Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση Ενώσεων Αττικής με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή


Ανακοίνωση Ενώσεων Αττικής: Τα προεδρεία των Ενώσεων Αθηνών, Β/Α Αττικής, Δυτικής και Πειραιά πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο κ. ΣΑΝΙΔΑ Παρασκευά επ’ ευκαιρίας της ανάληψης των νέων καθηκόντων του, αφού δεν το είχαν επιτρέψει μέχρι τώρα οι συνθήκες, λόγω των γεγονότων που έλαβαν χώρα τις προηγούμενες εβδομάδες.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας με τον κύριο Γενικό θέσαμε τα κυριότερα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη των Ενώσεών μας όπως η έλλειψη προσωπικού στα Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Ασφαλείας, η ανακοίνωση μέτρων αργά το βράδυ, η φύλαξη σταθερών στόχων κλπ.

 Ο κύριος Γενικός όντας άριστος γνώστης της υπηρεσιακής πραγματικότητας και των προβλημάτων που απασχολούν τις Υπηρεσίες που ανήκουν διοικητικά στη ΓΑΔΑ, τόνισε πως θα είναι αρωγός στην προσπάθειά μας ώστε να βελτιωθούν επιτέλους οι εργασιακές συνθήκες των Υπηρεσιών αρμοδιότητάς μας και να μη παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Γνωρίζουμε ότι ουδείς διαθέτει μαγικό ραβδί και ότι πολλά προβλήματα πηγάζουν από ανώτερες βαθμίδες της ΓΑΔΑ, δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ουδείς από τους Γενικούς Αστυνομικούς Διευθυντές Αττικής κατόρθωσε τα τελευταία χρόνια να επιτύχει το αυτονόητο, δηλαδή μια πραγματική ανακατανομή προσωπικού μεταξύ υπερτροφικών και ατροφικών Υπηρεσιών που εδρεύουν στην Αττική, με αποτέλεσμα οι περισσότερες Υπηρεσίες που ανήκουν διοικητικά στη ΓΑΔΑ να σηκώσουν τεράστιο βάρος και να αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο εργασιακό πρόβλημα.  

Στηλιτεύσαμε επίσης συμπεριφορές ανωτέρων προς το χαμηλόβαθμο προσωπικό που μας καταγγέλλονται από μέλη μας και οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με μία Αστυνομία σύγχρονη. Από δω και εφεξής τέτοιες συμπεριφορές θα τίθενται από εμάς υπόψιν του κυρίου Γενικού.

 Ευχόμαστε η θητεία της νέας Διοίκησης της ΓΑΔΑ να είναι επιτυχημένη τόσο σε προσωπικό-υπηρεσιακό επίπεδο όσο και στο εργασιακό μετερίζι ώστε να παύσει να είναι το αυτονόητο ζητούμενο.

Τα Διοικητικά μας Συμβούλια το επόμενο χρονικό διάστημα θα εξειδικεύσουν τα επιμέρους προβλήματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες και τα μέλη των Ενώσεών μας και θα τα θέσουν στον κ. Γενικό δια ζώσης σε επόμενες συναντήσεις.  

 Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

 

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Β/Α Αττικής

Ο Πρόεδρος ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Κωνσταντίνος

Ο Γενικός Γραμματέας ΠΑΣΠΑΛΑΡΗΣ Αθανάσιος

 

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Δυτικής Αττικής

Ο Πρόεδρος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος

Ο Γενικός Γραμματέας ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

 

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Πειραιά

Ο Πρόεδρος ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων

Η Γενική Γραμματέας ΜΑΛΑΧΙΑ Αργυρώ

 









Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άριστος γνώστης;;; Ρε πάτε καλά; Τι σας δίνουν...ο άριστος γνώστης έπρεπε να έχει μετακινηθεί μετά την ανακοίνωση για μη ύπαρξη φρούρησης γνωστού "δημοσιογράφου". Όχι απλά για το αληθές αλλά γιατί είχε εξαρχής φρούρηση.... Συνέλθετε και μάθετε να κρίνετε ποιοι είναι οι γνωστές. Δε σας ψήφισαν για να είστε φίλοι....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γελάνε και τα τσιμέντα...προβλήματα στα Α.Τ. Και Τ.Α. αλλά τους αποσπασμένους επί σειρά ΕΤΩΝ σε επιτελικές θέσεις, Τμήματα εσωτερικών λειτουργιών, κλπ κλπ δεν τους επιστρέφει στις οργανικές τους θέσεις...γιατί άραγε;;;;Γιατί δεν δίνει εντολή στους διευθυντές των διευθύνσεων να τους επιστρέψουν;;;

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μια χαρά τα είπατε και πήρατε ωραίες απαντήσεις για τα οποία προβλήματα.Του χρόνου τέτοιο καιρό να ξαναπάμε στο Κ.ΓΑΔΑ και να του ξαναπήτε πάλι τα ίδια προβλήματα για να ξαναπάρετε τις ίδιες απαντησεις.Καπου πρέπει να πηγενεται και σεις και κάτι πρέπει να λετε και στα μέλη σας.Κυριος στόχος του εκάστοτε κ.ΓΑΔΑ είναι να γίνει με οποιοδήποτε τρόπο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ.Τωρα ΤΙ λέτε εσείς για Α.Τ και Τ.Α το προσωπικό τα ακούει βερεσέ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Πακος με τον ''μπαμπα'' του!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο στους 4 προέδρους μας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αχαχαχ τώρα μάλιστα είμαι σίγουρος λυθηκανε τα προβλήματα όλα....αφού πήγαν όλες οι ενώσεις...αύριο παιδιά τέλος με χρυσά κουτάλια θα τρώμε...τέρμα οι φυλάξεις τα πρεζοβαν τα άσκοπα μέτρα. Η αστυνομία θα ξανά γίνει αστυνομία θα είναι υπεύθυνη για την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος θα είναι η αστυνομία που θα υπηρέτη τον πολίτη. Τέλεια...αφού συναντηθήκανε και συζητήσανε ολοι οι γνωστές.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εμείς ρίξαμε 3000 σε ένα καφενείο με 2 πελατες μέσα και εδώ 5 άτομα να χαριετιζονται σε ενα γραφείο. Και τη μάσκα την φόρεσαν μόνο όταν φωτογραφηθηκαν. Δεν πρόκειται να ξαναβεβαιωσω παράβαση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΝΤΩΣ Κ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΩΝ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΙΦΑΛΑΚΙΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε δημοσιοχετίστες μαϊμού συνδικαλιστές, δεν ντρέπεστε? Πήγατε εκεί για να κάνετε στη συνέχεια ανακοινώσεις πόσο άριστος γνώστης είναι ο Σανιδάς? Δεν έχετε καθόλου τσίπα πάνω σας. Τι άθλιο φλερτ είναι αυτό με την εξουσία? Και όλο ωραία λογάκια, πως κανείς γενικός δεν έλυσε τα προβλήματα της ΓΑΔΑ και συνεπώς ούτε τούτος δω μπορεί και δείξτε κατανόηση στην καταπίεση και άφεση αμαρτιών. Αυτό που βγάλατε ως ανακοίνωση φαίνεται ότι σας το έδωσαν γραμμένο καθ υπαγόρευση και εσείς απλά βάλατε τις υπογραφές σας. Αναρτήσατε ένα κείμενο για να θεοποιήσετε το Σανιδά. Πόσο κατώτεροι των περιστάσεων είστε κύριε ΠΑΚΟ και λοιποί. Ντροπή σας και πάλι ,λουφαδόροι!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα είπες όλα!!!