Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

“Δείχνουν τα δόντια τους” στην πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπ. Προστασίας του Πολίτη, με επιστολή τα «Αποκαλυπτικά»


Με μια επιστολή, η οποία «χειρουργικά» περιγράφει την αγαστή και σε μόνιμη βάση συνεργασία της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τον Μένιο Φουρθιώτη τόσο στην τηλεοπτική του εκπομπή όσο και στην εφημερίδα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ, δίνεται η συνέχεια  από τη μεριά του παρουσιαστή.

Η επιστολή, που έχει την υπογραφή της Νανάς Παλαιτσάκη, συμπαρουσιάστριας του Μένιου Φουρθιώτη στην «Αποδείξεις Live» και εκδότρια της εφημερίδας του ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ, απευθύνεται στον Θεόδωρο Χρονόπουλο, εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας και εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία των συντελεστών της εκπομπής για το γεγονός ότι -όπως αναφέρει- επικαλέστηκε «άνωθεν εντολές για να μην παρουσιαστεί σε κεντρικό δελτίο τηλεοπτικού σταθμού με σκοπό να ενημερώσει την κοινή γνώμη, ως οφείλει εκ της θέσεως του, για το μείζον ζήτημα της πανδημίας, που άπτεται της δημόσιας υγείας», και συγκεκριμένα στο δελτίο του Σαββάτου 3 Απριλίου 2021.

Η Νανά Παλαιτσάκη στην επιστολή περιγράφει την αγαστή και σε σταθερή βάση συνεργασία της ΕΛΑΣ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με την ίδια και τον Μένιο Φουρθιώτη τόσο στην εκπομπή όσο και στην εφημερίδα.

the FAQ team

Η συνεργασία σύμφωνα με την επιστολή της Νανάς Παλαιτσάκη ήταν πολυεπίπεδη με την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη και την εφημερίδα να χρησιμοποιούνται ως μέσο διαφήμισης και προβολής των επιτελών της ΕΛΑΣ αλλά και του υπουργού και υφυπουργού Χρυσοχοΐδη και Οικονόμου.

Τα όσα περιγράφει είναι αποκαλυπτικά της εξαιρετικής στενής σχέσης και συνεργασίας που είχαν με τον παρουσιαστή η πολιτική και φυσική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αφού:

-Με παρότρυνση του αρχηγού της ΕΛΑΣ φιλοξενήθηκε ειδικό ένθετο για την οδική ασφάλεια

-Με εντολή της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας έγινε παρουσίαση ειδικών αφιερωμάτων για το έργο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του υφυπουργού Λευτέρη Οικονόμου και του αρχηγού της ΕΛΑΣ Μιχαήλ Καραμαλάκη.

-Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ εμφανιζόταν κάθε εβδομάδα στην εκπομπή

Και συνεχίζει στην επιστολή της η Νανά Παλαιτσάκη:

«Επιπλέον για την εκπομπή ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ LIVE μας υποδεικνύατε να παρουσιάζουμε όλα τα αυτά που μας ζητούσατε κατόπιν πολιτικής και φυσικής Ηγεσίας ΕΝΤΟΛΗΣ όπως δηλώνατε προκειμένου να παρουσιάζουμε αφιερώματα στην Ελλάς στους Υπουργούς στους ένστολους με διάρκεια βίντεο άνω των 10 λεπτών το κάθε ένα όλα αυτά αποδεικνύονται μέσω την εκπομπών που έχουν ήδη προβληθεί και δημοσιοποιηθεί μέσω της Εφημερίδας».

Μάλιστα μας ζητούσατε να μην προβάλλουμε τις σκηνές και περιστατικά αστυνομικής βίας καθώς χαλούσαν την εικόνα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ του υπουργού και του υφυπουργού καθώς και της Γενικής Γραμματέας κ. Νικολάου και ΦΥΣΙΚΑ του Αρχηγού. Όλες τις ανωτέρω υποδείξεις μας τις έστελνε και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου κ. Ρωτζιόκου».

Στην επιστολή αναφέρεται ότι έχουν κρατηθεί όλες  οι επικοινωνίες και τα αποδεικτικά στοιχεία για τις συνεννοήσεις για τα ρεπορτάζ και είναι σε πλήρη γνώση των νομικών συμβούλων της επιχείρησης.

«Όλες οι επικοινωνίες – αποδεικτικά στοιχεία (γραπτά μηνύματα, email κ.α) της εκπομπής και της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά», στο πλαίσιο του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και της δημοσιογραφικής έρευνας, με το Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ είναι σε πλήρη γνώση των νομικών συμβούλων του Ομίλου κ. κ Πάνο Λαζαράτου, Καθηγητή διοικητικού δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών και Νικολάου Αγαπηνού».

Μάλιστα, καλεί τον εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ να αναφέρει ποιος έδωσε εντολή για να μην εμφανιστεί στην εκπομπή και κλείνει λέγοντας ότι επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματος.

Της Ιωάννας ( Νανάς) Παλαιτσάκη, Δημοσιογράφου, τακτικού μέλους της Ένωσης Συντακτών ΕΣΗΕΑ, παρουσιάστριας του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon και εκδότριας της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά».

Μαρούσι, Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Προς: Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας
Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη

Εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Θεόδωρο Χρονόπουλο

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣ

Αξιότιμο  κ. Θεόδωρο Χρονόπουλο, Εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ:

Αξιότιμη Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

Αξιότιμο Πρωθυπουργό

Αξιότιμο Πρόεδρο του Αρείου Πάγου

Αξιότιμο κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Αξιότιμο κ. Προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών

Αξιότιμο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη

Αξιότιμο Υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

Αξιότιμο Υφυπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριο Οικονόμου

Αξιότιμο Υπουργό Επικρατείας κ. Γιώργο Γεραπετρίτη

Αξιότιμο Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Θεόδωρο Λιβάνιο

Αξιότιμο Αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξιου Τσίπρα

Αξιότιμο Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη & Βουλευτή κ. Χρήστο Σπρίντζη

Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης

Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών

Αξιότιμε κύριε Εκπρόσωπε,

Στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής μου ιδιότητας ως δημοσιογράφος και τακτικό μέλος της Ένωσης Συντακτών επί 30 έτη είναι η πρώτη φορά, που Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας επικαλείται άνωθεν εντολές για να μην παρουσιαστεί σε κεντρικού δελτίο τηλεοπτικού σταθμού με σκοπό να ενημερώσει την κοινή γνώμη, ως οφείλει εκ της θέσεως του, για το μείζον ζήτημα της πανδημίας, που άπτεται της δημόσιας υγείας. Αυτό άλλωστε, ήταν και το περιεχόμενο της πρόσκλησης, που σας απηύθυνε το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Epsilon, ώστε να σας φιλοξενήσει κατά την πρεμιέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού το Σάββατο 3 Απριλίου 2021.

Σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για την εξέλιξη της υγειονομικής κρίσης στην χώρας μας, με την άρση ορισμένων περιοριστικών μέτρων αλλά και την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, η συμβολή σας στην εκπλήρωση του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος της ενημέρωσης των πολιτών θα ήταν καθοριστική. Αντ’αυτού, αρνηθήκατε να πληροφορήσετε το τηλεοπτικό κοινό και εν γένει το κοινωνικό σύνολο για αυτό το εξαιρετικής σημασίας θέμα επικαλούμενος «άνωθεν εντολές», όπως χαρακτηριστικά μας είπατε.

Αξιότιμε κύριε Εκπρόσωπε,
Από τα άρθρα 14 παρ. 1 του Συντάγματος (ελευθερία της έκφρασης, δικαίωμα του πληροφορείν) και 5Α (συνταγματικά πλέον κατοχυρωμένο δικαίωμα του πληροφορείσθαι, αναγκαίο για την ενεργοποίηση του δικαιώματος συμμετοχής στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας που κατοχυρώνεται στο άρθρο 5 παρ. 1 του Συντάγματος) απορρέει το δικαίωμα του Τύπου να ενημερώνει το κοινό και η αντίστοιχη αξίωση των πολιτών στην πληροφόρηση, δικαιώματα που προστατεύονται εξίσου και από το Σύνταγμα (βλ. διατάξεις των άρθρων 2, 5, 5Α, 9, 9Α, 14, 15, 19).
Βάσει των ανωτέρω, από πότε το δικαίωμα της κοινωνίας, αλλά κυρίως η αγωνία της, να ενημερωθεί από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας για τα μέτρα, που λαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο της αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, για τους ελέγχους, που διενεργούνται από το Σώμα καθώς και τι προβλέπεται να πράξει η ΕΛ.ΑΣ κατά την εφαρμογή του νέου πλέγματος μέτρων από την Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, εμπίπτει σε «άνωθεν εντολές», όπως μας είπατε; Και στην περίπτωση που εμπίπτει, σύμφωνα με ποια διάταξη εκδόθηκαν αυτές οι διαταγές; Και το πιο σημαντικό όλων, ποιος ανώτερος σας και με ποιο σκεπτικό σάς έδωσε εντολή να μην παρουσιαστείτε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon για να πληροφορήσετε τον ελληνικό λαό, που δοκιμάζεται, για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης της πανδημίας, στο πλαίσιο πάντα των αρμοδιοτήτων της Υπηρεσίας σας;
Μέσω της φιλόξενης εκπομπής, «Αποδείξεις Live», με παρουσιαστές τον Μένιο Φουρθιώτη και την Νανά Παλαιτσάκη δεν παρουσιάζατε εσείς προσωπικά, ως Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, σε σταθερή βάση όλο το προηγούμενο διάστημα το έργο της Υπηρεσίας σας; Από εσάς προσωπικά δεν ενημερώνονταν οι τηλεθεατές του Epsilon επί μήνες κάθε Σαββατοκύριακο για τις δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας; Εσείς δεν είστε αυτός που αποδεχόσαστε με χαρά την πρόσκλησή μας σε εβδομαδιαία βάση;

Αξιότιμε κύριε Εκπρόσωπε,
Για την περίπτωση, κατά την οποία δεν θυμάστε, στο φύλλο της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά» φιλοξενήσαμε ύστερα από παρότρυνση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ΕΝΘΕΤΟ τετρασέλιδο «Οδηγό του Πολίτη» με συμβουλές από την ΕΛ.ΑΣ για μια πιο ασφαλή καθημερινότητα με αποκλειστικά δικά μας έξοδα καθώς επιπλέον του ένθετου κάθε φύλλο είχε αφιερώματα στην ΕΛ.ΑΣ στον Αρχηγό και στην Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου (ενδεικτικά τον Αρχηγό , τον Υφυπουργό Οικονόμου και τον Υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη Επιπλέον για την εκπομπή ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ LIVE μας υποδεικνύατε να παρουσιάζουμε όλα τα αυτά που μας ζητούσατε κατόπιν πολιτικής και φυσικής Ηγεσίας ΕΝΤΟΛΗΣ όπως δηλώνατε  προκειμένου να παρουσιάζουμε αφιερώματα στην Ελλάς στους Υπουργούς στους ένστολους με διάρκεια βίντεο άνω των 10 λεπτών το κάθε ένα όλα αυτά αποδεικνύονται μέσω την εκπομπών που έχουν ήδη προβληθεί και δημοσιοποιηθεί μέσω της Εφημερίδας. Μάλιστα μας ζητούσατε να μην προβάλλουμε τις σκηνές και περιστατικά αστυνομικής βίας καθώς χαλούσαν την εικόνα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ του υπουργού και του υφυπουργού καθώς και της Γενικής Γραμματέας κ. Νικολάου και ΦΥΣΙΚΑ του Αρχηγού. Όλες τις ανωτέρω υποδείξεις μας τις έστελνε και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου κ. Ρωτζιοκου.
Όλες οι επικοινωνίες – αποδεικτικά στοιχεία (γραπτά μηνύματα, email κ.α) της εκπομπής και της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά», στο πλαίσιο του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και της δημοσιογραφικής έρευνας, με το Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ είναι σε πλήρη γνώση των νομικών συμβούλων του Ομίλου κ. κ Πάνο Λαζαράτου, Καθηγητή διοικητικού δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών και Νικολάου Αγαπηνού.
Με την Ρητή επιφύλαξη
Παντός Νόμιμου δικαιώματος μου σύμφωνα με τα ως άνω άρθρα
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΑΙΤΟΥΜΑΙ
Παρά τα ανωτέρω, με αφετηρία το δικαιολογημένο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, και επειδή θεωρούμε καθήκον και υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό για τις δράσεις της ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο της αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού, σας απευθύνουμε εκ νέου πρόσκληση για την παρουσία σας στο αποψινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon προκειμένου να πληροφορήσετε το κοινωνικό σύνολο για το μείζον ζήτημα δημόσιας υγείας.
Εάν παρ΄ ελπίδα διαπιστωθούν αποκλίσεις στην ορθή διαδικασία, θα πρέπει να είστε έτοιμοι για τις νομικές και αστικές και ποινικές συνέπειες των σφαλμάτων που αναπόδραστα θα πιστωθούν προσωπικά σε όλους που ασχολείται εκ του νόμου με τόσα σοβαρά ζητήματα!
Παρακαλώ θερμά σε όλους τις φορείς που απευθύνεται και κοινοποιείται να αρχειοθετηθεί και να λάβει αριθμό πρωτοκόλλου για κάθε νόμιμη ενέργεια.
Τέλος καλούμε σύμφωνα με τους κανονισμούς της αστυνομίας το Σύνταγμα την λευκή βιβλίο και για λόγους δημοσίου συμφέροντος να διερευνήσουν τα ως άνω ερωτήματα καταγγελίες οι αρμόδιες αρχές , ο αξιότιμος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου , ο Αρχηγός της Ελληνικής αστυνομίας , η αρχή διαφάνειας , καθώς και η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων και να απαντήσουν εγγράφως και εκείνοι για τα ως άνω ερωτήματα.
Ορίζω ως Νομικούς παραστάτες:
Την δικηγορική εταιρία με την επωνυμία ΝΙΚΟΛΑΟΣ Τ. ΑΓΑΠΗΝΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ,
Τον δικηγόρο Αθηνών Νικόλαο Αγαπηνό του Τέλλου
Τον δικηγόρο Αθηνών Τέλλο Αγαπηνό του Νικολάου
Τον κ. Πάνο Λαζαράτο, Καθηγητή διοικητικού Δικαιού του Πανεπιστημίου Αθηνών

Με εκτίμηση ,
Νανά Ιωάννα Παλαιτσάκη Δημοσιογράφος – Τακτικό Μέλος της ΕΣΗΕΑ
Παρουσιάστρια Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων
Εκδότρια εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
Δ/νση Ειδήσεων & Ενημέρωσης

 





Δημοσίευση σχολίου

28 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μονο για αυτα που αναφρονται πρεπει να τους ζητηθουν οι παραιτησεις.ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ Εσκασε η Φουσκα!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με τον Φουρθιωτη συνομιλουσαν και εφτιαχναν το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΦΙΛ τους ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.Να τους χαιρομαστε και να τους χαιρεστε στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μήπως ο Μένιος έφαγε κ ανώτατους αξιωματικούς στις κρίσεις? Ε έτσι λέω μήπως γιατί δε συνεργάζονταν στη συνοδεία αστυν τμήματος που απαιτούσε κ απλοχερα κάποιοι του δίναν από πάνω?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μήπως αυτή η αιτιολογία βολεύει τώρα που έγινε το μπαμ και σας έπιασαν...ξεβρακωτους;;;μήπως η πραγματική αιτία είναι λίγο πιο...ροζ;;;; Ποιανης μάνατζερ είναι ο φουρ φουρ; Καθένας με τα συμπεράσματα του.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ πάντως ντρέπομαι, εσείς;;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλη η εκπομπή ου αβανταρισμα αρχηγού προσωπικά κ κυβέρνησης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι έγινε ρε παιδιά ; Τι λέει ο τύπος ; Ζητούσαν να παίζουν το όμορφα κ όχι τα άσχημα; Έτσι τζάμπα ; Το πιστεύει κάποιος ; Έφτιαχνε το προφίλ της ηγεσίας για πιο λόγο ; Εισαγγελέας ; Υπάρχει ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τωρα θα πουν είναι ψέματα. Δεν ασχολούμαστε με τον Φουρθιωτη .το πρόβλημα είναι κύριοι ότι αυτός ασχολειτε μαζί σας κ ξεφτυλιστηκε η αστυνομία κ εμείς που την υπηρετούμε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ξεφτίλα της Αστυνομίας συνεχίζεται, να σε έχει κάνει άνω κάτω ο γκομενιος αξία ανεκτίμητη.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Όταν έλεγε ο Ραγκούσης ότι θα μας κάνουν να ντρεπομαστε εμείς και τα παιδιά μας, όλοι έβριζαν ασύστολα. Τώρα καθίστε και απολαύστε το.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς το βαρέλι αστυνομία δεν έχει πάτο, για λίγη δημοσιότητα ακόμη και στον παρακμιακό Μενιο στήνονταν. Του έκαναν τα χατίρια δίνοντας του φύλαξη και φρουρά, ο μέσος Έλληνας γελάει μαζί του και αυτοί τον είχαν φρουρουμενο συνομιλητή, πόσο πιο κάτω από αυτό. Πως ο αστυνομικός θα αντικρίζει τον πολίτη; Θα παραιτηθεί κάποιος από ευθιξία, αλλά τι ζητάω αν υπήρχε αυτή δεν θα είχε φρουρά ο Μενιος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πόσο δίκιο έχεις, αλλά δυστυχώς κυβερνάει η άριστη δεξιά που οι αστυνομικοί με τα δύο χέρια την έκαναν κυβέρνηση, αυτοί που κατηγορήθηκαν από πολλούς υπουργός της παρούσας κυβέρνησης ως φασίστες, ενώ ψηφίζοντας ΝΔ βαπτιστικαν δημοκράτες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε τι λες τώρα σοβαρός πολιτικός.Την Κυριακή έβαλε για πρόεδρος σε ένα κόμμα κ την επόμενη πήγε σε άλλο επειδή δεν βγήκε πρόεδρος.Αυτον να επικαλησε τα λέει ωραία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επειδή βλέπω πολλοί έχουν πέσει από τα σύννεφα, είναι τόσο περίεργο ο εκπρόσωπος τύπου να ζητάει να παρουσιαστούν θετικές ειδήσεις για την αστυνομία, να προωθεί δράσεις τροχαίας κλπ. ? Επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της γιατί ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν βγήκε στην εκπομπή της? Και μάλιστα θεωρείτε όλοι οι σχολιαστές ως δεδομένα όσα λένε η Νανά κι ο Μένιος? Ούτε η Οπρα με τον Λάρυ να ήταν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είσαι θεός κι έχεις απίστευτη μνήμη... να υγειάσει το στόμα σου!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η αστυνομία δεν είναι καμίας πολιτικής ηγεσίας. Είναι όλων των αστυνομικών που υπηρετούν και θα υπηρετούν για πολλά χρόνια με μεράκι και αγάπη. Μην τη καταντάμε ντροπή! Έλεος. Αν κάποιος από τη πολιτική ηγεσία θέλει να πιστεύει ότι είναι εργοδότης ας ανοίξει εταιρία ιδιωτικής φύλαξης
Ο χρήστης Kristalinos είπε…
Σε όλες τις πολιτισμένες χώρες αν μη τι άλλο για λόγους ελάχιστης ευσυνειδησίας αν αποκαλυφθεί το οποιοδήποτε σκάνδαλο η φιάσκο παραιτούνται πάραυτα όλοι..!!! Το έχουμε δεί σε όλες τις χώρες... Στην Ελλάδα μάλλον οι καρέκλες είναι πάρα πολύ αναπαυτικές
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φουρθιωτη είσαι μαγκας σε παραδέχομαι. Ξεβρακωσε τους όλους. Χρυσοχοΐδη, Οικονόμου, Αρχηγό. Ξεφτιλισε τους, όπως αυτοί ξεφτίλισαν την Αστυνομία
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προκαταρκτική από εισαγγελέα άμεσα να δούμε τι θα πουν Υπουργός Υφυπουργός Αρχηγός και οι υπασπιστές τους...να τελειωνουμε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα βίντεο να βγάλει αν υπάρχουν. Να δούμε αν παραιτηθεί μετά κανένας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάνατε συνομιλητη σασ ισάξιο τον Φουρθιώτη.
Αυτόν που ανταλαζατε email ,αλλά βγάλατε δελτίο τύπου ότι δεν τον φυλάτε...
Υποδεικνειατε σε ΜΜΕ την προσωπική σασ προβολή πρωτίστως , με 10λεπτα!! αφιερώματα ( όχι της ΕΛ.ΑΣ.) για τόυσ εαυτούς σασ!! Μάλιστα δεν το κάνατε απευθείας( Οι κατέχοντες πολιτικη θεση) αλλά χρησιμοποιουσατε την ΕΛ.ΑΣ. και δη το γραφείο τύπου του Αρχηγού...
Ο Αρχηγός δεν προέβαλλε καμία αντίσταση.
Το γραφείο τύπου, καμία αντίσταση .
Και δεν ξέρω τι άλλο θα προκύψει από αυτή την ιστορία.
Είναι ένα σκάνδαλο δυστυχώς...και όμως κανένας από ευθιξία δεν παραιτήθηκε..
Ευθιξία απέναντι σε 50 χιλιάδες εργαζόμενους που βρίσκονται υπό τις οδηγίες σασ.
Ευθιξία για το ντροπιαστικό του να είστε συνομιλητές με τον Φουρθιώτη.
Ευθιξία για το ψευδές δελτιο τύπου.
Ευθιξία σχετικά με το να σασ κουνάει το δάκτυλο ένας άνθρωπος με το παρελθόν και το παρόν οπωσ φαίνεται ( υπόθεση Βρούτση) του κ. Φουρθιώτη.
Ευθιξία γιατί ένα σώμα διασύρθηκε ,όχι από έναν Αστυφύλακα , αλλά από την κορυφή της πυραμίδας.
Υ.Γ. οφείλετε απαντήσεις αν έχετε , όχι μόνο στην Αστυνομία αλλά σε ολόκληρη την κοινωνία.
Υ.Γ.1Εύχομαι σε καλύτερες μέρες με σωστούς χειρισμούς.
Υ.Γ.2 Οι κομματικές άνευ προσόντων επιλογές αυτά φέρνουν. Με την επιλογή "yes boys" απλά καταργείτε το φρένο όταν οδευετε στο γκρεμο, αλλιώς θά χατε γλυτώσει πολλά . Επιλογή σασ όμως.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είχατε ανάγκη διαφήμισης από τον Μένιο ; Φαντάσου πρόβλημα που υπάρχει ο Μητσοτάκης δεν έχει μάθει τπτ ακόμη ; Κανεις δεν τον ενημέρωσε ; Πάντως ο Χρυσοχοιδης δεν τα γνώριζε αυτά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιτέλους ο Χρυσοχοΐδης να παρει μέτρα η αστυνομία δεν είναι δίκη τους για αυτοπροβολή διαβάζει ο κόσμος κ κρυφογελά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φουρθιωτη είσαι μαγκας. Ξεφτιλισε τους όλους. Χρυσοχοΐδη, Οικονόμου, Αρχηγό και τους άλλους που υπέγραψαν τη ν απόφαση να έχεις φρουρά. Τους αξίζει.... Χαχαχαχα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τους ξεμπροστιασε ο Φουρθιωτης. Μπράβο του.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Nα είχαμε να λέμε, γιατί ποιός βλέπει τον Φουρθιώτη και την Παλαιτσάκη για να είναι τόσο απαραίτητοι για διαφήμιση;κάτι σαν το κόντρα του Κουρή,μόνο με συριζόμπαζα και ψεκασμένους να το βλέπουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μετά από όλα αυτά πρέπει άμεσα να γίνουν έκτακτες κρίσεις για να καθαρίσει το τοπίο. Και όταν λέμε κρίσεις εννοούμε κρίσεις, ειδάλλως η ιστορία θα σας γράψει με τα μελανότερα γράμματα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι θα γίνει με αυτή την κυβέρνηση μια παραίτηση δεν θα πέσει; Όλα τόσο καλά τα κάνουν! Παραιτηθείτε μόνοι σας μερικοί γιατί θα σας παραιτήσει ο κόσμος...