Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έκρηξη έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη


Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στον Διόνυσο, όταν κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν τις Αρχές για έκρηξη έξω από σπίτι.

Περιπολικά έσπευσαν στο σημείο όπου διαπίστωσαν ότι το σπίτι, έξω από το οποίο σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, ήταν του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη.

Οι Αρχές απέκλεισαν τον χώρο και ξεκίνησαν έρευνες για να διαπιστώσουν αρχικά εάν υπήρχε κάποιος τραυματίας. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην πόρτα του γκαράζ, αλλά και στο αυτοκίνητο του παρουσιαστή, το οποίο βρισκόταν στο σημείο.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών συγκέντρωσαν στοιχεία και ξεκίνησαν έρευνες για την υπόθεση, ενώ εξετάζεται και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Απριλίου άγνωστος “γάζωσε” το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη. Στο "φως" μάλιστα βγήκε και ένα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει άγνωστο να πυροβολεί την είσοδο του σπιτιού του.









Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μας γλενταει ο μενιος.... Οχι 14 αστυνομικους 1014 θα ζητήσει και θα πάρει... Και θα παρακαλαμε να είμαστε στην συνοδεία του για να περναμε καλα... Μενιο μπορείς εσυ μας οδηγείς... Μην μας ξεχάσεις βρε ατιμο αγόρι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Μένιος της καρδιάς μας είναι καλά; Ανησυχώ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν είναι να ζητήσει αστυνομική δύναμη όλο κ ένα τέτοιο σκηνικό......παρατηρείται τυχαίο??????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ουφ πια με τον «ψωνονονούλη». Μόνο του τα κάνει όλα για την αστυνομική προστασία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φως φανάρι, δεν το καταλάβατε ακόμα, όλα αυτά τα κανει ο ίδιος σαμπανοκουβαλητης για να πάρει πίσω πάλι τους αστυνομικούς ασφαλείας.