Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: Έκλεψε λάθος μηχανή


Ο 38χρονος που συνελήφθη για κλοπές περισσότερων από 80 δικύκλων στην Πάτρα, έκλεψε πριν από λίγες ημέρες και τη μηχανή αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας ο οποίος υπηρετεί σε κεντρική υπηρεσία της πρωτεύουσας της Αχαϊας.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτό ήταν το λάθος του καθώς τις επόμενες ημέρες ο αξιωματικός με τη βοήθεια συναδέλφου του ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία και θητεία σε υπηρεσίες της Αττικής κατάφεραν με συνοπτικές διαδικασίες την ταυτοποίηση και την, μετέπειτα, σύλληψη.

Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι διέπραξε περισσότερες από 80 κλοπές δικύκλων. 

Οι έρευνες για την εμπλοκή του και σε άλλες κλοπές συνεχίζονται όπως επίσης και η προσπάθεια εντοπισμού της μηχανής του αξιωματικού 


Από την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος που δεν έχει ποινικό παρελθόν είχε και δεύτερο εργαστήριο στο οποίο διέλυε τις κλεμμένες μηχανές και τις έκανε ανταλλακτικά.












Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή, κινητοποιήθηκε η αστυνομία , όταν έκλεψαν την μηχανή του αξιωματικού της??? Και με τις μηχανές του υπόλοιπου κοσμακη??? Τις υπόλοιπες 79 ??? Δεν μας τα λέτε καλαααα !!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άμα η μηχανή είναι δικιά μου κ δικιά σου.......δεν τρέχει τίποτα .
Αφού έκανε το λάθος κ έκλεψε μηχανή αστυνομικού ....
Ο χρήστης Torini Magician είπε…
Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να μαντέψω ότι ο δράστης είναι ήδη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και πίνει καφέ στις πλατείες της Πάτρας ;
Ο χρήστης Unknown είπε…
Μπράβο για την καλή δουλειά της αστυνομίας. Δυστυχώς σε λίγο θα κυκλοφορει πάλι έξω αλλά τώρα τον ξέρουν και δύσκολα θα επιστρέψει στις παλιές συνήθειες.