Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Καρδίτσας καλωσορίζει αστυνομικό που τραυματίστηκε στο καθήκον


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση της Ένωσης Καρδίτσας: Αναμφίβολα η 31η Ιουλίου 2020, αποτέλεσε για την αστυνομική οικογένεια της Δ. Α. Καρδίτσας μια μέρα που όλοι μας θέλαμε να ξεχάσουμε και η ζωή  να συνεχίσει την κανονικότητά της. 

Εκείνη την ημέρα ο συνάδελφός μας ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΣ Γρηγόριος, τραυματίστηκε σοβαρά στη προσπάθειά του να πράξει το καθήκον του με αυταπάρνηση και από τη στιγμή εκείνη, ο χρόνος σταμάτησε για όλους μας, ιδιαίτερα για την αγαπημένη του οικογένειά, που έχασε τη μονοτονία της κανονικότητάς της και μπήκε σ ένα φαύλο κύκλο άγχους και δύσκολων αποφάσεων.

Στο κρίσιμο διάστημα που ακολούθησε, βήμα βήμα και με τις προσευχές όλων να τον συντροφεύουν, πραγματικό παλικάρι όπως ήταν πάντα, κέρδισε τη μάχη για τη ζωή του και κάθε άλλη μάχη που τον χώριζε από την επιστροφή του στην οικογενειακή θαλπωρή και τις αγκαλιές των αγαπημένων του προσώπων.

Στην τιτάνια μάχη που δόθηκε πρωτίστως από τον ίδιο, την οικογένειά του και τα κοντινά του πρόσωπα, ο Γρηγόρης βγήκε νικητής, εκπλήσσοντας με το πείσμα του και τον αγώνα του, τόσο τους θεράποντες ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όσο και του ιδρύματος αποκατάστασης στο οποίο συνέχισε την αποθεραπεία του, καθώς αποτέλεσε όπως οι ίδιοι είπαν, την μασκότ και των δυο ιδρυμάτων, πηγή περισυλλογής, θάρρους και πίστης, καθώς ένα ζωντανό θαύμα διαδραματίζονταν μπροστά τους, αποδεικνύοντας περίτρανα  ότι και στις ημέρες μας γίνονται θαύματα αρκεί να πιστεύεις σε αυτά! 

Όλα τα πράγματα στη ζωή γίνονται για έναν λόγο, ακόμη κι εκείνα που δεν γίνονται, λέει ο σοφός λαός μας και αισθανόμαστε υπερήφανοι και ευτυχισμένοι που εδώ και λίγες μέρες ο Γρηγόρης, επέστρεψε στη λατρεμένη του οικογένεια για να διανύσει το τελευταίο στάδιο αποθεραπείας που χρειάζεται, πριν επιστρέψει γερός και δυνατός ξανά στην υπηρεσία του! 

“Τα αδύνατα παρά ανθρώποις, δυνατά παρά τω Θεώ εστίν”. 

 Όσοι το έχουν βιώσει και συνεχίζουν να το βιώνουν, μπορούν και να το μοιραστούν! 

Καλώς ήρθες και πάλι κοντά μας Γρηγόρη!   

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.

 

                           -Ο-                                                                                        -Ο-

                ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

        ΚΟΥΡΤΕΣΙΩΤΗΣ Σπυρίδων.                                                        ΜΑΚΡΗΣ  Ιωάννης.

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια