Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΑΣΥ για αυξήσεις στις λέσχες: Εκτός από ανικανότητα έχετε και θράσος


Ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ: Σε μια εποχή που ο Έλληνας Αστυνομικός βιώνει μια από τις χειρότερες περιόδους διαρκούς εργασιακής ανασφάλειας και επικίνδυνης αβεβαιότητας, πληροφορούμαστε ότι Πολιτική και Φυσική Ηγεσία υιοθετούν μια προκλητική απόφαση!

Αντί να κάνουν πράξη τις διαβεβαιώσεις του κ. Πρωθυπουργού και το ενδιαφέρον του για στήριξη του αστυνομικού προσωπικού που έβαλε πλάτη τόσο στη διαχείριση του μεταναστευτικού - προσφυγικού στον Έβρο και στα νησιά του Αιγαίου, όσο και στην αντιμετώπιση της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, όχι μόνο αρκούνται στα «μπράβο» και στις λεκτικές ευχαριστίες, αλλά μετά από απόφαση των υπηρεσιακών οργάνων θέλουν να αυξήσουν κατά 150% (!) την τιμή των γευμάτων που παρέχονται στο αστυνομικό προσωπικό από τα εστιατόρια της αστυνομίας…

Η αύξηση αυτή, πέρα από την αβάστακτη οικονομική επιβάρυνση που επιφέρει στο αστυνομικό προσωπικό, εύλογα θα πλήξει το ηθικό του καθώς για άλλη μια φορά θα διαπιστώνει την εγκατάλειψη και την απαξίωσή του.

Καλούμε την Πολιτική Ηγεσία να υλοποιήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Κυβέρνησης αναφορικά με τα χρόνια προβλήματα του αστυνομικού προσωπικού και τα αιτήματα της Ομοσπονδίας μας και την Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας να σταθεί δίπλα στην Ελληνίδα και τον Έλληνα Αστυνομικό που δίνουν σήμερα και τη ζωή τους για να σταθεί όρθιος ο τόπος.

Από την πλευρά μας τους προειδοποιούμε ότι δεν θα επιτρέψουμε να εφαρμοστεί καμιά τέτοια κατάπτυστη απόφαση. Το θράσος έχει και τα όριά του.

 ΩΣ ΕΔΩ!

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

 

 









Δημοσίευση σχολίου

21 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητοί κύριοι της ΠΟΑΣΥ η ιστορία ξέρετε πια είναι.Λενε για 150% αύξηση και στο τέλος γίνεται 75% αύξηση.Και μετά βγαινεται και λέτε εσείς ΝΑ ΤΙ πετύχαμε.Κατι πρέπει να λετε στο προσωπικό..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπραβο ρε ΠΟΑΣΥ....Θιγεις άλλο ένα τεράστιο θέμα της Αστυνομίας..Παραιτηθείτε ρε...Ούτε τις τιμές στις λέσχες δεν είστε ικανοί να μειώσετε...Στα χωριά σας να "σφυρατε" στα προβατα. Σ εμας δεν πιανει πια..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποια αιτήματα έχετε κάνει με σαφήνεια κύριοι? Το μόνο αίτημα που έχετε κάνει είναι να γίνεται όλοι αξιωματικοί με ένα βαθμολογιο εκτρωμα,τι είμαστε στρατός που είναι οι φαντάροι? οι υπαξιωματικοί? Έχεις διανοηθεί ότι στα τμήματα των επαρχιών θα είναι όλοι αξιωματικοί όπως το πάτε και εν τέλει γιατί καταδικάζετε τα παιδιά πού έκαναν αγώνα να γίνουν αξιωματικοί να μην πάνε πότε στον τόπο τους και τέλος αυτό το έκτρωμα η μισή Αστυνομια δεν το θέλει ποιόν εν τέλει εκπροσωπείς...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι αυξήσεις θα είναι και για αυτούς που παίρνουν αυτές της αποφάσεις?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι κακοί είναι η φυσική και πολιτική ηγεσία, αλλά καλός ο πρωθυπουργός που τους διόρισε! Βρε δεν πάτε να πιάσετε καμιά δουλειά που βγήκατε απ'τις τρύπες που κρυβοσασταν τόσο καιρό για να παραμυθιασετε το κόσμο. Νισαφι πια ανύπαρκτοι πουθεναδες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
4,5€ μια χαρά , να βγάλουμε τα σπασμένα της κακοδιαχείρισης των λεσχών πάλι εμείς. Ετσι καί αλλιώς η ποιότητα είναι πολύ χαμηλή τα τελευταία χρόνια, μέχρι το 2011 έτρωγες ένα άξιολογο πιάτο με φαγητό ακόμη και στις χειρότερες λέσχες , πλέον δεν τρώγεται τίποτα αλλά και να τρώγεται κάτι οι μερίδες είναι τόσο μικρές που πρέπει να πληρώσεις και δεύτερη. Ας τις κρατήσετε μόνο για την συτιση των κρατουμένων αφού θέλετε να το κάνετε μπίζνα εκεί το 5€ συμφέρει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
4,5€ είναι 50% αύξηση.
7,5€ είναι 150% αύξηση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευτυχώς που υπάρχουν και συνδικαλιστές σαν και εσάς και καταφέρνετε πολλά πράγματα για εμας. Ο θεός να σάς έχει καλά ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν πηγαίναμε ενισχυτική στον Έβρο σαν οπκε ή διμοιρία και πηγαίναμε στην λέσχη στο διδυμοτειχο δεν μας γουστάρανε καθόλου με το ζόρι μας φτιάχνανε τα φαγητά μας κοιτούσαν με μίσος .. κ μια μέρα μας ζήτησε από 1,5 ευρώ έξτρα για 2 μερίδες μπριζόλες για τέτοια χαλια μαύρα μιλάμε ήμασταν όλη μέρα στο ποτάμι κ ούτε ένα ευχαριστω ακούσαμε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είστε εδώ; Η Ποασυ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έπρεπε τότε να το κάνετε θέμα Η λέσχη του στρατού εννοείς; Μίσος γιατί;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μια λέσχη είχαμε πάει και αυτό...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν πάει 4.5 ευρω. Πάμε διαγραφομαστε από την ένωση 60 ευρώ τον χρόνο και βγάζουμε δύο μήνες την διαφορά. Θα πέσει πείνα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να δεις που θα κοπεί και η κάρτα μετρο σε έναν χρόνο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δε ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει...το τελευταίο καιρό τίποτα δεν πάει καλά.. Σίγουρα κάτι φταίει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαχαχαχα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαχαχαχα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
150% είναι 7.5 ευρώ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν ΔΕΝ έχεις τίποτα να επιδείξεις ως έργο προσπαθείς να δημιουργήσεις ένα κίνδυνο από τον οποίο υποτίθεται ότι εσύ σώζεις αυτούς που εκπροσωπείς. Δηλαδή δημιουργείς από μόνος σου ένα θέμα, το διογκώνεις και το κάνεις σημαία και παρουσιάζεσαι ως λυτρωτής. Επειδή ο κύριος Γερακαράκος που δεν ξέρει ούτε να μιλήσει, ΔΕΝ έχει ασχοληθεί με κανένα σοβαρό θέμα, πάει να γεννήσει θέμα με τις λέσχες. Κύριε Γερκαράκο βοηθήστε να αναγνωριστεί το επάγγελμα του Αστυνομικού ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό , που πραγματικά είναι, κανονίστε να αυξηθούν οι προσλήψεις μέσω πανελληνίων στην Αστυνομία για να μπορέσουν κι οι συνάδελφοι που είναι έξω να ελαφρυνθούν, βοηθήστε να μην υπάρχουν πάνω από εκατοντάδες οφειλόμενα ρεπό, στα Α/Τ, βοηθήστε ο Αστυνομικός να δουλεύει πενθήμερο όπως δουλεύει όλος ο κόσμος, ακόμα και οι Στρατιωτικοί και όχι αναγκαστικά να δουλεύουν υποχρεωτικά εξι και επτά μέρες την εβδομάδα όπως συμβαίνει στην πράξη. Βοηθήστε να μας χορηγηθούν δημόσια είδη π.χ παπούτσια (έχω να πάρω είκοσι χρόνια από τη σχολή αστυφυλάκων, ύφασμα νομίζω μια φορά έχω πάρει). Τώρα αυτά που λέτε για τις λέσχες και την κινδυνολογία που πηγαίνετε να δημιουργήσετε στο προσωπικό μια λέξη ΝΤΡΟΠΗ σας. Μιλήστε μας σας παρακαλώ για τα σοβαρά θέματα που προανέφερα και αφήστε τη βλαχοπολιτική.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αύξηση κατά 150%! Ποιά είναι αυτά τα υπηρεσιακά όργανα που την εισηγούνται ιδέα δεν έχουμε, ούτε έχει ανακοινωθεί κάτι.
Ας ρίξουν μια ματιά στις ΕΔ, να καταλάβουν τι θα πει Λέσχη και σε ποιες τιμές. Γάμοι, βαφτίσεις, δεξιώσεις, διακοπές, λεωφορεία πηγαινοφέρνουν τα παιδιά σε δημόσια σχολεία. Μιλάμε για παροχές! Οι Λέσχες τις Αστυνομίας είναι για να γευματίζει ο Αστυνομικός πριν πάει για υπηρεσία κι εκεί εξαντλείται το όλο θέμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφε εσύ που μιλάς 2:41 επειδή αναφέρεις τις Λέσχες του Στρατού, έχεις πάει ποτέ? Απλά για να γνωρίζεις στις λέσχες αυτές τις πιο μικρές π.χ Σπάρτη για να φας πληρώνεις εφάπαξ εγγραφή 60 εξήντα ευρώ το άτομο, ναι καλά άκουσες εξήντα ευρώ το άτομο για εγγραφή! Μια μερίδα μπιφτέκι κοτόπουλο με πατάτες έχει 4.5 ευρώ χωρίς σαλάτα, χωρίς ψωμί κλπ. Γενικότερα στις λέσχες του Στρατού το φαγητό έχει διπλάσια τιμή (μάλλον δεν έχεις περάσει ούτε απέξω).Εάν πλήρωνες σε λέσχη Αστυνομίας αυτά θα είχες πάθει εγκεφαλικό. Ξέρουμε ότι η μιζέρια και η απαξίωση στην Αστυνομία καλά κρατεί. Τώρα εάν νομίζεις ότι βγαίνουν οι λέσχες της Αττικής με τρία ευρώ, δεν ξέρεις πολλά. Λέω Αττικής γιατί οι άλλες λέσχες το έχουν εδώ και είκοσι χρόνια τέσσερα ευρώ και οι περισσότερες ΔΕΝ έχουν βραδινό.