Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φρίκη στην Πάτρα: Σκληρά βασανιστήρια σε σκύλο - Αστυνομικοί έσωσαν το κακοποιημένο ζώο από τον εφιάλτη του


Δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πατρινός την περιπέτεια που έζησε ο σκύλος τον οποίο άρπαξαν και είχε εξαφανιστεί επί 4 μήνες.

 

Ο σκύλος τελικά μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες βρέθηκε σε άθλια κατάσταση, κακοποιημένος με κομμένη ουρά, ενώ του είχαν βάψει το τρίχωμα με βαψή μαλλιών!

 

Μέλος φιλοζωϊκού συλλόγου, που κνητοποιήθηκε, σε ανάρτησή του περιέγραψε την απίστευτη ιστορία, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών της Ασφάλειας Πατρών και της Άμεσης Δράσης, κλεμμένο και κακοποιημένο ζώο, διασώθηκε.

Ο φιλοζωικός σύλλογος «Η Πάτρα για όλα τα ζώα» έλαβε καταγγελία από ιδιοκτήτη σκύλου που το είχε απολέσει εδώ και τέσσερις μήνες, ότι συγκεκριμένα άτομα του το είχαν κλέψει.

Το ζώο αν και είχε ηλεκτρονική σήμανση με καταχωρημένα τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του στο σύστημα, …μυστηριωδώς απέκτησε δεύτερη σήμανση με τα στοιχεία του ατόμου που παρανόμως το παρακράτησε.

Οι κατάλληλες πληροφορίες και τα στοιχεία οδήγησαν τον ιδιοκτήτη σε κατάθεση μήνυσης στην Ασφάλεια Πατρών.

Οι αξιωματικοί Φωτακόπουλος και Γρηγορόπουλος ενήργησαν με ταχύτητα και ευαισθησία. Τους συνέδραμαν αποτελεσματικά άνδρες της Άμεσης Δράσης οι οποίοι και στο παρελθόν έχουν επέμβει με μεγάλη επιτυχία αντικαθιστώντας το κατά τόπο αρμόδιο τμήμα. Τους ευγνωμονούμε γι’ αυτό.

Το ζώο τρεμάμενο από το φόβο και την κακοποίηση - η εικόνα του οποίου ήταν τέτοια που και ο ιδιοκτήτης του κινδύνευσε να το αναγνωρίσει ( σκελετωμένο, με κομμένη ουρά (!) και με το τρίχωμά του βαμμένο με βαφή μαλλιών(!) προφανώς για να μην αναγνωριστεί ) – χάρη στη δράση της Αστυνομίας και τη βοήθεια των εθελοντών του Συλλόγου, βρίσκεται πλέον ασφαλές στο σπίτι του.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο δυναμικό της Αστυνομίας για την πολύτιμη συμβολή του...

tempo24.news









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευγε στους συναδελφους!!!
Ο χρήστης nikokapone είπε…
Συνχαρητηρια στους δυο αστυνομικους για την ευαισθησια τους και την αγαπη τους στα τετραποδα φιλαρακια μας.Με λυπη μου ομως τους αναφερω οτι ειναι ακομα η μειοψηφια...!παντως τους ευχαριστουμε οι φιλοζωοι.
Ο χρήστης Σταύρος είπε…
Τέτοιους αστυνομικούς θέλουμε,σαν αυτούς και σαν τους χτεσινους που έτρεχαν το παιδάκι να το σώσουν,όσο για αυτούς που κάνανε αυτό το πράγμα στο σκυλάκι να τιμωρηθούν αυστηρά καί παραδειγματικά