Με καθυστέρηση οι εμβολιασμοί των συνοριοφυλάκων στον Έβρο


Μεγάλες καθυστερήσεις παρουσιάζονται στον εμβολιασμό των συνοριακών φυλάκων αλλά και των αστυνομικών που υπηρετούν στον Έβρο, με τους ένστολους να εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι και να ζητούν την εντατικοποίηση των εμβολιασμών κατά της covid-19. 

Σύμφωνα με τους ίδιους, δεν υπάρχει σχεδιασμός για τον εμβολιασμό των συνοριακών φυλάκων και των αστυνομικών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της διαχείρισης του μεταναστευτικού, καθώς την ευθύνη για τον εμβολιασμό έχει ο στρατός με αποτέλεσμα οι δόσεις να φτάνουν σε αυτούς με το «σταγονόμετρο» και να καλύπτονται οι ανάγκες για εμβολιασμό από τις ακυρώσεις που αναφέρονται από προγραμματισμένα ραντεβού των κατοίκων του Έβρου.  

Αυτό που τονίζουν  συνοριοφύλακες και στο L&O  και απευθυνόμενοι προς κάθε αρμόδιο είναι πως, «την ώρα που όλοι δηλώνουν πως άμεσα θα πρέπει να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί  για τον κορονοϊο των μεταναστών και των προσφύγων που φιλοξενούνται στις δομές, εμείς που καλούμαστε να διαχειριστούμε τις ροές και ερχόμαστε σε άμεση επαφή με όσους φτάνουν στην χώρα από την Τουρκία ή συλλαμβάνονται, παραμένουμε ανεμβολίαστοι, θέτοντας τον εαυτό μας και τις οικογένειες μας σε άμεσο κίνδυνο».

 
4 σχόλια :

Unknown είπε...

Πρώτη φορά βλέπω σφ στο γραφείο...δα Αλεξανδρούπολης

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είδα εκεί στην ίδια περιοχή και Αστυνόμο Β' μη ανακριτικό(απο Σ.Φ. μέσω διακρίσεων στο βολλευ),ο οποίος εκτελούσε και χρέη αναπληρωτή διοικητή.

Ανώνυμος είπε...

Θα δουμε πολλα ακόμα η αστυνομία εχει τεσσάρα σώματα κ θα γίνουν πέντε πουθενά στον κόσμο μονο εδω για όποιον κατάλαβε

Unknown είπε...

Που να δεις πόσα άλλα συμβαίνουν στην Αλεξανδρούπολη...