Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Δεν θα γίνει πάλι ο συνάδελφος σάκος του μποξ!!! Έλεγχοι θα γίνονται, αλλά πρόστιμα δεν θα πέφτουν''


Κείμενο αστυνομικού-αναγνώστη του bloko.gr για πρόσφατο δημοσίευμα με θέμα: "Επανεκκίνηση των ελέγχων covid από την αστυνομία - Βγάζουν κόσμο από τα επιτελεία"

Όλα όσα γράφετε για το συγκεκριμένο θέμα είναι ορθά. Γιατί στο τέλος το μόνο σίγουρο είναι ότι την ευθύνη για την έξαρση της πανδημίας θα την ρίξουν στην αστυνομία που είναι το εξιλαστήριο θύμα. Ήδη εδώ και δύο μέρες ξεκίνησαν πάλι οι έλεγχοι με εντατικούς ρυθμούς και ξαναγύρισαν τα σταθερά μπλόκα (που αλλού; στην Γλυφάδα μιας και υπηρετώ στη νότια). Οι εντολές άνωθεν είναι σαφείς... Πολλούς ελέγχους και πολλά πρόστιμα!!! Αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Δεν θα γίνει πάλι ο συνάδελφος σάκος του μποξ!!! Έλεγχοι θα γίνονται, αλλά πρόστιμα δεν θα πέφτουν... Για να μη νομίζουν οι στρατηγοί, οι ταξίαρχοι και οι διευθυντές ότι ο αστυφύλακας θα έρθει ξανά αντιμέτωπος με τον πολίτη και  τις Ε.Δ.Ε.!!!








Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιτέλους έστω κ ένας ξύπνησε. Οι υπόλοιποι ποτέ; Σωστά τα λέει ο Συναδελφος . Δεν θα είμαστε μια ζωή οι βλάκες που θα πληρώνουν το μάρμαρο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ σωστά, το παραθεσες συνάδελφε.... Δουλεύουμε, γιατί δουλεύετε..... Δεν δουλεύουμε, γιατί δεν κάνει τίποτα η Αστυνομία..... Όχι κύριοι κύριοι των γραφείων... Να κάνουμε τη δουλειά μας και από την άλλη να μας τρέχουν με Ε. Δ. Ε. γιατί 9 κάθε απόλυτος αριστερομπαχαλακης ζητάει εκδίκηση και καταγγέλλει ότι να 'ναι..... Ελέγχους και συστάσεις και όλα καλά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κόπηκε η "τηλεργασία" γι αυτό βγάζουν κόσμο από τα επιτελεία
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτά να τα πείτε στον κάφρο ειδικό φρουρό που άντεξε να γράψει πρόστιμο σε συνταξιούχο συνάδερφο, ο οποίος έχει ξύλινο πόδι με υπαιτιότητα της Υπηρεσίας. Να τον χαιρόμαστε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εαν κόπηκε κλήση σε άνθρωπο με ειδικές ανάγκες αυτός που το έκανε ειναι για αλλου αίσχος κύριοι αίσχος κ μετα μας φταίνε οι άλλοι. Τον κακό μας τον καιρο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς η βλακεια είναι ανίκητη και η συγκεκριμένη κατηγορία έχει αρκετούς στις τάξεις της. Τους διακατέχει το σύνδρομο της επίδειξης εξουσίας, όταν το μεγαλύτερο προσόν είναι η θητεία στις ειδικές δυνάμεις μην περιμένετε σύγχρονη αστυνομία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ντροπή να γράφουμε ανθρώπους με προβλήματα πορεία το καταλάβουμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσυ θεωρεις τον εαυτο σου εξυπνο;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο καθε κλαδος εχει κ τα στραβα του.δεν σημαινει οτι ολα τα δαχτυλα ειναι ιδια που λενε κ οι γυφτοι.το να σπερνεις μισος κ διχονοια ομως μαλλον εσυ εισαι ο βλακας της υποθεσης