Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας για το φονικό: Είμαι συγκλονισμένος- Ευχαριστώ τους αστυνομικούς


Συγκλονισμένος είναι ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Μιλτιάδης Αλεξάκης από τον άδικο χαμό των δύο αδερφιών στη Μακρινίτσα. Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο ίδιος ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για την επιτυχημένη επιχείρηση σύλληψης του δράστη, τονίζοντας πως «ενώνοντας τις δυνάμεις μας και λειτουργώντας ομαδικά, ασκώντας το καθήκον μας με αυταπάρνηση, μπορούμε να διαχειριζόμαστε περιστατικά υψηλής επικινδυνότητας, με αποτελεσματικότητα και αμεσότητα».

Όλη η ανάρτηση του Αστυνομικού Διευθυντή:

Συγκλονισμένος, όπως άλλωστε και όλη η τοπική κοινωνία, από τον άδικο και τραγικό χαμό δύο νέων ανθρώπων, που έλαβε χώρα απογευματινές-βραδινές ώρες της 05.04.2021 στη Μακρινίτσα Μαγνησίας, σκορπώντας θλίψη σε όλο το πανελλήνιο, θα ήθελα να εκφράσω δημοσίως τα θερμά μου συλλυπητήρια στους δικούς τους ανθρώπους, για την τραγική κατάληξη του περιστατικού αυτού. Παράλληλα, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου αλλά και την βαθιά ευγνωμοσύνη μου προς όλους τους Αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και πιο συγκεκριμένα, προς τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, του Αστυνομικού Τμήματος Βορείου Πηλίου, του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, της Ο.Π.Κ.Ε./Υ.Α. Βόλου, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ./Α.Τ. Βόλου αλλά και της Ο.Ε.Π.Τ.Α/Τ.Τ. Βόλου, που υπό την άμεση καθοδήγηση του Κέντρου R/T της Διευθύνσεώς μας, συμμετείχαν στις εκτεταμένες και συντονισμένες αστυνομικές αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Πηλίου, με σκοπό τον εντοπισμό του δράστη και την προσαγωγή του στη δικαιοσύνη. Η ευγνωμοσύνη μου, δεν αφορά μόνον τις αστραπιαίες και καρποφόρες εντέλει προσπάθειες που έλαβαν χώρα κάτω από αντίξοες συνθήκες για τον άμεσο εντοπισμό και σύλληψη του υπαίτιου για τη διπλή ανθρωποκτονία, δράστη και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της πεθεράς του.

Αφορά, κυρίως, στον επαγγελματισμό και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν οι συνάδελφοι Αστυνομικοί κατά την επιχειρησιακή διαχείριση του περιστατικού και ειδικότερα την εγρήγορση, την ετοιμότητα, την υπευθυνότητα και την σοβαρότητά τους, τηρώντας στο έπακρο όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας, προσεγγίζοντας με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια τον δράστη, επιτυγχάνοντας τελικώς την ασφαλή ακινητοποίηση και δέσμευσή του.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν σε Αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Βορείου Πηλίου, ο οποίος βρισκόμενος εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, επέδειξε εξαιρετική δραστηριότητα και η συμβολή του υπήρξε καθοριστική, καθώς αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν, κινήθηκε άμεσα και εντόπισε τον δράστη, δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις του. Για μια ακόμη φορά, αποδεικνύεται στην πράξη ότι, ενώνοντας τις δυνάμεις μας και λειτουργώντας ομαδικά, ασκώντας το καθήκον μας με αυταπάρνηση, μπορούμε να διαχειριζόμαστε περιστατικά υψηλής επικινδυνότητας, με αποτελεσματικότητα και αμεσότητα.









Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χμ. Έχω την εντύπωση ότι θα ήταν φρονιμότερο να μη "βλογάμε τα γένια μας" δημοσίως για τετοια συμβάντα, για προφανείς λόγους. Εντελώς 'αστοχη η ενέργειά σας κ Διευθυντά. Κρείττον σιγάν......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άκομψο και αγενές να επιδαψιλεύεις συγχαρητήρια την ώρα που το έγκλημα έχει ήδη συντελεστεί. Δύο νέοι άνθρωποι δολοφονήθηκαν αλλά επειδή εμείς εκ των υστέρων κάναμε τη δουλειά μας μπράβο μας. Πόση αναισθησία πια; Ακόμα και αν τα έκανες όλα σωστά, σκάσε και συλλογίσου τί περισσότερο μπορούσες να κάνεις. Ντροπή σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το κάνει ο άνθρωπος είχε όλες τις δυνάμεις να κάνουν ελέγχους κοβιντ με την προστασία του πολίτη θα ασχολούμαστε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δολοφονηθηκαν 2 νεοι στην περιοχη του κ αυτος ευλογει τα γενεια του.ΗΜΑΡΤΟΝ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε Δ/ντα ή Ταξιαρχε, τα συγχαρητήρια να τα έδινες αν προλάβαινες το διπλό έγκλημα!!!
Μετά Χριστού Προφήτες γίνεστε όλοι.
Νομίζετε ότι κάνατε κατόρθωμα, που συλλαβατε τον Δολοφόνο;
Δεν θα γλίτωνε ο ψυχακιας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ότι ναναι τι λεει ο άνθρωπος γιατι ευχάριστει ; Ειπαμε να λεμε αλλα όχι και ......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ενταξει σε έγραψε το bloko
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ένας δεν έγραψε για την εγκληματική αμέλεια των ψυχιάτρων του Βόλου.... Ένα μπράβο από βάθος καρδιάς που είπε ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας σας πείραξε. Λέτε και μπορούσε η Ελληνική Αστυνομία να πράξει κάτι διαφορετικό, ώστε να μην είχαμε τέτοια τραγωδία.Οι υπηρεσίες συντονιστηκαν και ενήργησαν με επαγγελματισμό και φιλότιμο. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση μπορεί ίσως να είχαμε και άλλα ανυποψίαστα θύματα.Ε ναι λοιπόν γελοίοι κριτές του πληκτρολογίου. . Μπράβο στους συναδέλφους της Μαγνησίας....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Αστυνομικός Διευθυντής πλεη σε πελάτη ευτυχίας που έγινε διπλό φονικό στην περιοχή του, επειδή συνέλαβαν τον φονιά που ούτε καν κρυβοταν. Μόνο σαμπάνιες δεν άνοιξε. Λίγο σεβασμό στους νεκρούς και στους συγγενείς τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νομίζει ότι έτσι εξασφάλισε την προαγωγή του. ΝΤΡΟΠΉ,!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν έχεις νεκρούς, δεν λες ούτε πετυχημένη επιχείρηση, ούτε συγχαρητήρια.
Μπορεί να μην ευθύνεται η Αστυνομία εξ ολοκλήρου, αλλά μούγκα στη στρούγκα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βάλτε το στο μυαλό σας καλά όταν το κατώτερο προσωπικό δεν είναι ευχαριστημένο δεν θα υπάρχει καμία επιτυχία να λέτε μπράβο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα σχόλιά σας είναι εμετικά! Μισάνθρωποι μίζεροι γκρινίαριδες!
Για σχόλια τύπου "να έβγαινε να πει μπράβο αν το προλάβενε" δεν έχω λόγια να εκφραστώ, η ηλιθιότητα του σκεπτικού ξεπερνάει τα ανεκτά όρια!
Τι κοινό, τι λαός θεέ μου!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ευήθεια του σκεπτικού σου και των ομοίων του είναι μνημειώδης!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Περηφανευεται και περιαυτολογει για προσωπικη του προβολη ΝΟΥΜΕΡΟ Ε ΝΟΥΜΕΡΟ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να πάει στους γονείς των δολοφονημενων παιδιών ο Αστυν. Διεθυντης και να τους πει τις βλακειες περί επιτυχίας της Αστυνομίας που γράφει.