Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι τραυματισμοί δυο αδερφών στον Προφήτη Ηλία... προβληματίζουν την ΕΛ.ΑΣ!


Αναβρασμός επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στον Προφήτη Ηλία, του νομού Ηρακλείου εξαιτίας δύο σοβαρότατων περιστατικών που έχουν σημειωθεί σε βάρος δύο αδερφών, 37 και 46 ετών, που έγιναν σε διαφορετικό χρόνο και τόπο αλλά διερευνάται με προσοχή αν οι επιθέσεις που καταγγέλλεται ότι έγιναν, σχετίζονται με εντάσεις και επεισόδια με χωριανούς ή αν πίσω από αυτές κρύβονται άλλοι δράστες με διαφορετικά κίνητρα.

Το πρώτο περιστατικό έγινε σε βάρος του 37χρονου, ο οποίος σε προηγούμενο χρόνο είχε διαπληκτιστεί με συγχωριανούς του, επεισόδιο για το οποίο είχε μάλιστα γίνει και καταγγελία. Ο ίδιος έπεσε θύμα τροχαίου στα Χανιά πριν από κάποιες ημέρες όμως οι πληροφορίες από το περιβάλλον του υποστηρίζουν ότι δεν ήταν τροχαίο από αμέλεια αλλά επί σκοπού. 

Την επόμενη ημέρα του τροχαίου, σημειώθηκε άγριος ξυλοδαρμός σε βάρος του 46χρονου αδερφού του από κουκουλοφόρους δράστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος έχει αναγνωρίσει έναν εκ των δραστών και μάλιστα έχει κατονομάσει ένα άντρα από το χωριό του, 26 ετών. 

Η ΕΛ.ΑΣ ερευνά με μεγάλη προσοχή και μεθοδικότητα τα δύο περιστατικά επιχειρώντας να διαπιστώσει τί ισχύει καθώς και αν και με ποιο τρόπο συνδέονται τα δύο επεισόδια.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια