Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί ζήτησαν από τον Υπουργό Ναυτιλίας οι Λιμενικοί Ανατολικής Κρήτης


Παραθέτουμε ανακοίνωση των Λιμενικών Ανατολικής Κρήτης: Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη Ιωάννη όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν το προσωπικό του Οργανισμού που Υπηρετούμε.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα παρουσία της Γενικού Γραμματέως Κας Καλογήρου Χριστιάνας καθώς και του τοπικού Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σενετάκη Μάξιμου.

Συζητήθηκαν θέματα όπως η επικείμενη αύξηση των οργανικών θέσεων του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. στις Υπηρεσίες της Ανατολικής Κρήτης, το χρονοδιάγραμμα της επαναλειτουργίας του ΣΕΑΛΣ , οι προσλήψεις των Λ/Φ.

Παράλληλα τέθηκαν από μέρους μας ζητήματα, όπως αυτό της μείωσης του ποσοστού εισφοράς από τη μισθοδοσία των συναδέλφων που επιθυμούν την αναγνώριση της στρατιωτικής τους θητείας, η αντικατάσταση του ΠΠΛΣ 020 του Κ.Λ. Ηρακλείου με ιδίας κατηγορίας (Α1) σκάφος , η επιστροφή του Ν/Γ 515 στο Λ/Χ Αγίου Νικολάου, τα πλεύσιμα των πληρωμάτων των πλωτών ενώ κατατέθηκε υπόμνημα για τη βαθμολογική εξέλιξη των Α/Ξ εκ ΔΥΛΣ (ΕΟΘ).

Αξίζει, τέλος να σημειωθεί ότι έγινε ειδική μνεία στην συνδικαλιστική δράση του σωματείου μας αλλά και της ΠΟΕΠΛΣ, καθώς και την επικείμενη αναμόρφωση εν γένει του συνδικαλισμού με νομοθετικές μας προτάσεις.

 

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                     Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Γεώργιος                                                              ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ Ιωάννης









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια