Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε ΓΑΔΑρχη και Διοικητή Ασφάλειας η Ένωση ΝΑ Αττικής - Τί συζήτησαν


Παραθέτουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Την Τετάρτη 14/04/2021 ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ, η Αντιπρόσωπος της ένωσης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. Αθανασία ΜΑΛΑΒΑΖΟΥ και ο Πρόεδρος της ελεγκτικής επιτροπής Κωνσταντίνος ΓΙΑΒΡΗΣ, επισκέφτηκαν τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο κ. Παρασκευά ΣΑΝΙΔΑ και τον Διευθυντή Ασφαλείας Αττικής Υποστράτηγο κ. ΤΖΕΦΕΡΗ Πέτρο.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ενίσχυση των Τμημάτων Τάξης και Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής καθώς επίσης και στην αναγκαιότητα μείωσης των μέτρων προς άλλες Διευθύνσεις, των αποσπάσεων εκτός Νοτιοανατολικής Αττικής, αλλά και του εξορθολογισμού των στόχων στο σύνολό τους.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ν/Α Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ενημέρωσε τους δύο Στρατηγούς για τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι Υπηρεσίες Τάξης και Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής καθώς και τις ιδιομορφίες των περιοχών αρμοδιότητας τους (οι μισές Υπηρεσίες είναι ιδιαίτερα απομακρυσμένες από το κέντρο των Αθηνών).



Τονίστηκε το ανησυχητικό φαινόμενο της αύξησης της εγκληματικότητας, με αποκορύφωμα τη δολοφονία του Γιώργου ΚΑΡΑΪΒΑΖ στον Άλιμο, μέρα μεσημέρι, δίπλα από το σπίτι του. Επισημάναμε ότι τα διατασσόμενα μέτρα από τη Γ.Α.Δ.Α. θα πρέπει να αποστέλλονται εγκαίρως προς τις Υπηρεσίες ώστε να μη διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία αυτών.

Καταθέσαμε ως πρόταση, η ενίσχυση της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών για μεταγωγές κρατουμένων (βανάκι Ομόνοια) να γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένους για τα συγκεκριμένα καθήκοντα αστυνομικούς, όχι από τα ήδη υποστελεχωμένα Τμήματα. Επιπλέον, με αυτό τον τρόπο θα ελαχιστοποιηθεί κατά μεγάλο βαθμό ο κίνδυνος αποδράσεων.

Κλείνοντας, σχετικά με το ζήτημα της κατάστασης των οχημάτων, ο Υποστράτηγος κ. Πέτρος ΤΖΕΦΕΡΗΣ μας ενημέρωσε ότι επίκειται η ανανέωση του στόλου των συμβατικών οχημάτων στις Υπηρεσίες Ασφαλείας, πράγμα το οποίο επικροτούμε και αναφέραμε ότι κάτι ανάλογο πρέπει να συμβεί και με τα έγχρωμα περιπολικά.

Οι συναντήσεις με σκοπό να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι της Νοτιοανατολικής Αττικής θα συνεχιστούν.











Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και πάλι μόνο λόγια λόγια λόγια προτάσεις που μένουν μέσα στα γραφεία....δεν θα αλλάξει τίποτα όπως πάντα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ενίσχυση της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών για τις μεταγωγές να γίνεται από τις υπηρεσίες που πραγματοποιούν τις συλλήψεις για να καταλάβουν μετά κάποιοι συνάδελφοι πως είναι οι μεταγωγές.Που τραβάνε τα μαλλιά τους ακόμα και οι δικαστές με αυτά που φέρνετε. Μπας και πάρετε κανένα μπράβο και κανένα ρεπουδακι παραπάνω για τις τεράστιες συλλήψεις του 0,0001 γραμμαρίων ποσότητας ναρκωτικών.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι μεταγωγες λενε της Αθηνων με βανακι να γινονται απο ειδικα εκπαιδευμενους αστυνομικους.. γιατί θελουν ειδικη εκπαίδευση οι αστυνομικοι της Νοτιας ειναι στην συνοδεια στην Ευελπίδων;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφήστε τις συναντήσεις και πιάστε τα εξώδικα μπας και συνέλθουν με τα νούμερα που ζητάνε....που να βρεθούν 14 περιπολιες ημερησίως με 150-200 άτομα αποσπασμένους με εντολή της ΓΑΔΑ. Καλά πόσο κρατάνε αυτές οι "έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες"? Δε θα βρίσκετε ούτε τη ψήφο σας στις κάλπες αν δε ΔΡΑΣΕΤΕ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάλλον εννοούν την διεύθυνση μεταγωγών. Λύσεις υπάρχουν πάντως.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πρέπει να αποδομηθουν ΟΛΟΙ οι Συνδικαλιστές.
Αν γίνονταν αυτά με άλλη Κυβέρνηση, θα είχαν σηκωθεί στα κάγκελα.
Τώρα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, δεν βλέπουν τίποτα μεμπτό.

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι έγινε βρε Καλλιακμανη; Σου έδωσε μαζεμένα τα οφειλομενα ρεπό η Ζήνα;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τέλος τα προβλήματα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα σε φάει ο φθόνος για τον Καλλιακμανη συνάδελφε .μόνο και μόνο ότι δολοφονήθηκε ένας έγκριτος Δημοσιογραφος και καλός άνθρωπος απο εκεί που αναφέρεσαι θα έπρεπε να σκέφτεσαι πρώτα και μετά να γράφεις με μένος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο παιδιά παλέψτε με σοβαρότητα και επιχειρήματα