Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

“Κλεμμένες” δικογραφίες: Βρέθηκαν τα έγγραφα και το όχημα της δικαστικής υπαλλήλου


Εντοπίστηκε το όχημα της 52χρονης δικαστικής υπαλλήλου, η οποία είχε καταγγείλει στις αστυνομικές αρχές ότι είχε κλαπεί, μαζί του και … 25 δικογραφίες της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, οι οποίες βρίσκονταν στο εσωτερικό του, όπως έγραψε το dikastiko.gr.

Όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει η 52χρονη στους αστυνομικούς, μέσα στο αυτοκίνητο, εκτός από προσωπικά της αντικείμενα, είχε και 25 δικογραφίες της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. 

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην οδό 25ης Μαρτίου, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, όπου και η δικαστική υπάλληλος είχε σταθμεύσει το όχημά της.

Πού εντοπίστηκαν οι δικογραφίες

Και ενώ όσο η έρευνα βρισκόταν σε εξέλιξη το εύλογο ερώτημα όλων ήταν αν στόχος των αγνώστων δραστών ή του δράστη ήταν το όχημα ή οι δικογραφίες, το ΙΧ εντοπίστηκε λίγες ημέρες μετά, σύμφωνα με πληροφορίες του dikastiko.gr, σταθμευμένο κοντά στα δικαστήρια της Ευελπίδων, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και οι δικογραφίες.

 

Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχουν ολοκληρωθεί, με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

 





Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά μπορεί και να ξέχασε που είχε παρκάρει...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλα οι δικογραφίες ταξιδεύουν ετσι ; Τόσο απλα ;