Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρήστος Μπαλάσκας: Διώξεις στην Άμεση Δράση


Ανάρτηση του Χρήστου Μπαλάσκα, Οργανωτικού Γραμματέα της Ένωσης Αθηνών και στελέχους της Άμεσης Δράσης: Τελευταία βλέπουμε περίεργες μετακινήσεις στην Δ/νση άμεσης δράσης Αττικής. Συνάδελφοι οι οποίοι ποτέ δεν έχουν δώσει δικαίωμα για να αμφισβητηθεί η αξία τους, η ακεραιότητά τους και ο επαγγελματισμός τους, μετά απο αρκετά χρόνια στην υπηρεσία απομακρύνονται. Αυτό γίνεται με συνοπτικές διαδικασίες λές και έχουν διαπράξει πολύ σοβαρά παραπτώματα. Και αυτό λαμβάνει χώρα ενώ άλλοι "συνάδελφοι" οι οποίοι έχουν υποπέσει σε πειθαρχικά και ποινικά παραπτώματα είναι αμετακίνητοι και βασιλεύουν.

Η δικαιολογία είναι ότι πρέπει να στελεχωθούν τα Α.Τ. Ναι. Πρέπει όμως να στελεχωθούν από υποστελεχομένες υπηρεσίες; Όταν παίρνεις έμπειρους εκφωνητές με χρόνια υπηρεσίας και τους μετακινείς σε Α.Τ. με σκιώδεις διαδικασίες και εξυπερετώντας κατά πάσα πιθανότητα συμφέροντα (Όπως ακούγεται), κάτι δεν πάει καλά... Η εύρυθμη λειτουργία του κέντρου της άμεσης δράσης δεν ενδιαφέρει δηλαδή κανέναν; Οι ελλείψεις σε εκφωνητές είναι μεγάλες και οι συνάδελφοι που εκτελούν χρέη εκφωνητή εργάζονται ακατάπαυστα ακριβώς για αυτόν τον λόγο.

Το λάθος απο την υπερένταση δεν θα αργήσει να γίνει. Αυτό όμως δεν κάνει κανένα αφτί να ιδρώσει. Επίσης απομακρύνονται αξιωματικοί απο τις αλλαγές, και ευλόγως σκέφτεται κανείς: Τι κρύβεται πίσω απ όλα αυτά; Δεν σταματάει εδώ όμως το θέμα. Έμπειροι υπαξιωματικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετακινούνται χωρίς λόγο και αφορμή. Οι κακές γλώσσες λένε ότι πίσω απο όλα αυτά, κρύβονται συνδικαλιστικά παιγνίδια και συμφέροντα.

Μπροστά στην ιδιοτέλεια μερικοί δεν λογαριάζουν ότι προκαλούν ζημιά στην προσωπική και οικογενειακή ζωή συναδέλφων οι οποίοι δεν ασχολούνται καν με τα κοινά.

Αν θέλεις να δείς τον πραγματικό χαρακτήρα κάποιου, δώσε του εξουσία.(Προσωπική άποψη).

Παρακαλώ όπως λάβετε γνώση....









Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι έγινε ρε παιδια;; Τοσα χρονια οι μπαλασκαιοι στην αμεση δραση πρωτη φορα διαμαρτύρονται.. Εχασαν τα πρωτεια; Παει χαλασε ο κόσμος..χαχα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και τι είναι τα ΑΤ ; Δυσμενής μετάθεση ; Παιδιά ενός κατώτερου Θεού ; Η σύγχρονη μεταφορά του "θα σε στείλω στην πινέζα" ; Τα Α.Τ. προϋπήρχαν της άμεσης δράσης και πρόσφεραν αστυνόμευση επαρκέστατη και χωρίς την άμεση δράση. Τώρα για ποιό λόγο έχουν γίνει τόσες πολλές ειδικές υπηρεσίες χωρίς ιδιαίτερη εξειδίκευση (δεν εννοώ ΔΕΕ, ηλεκτρονικό έγκλημα κλ φυσικά) είναι για να αναρωτηθεί ο Υπουργός και οι δημοσιογράφοι αν θέλουν....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάλλον μας περνάτε για χαζούς. Ξεχναει τον κοσμο που εχει εκδιώξει και κακκομεταχειριστει στην εν λογω Υπηρεσια ο κυριος εργατοπατερας δρωντας καποιες φορες σαν παραγοντας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μήπως κάποιοι τους συκοφαντούν υπηρεσιακά ενώ το θέμα τους είναι μόνο συνδικαλιστικο;;θα πρέπει αυτοι που τους κάνουν τα χατήρια να γνωρίζουν ότι όλα σιγά σιγά έρχονται στο φως .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λογικό ..προφανώς θέλουν να βλάψουν συνδικαλιστικά τα Μπαλασκακια στην Αμεση Δραση ,όμως το τρένο δεν σταματάει πια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλα θα έρθουν στο φως
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι κάνει νιαου νιαου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σιχαμένος...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απομακρύνονται εκφωνητές και Αξιωματικοί, όπως και άλλοι ,κλπ κλπ κλπ. Ας πάνε και σε Α.Τ. να χρεωθούν και καμμιά δικογραφία, να δουν πως βγαίνει το καρβέλι, όταν είναι ανακριτικοι υπάλληλοι και δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με προανάκριση και ανακριτικό έργο. Να πηγαίνεις σπίτι και να τρέχουν οι εκκρεμότητες πίσω σου, ή να περιμένεις να σχολασεις και να σου σκάει το αυτοφωρακι ή ο αιφνίδιος κλπ κλπ κλπ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όσο και να προσπαθούν να τους βλάψουν αυτοι στο τέλος θα δικαιωθούν.υπάρχει και θεός
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάντως ο Χρήστος Μπαλασκας ειναι καλός Συναδελφος κ αξίζει να εχει την εκτίμηση κ την αγάπη των συναδέλφων Ένας συνδικαλιστής που δεν ειναι μαζι του συνδικαλιστικα αλλα ειμαι μαζι του ως Συναδελφος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσενα ποτε θα σε μαζεψει η ηγεσια που σουλατσαρεις στα τηλεπαραθυρα και με υφος 7 καρδιναλιων το παιζεις εκπροσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Εχεις καταντησεις γραφικος Μπαλασκα.