αστυνομικοί που εκτελούσαν υπηρεσία σε σταθμούς της ΣΤΑΣΥ - Κείμενο αναγνώστη


Κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr


Τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ότι στην νεοσύστατη υπηρεσία Αριάδνη της ελληνικής αστυνομίας, η οποία είναι επιφορτισμένη με την φρούρηση των σταθμών της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, ότι οι επόπτες αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, οι οποίοι διατάσσονται να εποπτεύουν το προσωπικό που διατίθεται προς φύλαξη των εγκαταστάσεων της ΣΤΑΣΥ ΑΕ σε γραμμές 1-2-3, μετακινούνται μέσω των συρμών αυτής, από σταθμό σε σταθμό και αφού έρχονται σε επαφή με χιλιάδες επιβάτες, οι οποίοι χρησιμοποιούν τους συρμούς της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, καθιστώντας αυτούς κινούμενες υγειονομικές βόμβες COVID 19, μετά έρχονται σε επαφή με τους αστυνομικούς σκοπούς του εκάστοτε σταθμού, καθώς επίσης με υπεύθυνους σταθμού και λοιπό προσωπικό.

 Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ότι ο ιός μπορεί να μεταδοθεί στους σκοπούς του σταθμού ή στους υπεύθυνους σταθμού ή στο λοιπό προσωπικό ή και το ανάποδο, οι οποίοι στις περιπτώσεις των αστυνομικών που θα διενεργήσουν ελέγχους σε πολίτες να μεταδώσουν και αυτοί με την σειρά τους τον ιό στους ελεγχόμενους και μετά αυτό να συνεχίσει και σε άλλο σταθμό και σε άλλο σταθμό και καθημερινά και όλες τις ώρες. Επίσης πολλές φορές οι ελεγκτές της ΣΤΑΣΥ ΑΕ ζητούν την συνδρομή της αστυνομίας για τους ελέγχους τους το οποίο βοηθάει ακόμα περισσότερο στην εξάπλωση, καθώς και αυτοί μετακινούνται με τους συρμούς της ΣΤΑΣΥ ΑΕ στους σταθμούς που ορίζονται για να κάνουν ελέγχους και έρχονται και σε συχνότερη επαφή με το εκάστοτε προσωπικό της ΣΤΑΣΥ ΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη βρίσκονται σε αναρρωτική άδεια ειδικού σκοπού δεκάδες αστυνομικοί που έκαναν βάρδια σε σταθμούς της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, που ήρθαν σε επαφή με επότες τους, προσωπικό του σταθμού και δεκάδες πολίτες-επιβάτες, καθώς επίσης και ένας αριθμός υπεύθυνων σταθμού και ελεγκτών.









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Pitheas είπε…
Μάλλον κάποιος δυσαρεστημένος αστυνομικός το έχει γράψει και φυσικά εδώ στο bloko συνεχίζετε να δημοσιεύετε την ασυναρτησία του καθενός. Καθημερινά μετακινούμαστε με μετρό και ηλεκτρικό και ούτε έχουμε κολλήσει κορονοϊό, ούτε έχουμε καταστεί κινούμενες βόμβες του ιού. Φοράμε τις μάσκες όπως όλοι οι επιβάτες και προσέχουμε.