Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σχολή Αστυφυλάκων: Τέσσερις μήνες χωρίς άδεια - κείμενο αναγνώστη


Κείμενο αναγνώστη του bloko.gr: Καλημέρα σας κ καραιβαζ επανέρχομαι στο θέμα της σχολής αστυφυλακων.... τα παιδιά πλέον είναι στον τέταρτο μήνα εντός σχολής. Μετά τον σχετικό ντόρο που είχε γίνει από το BLOKO καταφέραμε να τους δώσουν δυο δίωρες σε δυο βδομαδες!!!!Εξω βράζει ο τόπος τα κρούσματα πλησιάζουν τα 5000 αλλά στην σχολη αστυφυλακων ισχύουν αλλά πράγματα, δεν έχει πλέον να κάνει με εκπαίδευση με σκληραγώγηση η οτιδήποτε άλλο θα πει ο καθένας.4 μήνες χωρίς ΜΙΑ ΜΕΡΑ άδεια δεν έχει ξαναγίνει ποτέ σε καμία σχολη.Ποσό δηλαδή να αντέξουν κλεισμένα; Μακαρι κάποτε κάποιος να ασχοληθει λίγο σοβαρά έχει φθάσει στο τέρμα η κατάσταση.....!









Δημοσίευση σχολίου

21 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δε πειράζει εμείς στις ειδικές δυνάμεις πήγαμε στρατό είχαμε πιο σκληρή εκπαίδευση
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα τους ξεχάσαμε τελείως ότι υπάρχουν αργούν να βγουν .....κοιτάνε τα ταχυριθμα.......ερε εκλογές ποτέ θαρθουν?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλό θα είναι οι μανάδες (αλλά και κάποιοι πατεράδες) να το ξεπεράσουν το σύνδρομο του "παιδιού". Τα "παιδιά" πλέον είναι άντρες (και γυναίκες) και θα βρουν και τη δύναμη και τη λύση στα όποια προβλήματα αντιμετωπίσουν στη ζωή γενικά. Στη Σχολή είναι η καλύτερη φάση της "καριέρας", την οποία όλοι νοσταλγούμε και έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις, έστω και αν τη δεδομένη στιγμή τα προβλήματα έμοιαζαν τεράστια και δυσεπίλυτα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να στειλουν ενα κλιμακιο του εοδυ να κανει τεστ covid19 στα παιδια , και να τους δινουν τις προβλεπομενες αδειες να ξεσκασουν λιγο να δουν τα αγαπημενα τους προσωπα και να ανανεωθουν. Ντροπη να φερονται ετσι σε νεα παιδια , θα τα δημιουργησουν ψυχολογικα προβληματα στο τελος.
Κουραγιο παιδια , ειδατε το αληθινο προσωπο της υπηρεσιας απο πολυ νωρις ,παιρνετε μια γευση για οταν βγειτε εξω αστυνομικοι που θα καταλαβετε πως μας αντιμετωπιζει η υπηρεσια (εκτος αυτων που θα βολευτουν) , μονο υποχρεωσεις δικαιωματα οχι..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα δικά μου πάντως τα παιδιά προς το παρόν αντέχουν 6 μήνες. Και είναι και ανήλικα. Και δεν εκπαιδεύονται για αστυνομικοί...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
συμπασχώ,και εφω οταν ημουν δοκιμος(το μακρινο 2005) ειχα φαει καμια 7 αναφορες στα καπακια και ειχα κανει ενα 3μηνο να βγω απο τις στερησεις εξοδου συν και κανα 2 ευ που ειχα βγει και με εβαζαν υπηρεσιες τα σκ.Μιλαμε ειχα κανει κανα 4μηνο πανω κατω να βγω!!Ωραια χρόνια τοτε!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαχαχαχαχα και τα δικά μου και μάλιστα με όλη μέρα ρόζ πάνθηρα και καραγκιόζη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από φάρμακα τι παίρνεις;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ακόμα μέσα είσαι;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αστα μέσα μόνιμα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσείς διαλέξατε αυτό το επάγγελμα που στην τελική για όλη σας την ζωή θα το κάνετε αυτο. Δεν θα είστε στην καλοπέραση το να είστε στην αστυνομία. Επιτέλους τα μαμοθρευτα δηλαδή. Αλλιώς υπάρχει και η παραίτηση που είναι πιο ειλικρινές απο το να γκρινιάζεις για κάτι που διάλεξες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε μεγάλε το να είσαι έγκλειστος 4 μήνες είναι κάποια μορφή εκπαίδευσης ; Έκανες εσυ ποτέ μήνα χωρίς έξοδο;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσύ Ανώνυμε θέλεις πολλές κλωτσιές, που λες να παραιτηθούν τα παιδιά, όπου και να υπηρετήσουν καημένε, θα δουλεύουν το 8ωρό τους και θα πηγαινουν σπιτια τους μετα , οπως όλοι μας.
Μερικοί είστε πολύ εκδικητικοι άνθρωποι!!!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Πω ρε συνάδελφε... Πρέπει να ήσουν Μεγαααλο χημείο! Εύχομαι να έστρωσες( βασικά θες δε θες έξω στρώνεις)
Με αγάπη το λέω εύχομαι να μη παρεξηγήθεις( είμαστε και κοντόσειρες)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα δικά μου προσέχουν τα φιδάκια του Κόμπρα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ σωστά κ συνάδελφε θα κάνουν και δυνατές φιλίες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έκλαψα. Πολύ φίλος μου.. Όντως ωραια χρόνια!!!! 😂
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Α ρε συνάδελφε δε σε κατηγορώ ίσα ίσα αλλά πρέπει να κακοπερνάς πολύ για να λες ότι η σχολή σου άρεσε γιατι εγώ αυτό που μας έλεγαν θα σας λείψει η σχολή δεν το έχω νιώσει ούτε δευτερόλεπτο και έχω 14 χρόνια που βγήκα. Τι να πω να σαι καλά. Σημειωτέον αν νομίζεις ότι είμαι κανένας βισματίας κάνεις λάθος. Είναι κρίμα 18 χρονών παιδιά να τα έχουν φυλακισμένα χωρίς λόγο. Κρίμα.
Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Α εσύ ο σκληρά εκπαιδευμένος ειδικός φρουρός με 3 μηνες εκπαίδευση?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μίλησαν όλοι οι σκληραγωγημένοι...που είναι κρυμμένη σε τίποτα γραφεία και μπορεί να τους πλακώσει κανένας φάκελος η να σφαχτούν από κανέναν συνδετήρα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γελάει ο κόσμος με αυτά που γράφεις...